Black Friday 2021 Ajánlatok & Katalógusok

NE VÁRJON A BLACK FRIDAY-RA A SPÓROLÁSSAL!

Míg a következő, 2021. november 26-i Black Friday-t várja, használja ki a Tiendeo-n található ajánlatokat és promóciókat.

A legjobb Tiendeo ajánlatok – Black Friday

  • Tchibo logo
    Tchibo kupon ( Közzétéve ma)

    10% kedvezménnyel lepjük meg első vásárlásából.

    Közzétéve ma

    Használd a kupont

A legjobb résztvevő üzletek – Black Friday

Logo Tesco
Logo Auchan
Logo Pandora
Logo Oriflame
Logo iSTYLE
Logo BP Shop
Logo Pepco
Logo New Yorker
Logo Lidl
Logo Penny Market
Logo Coop
Logo Spar
Logo Aldi
Logo JYSK
Logo Interspar
Logo Kik
Logo Euronics
Logo Rossmann
Logo Humanic
Logo Euro Family
Logo DM

Mi A BLACK FRIDAY?

A Black Friday Amerikából származik, és mindig a Hálaadás napját követő péntekre esik. Noha a Black Friday csak a múlt században jelent meg, 2005-től robbanásszerű térhódításba kezdett, és Európát is elárasztva a világ első számú kereskedelmi eseményévé vált.

A fogyasztók lázas várakozással lesik ezt a napot, hogy mazsolázhassanak kedvenc üzleteik és márkáik kedvezményei közül. Már előre megtervezik egy kinézett termék megvásárlását, és nekivágnak a karácsonyi bevásárlásnak, vagy egyszerűen csak lecsapnak egy akciós termékre, amelyre azelőtt nem is gondoltak.


MIKOR VAN A BLACK FRIDAY?

Idén a Black Friday november 26-ére esik. Az elmúlt néhány évben elfogadott gyakorlattá vált, hogy a kedvezményeket és a promóciókat nagyjából egy héttel korábban is kínálatukra tűzik, és még a következő hétvégén is tartják, ezt Black Week-nek nevezik.


A BLACK FRIDAY 2021 AKCIÓBAN RÉSZT VEVŐ KERESKEDŐK

Évről évre egyre több kereskedő és márka vesz részt ezen az eseményen, és hihetetlen kedvezményeket kínálnak. Mind az online, mind az offline vállalkozások a legjobb akciókat és promóciókat akarják kínálni a vevőiknek. Ezért a nagyobb forgalmazók, mint például a(z) Auchan, Bershka, Mango vagy a(z) Media Markt, semmi esetre sem hagyhatják ki a lehetőséget, hogy e napon áraikat leszállítva vásárlóik kedvében járjanak

Ezenkívül vannak olyan kereskedők, akik már el is kezdték a kampányaikat azajánlataikkal és a kedvezményeikkel. Néhány kereskedő esetében, mint például a(z) Lidl, JYSK vagy a(z) Praktiker most remek ajánlatokat találhat, amellyel spórolni kezdhet.


MILYEN KÍNÁLATOKRA SZÁMÍTHATUNK?

Ebben rejlik a Black Friday sikere. A Tiendeo belső adatai szerint 10 emberből 9 beleveti magát az idei Black Friday forgatagába. Ezért a nagyobb forgalmazók, mint Tesco , Rossmann, Zara, semmi esetre sem hagyhatják ki a lehetőséget, hogy e napon áraikat leszállítva vásárlóik kedvében járjanak.

A legkeresettebb promók közül leginkább a divat és a technológia emelkedik ki, hiszen például a mobiltelefonok, tévék vagy mosógépek árának jelentős leszállítása jelentős megtakarítást jelent.

Ez a nap egyben remek lehetőség a karácsonyi vásárlások megkezdésére, mely során a vevők az amúgy is megvásárolni kívánt termékeket a lehető legalacsonyabb áron szerezhetik be.


BLACK FRIDAY A TIENDEON

A Tiendeon segíteni akarjuk a felhasználókat, hogy megtalálhassák azokat az ajánlatokat, amelyek segítségével a Black Friday során pénzt takaríthatnak meg. Emiatt az ezekben az időpontokban általunk közzétett katalógusok és kuponok száma egyértelműen megnőtt. Például Mexikóban a közzétett tartalom majdnem 30%-kal nőtt a megelőző hónapokban a Buen Fin 2020 ünneplése során közzétett tartalmakhoz képest, amely akció a Black Friday mexikói "kistestvére".

Az általunk kínált tartalmak állandó frissítése segít a felhasználóink Tiendeoba vetett bizalmát kialakítani, és hogy a weboldalunkat kiindulási alapként használják, amikormegtervezik a vásárlásaikat, és hogy láthassák a Black Fridaysorán a legjobb ajánlatokat . Visszatérve Mexikóhoz, a Buen Fin 2020 ünneplése idején a katalógusok megnyitásszáma 200%-kal nőtt.


TERVEZZ ÉS SPÓROLJ A BLACK FRIDAY KÍNÁLATAIVAL

A megjelenő legizgalmasabb kínálatok azonnali felmarkolásához fontos a jó tervezés. A Tiendeo segít, hogy naprakész információkkal várd a márkák és üzletek e napra tervezett kedvezményeit, ráadásul lehetővé teszi, hogy összehasonlítsd a megvásárolni kívánt termékek legalacsonyabb árait.

Elképesztő kedvezmények várnak rád technológiákra, berendezésekre, játékokra, bútorra és további cikkekre.

Ne hagyd ki, hangolj rá a legfrissebb Black Friday 2021 hírekre!