Black Friday 2020 Ajánlatok & Katalógusok

A BLACK FRIDAY 2020 MÁR KOPOGTAT

A Black Friday már itt van a sarok mögött. Az üzletek már készítik legjobb ajánlataikat, amelyekkel vásárlóik őrületes megtakarításokat érhetnek el vásárlásaik során. Idén a híres Black Friday november 27.-ére esik, mely során minden fergeteges kedvezménnyel markolható fel a technológiától kezdve a legalacsonyabb áron kapható divatcikkekig és háztartási gépekig. Készülj fel, és csapj le az akciókra, amelyek az idei Fekete Pénteken várnak!

A legjobb Tiendeo ajánlatok – Black Friday

A legjobb résztvevő üzletek – Black Friday

Logo Decathlon
Logo IKEA
Logo Media Markt
Logo Lidl
Logo JYSK
Logo Euronics
Logo Praktiker
Logo Aldi
Logo Tesco
Logo Auchan
Logo Bonprix
Logo Rossmann
Logo Pepco
Logo Kika
Logo Konzol Világ
Logo Möbelix
Logo Spar
Logo Zara
Logo Bauhaus
Logo Bershka
Logo DM

Mi A BLACK FRIDAY?

A Black Friday Amerikából származik, és mindig a Hálaadás napját követő péntekre esik. Noha a Black Friday csak a múlt században jelent meg, 2005-től robbanásszerű térhódításba kezdett, és Európát is elárasztva a világ első számú kereskedelmi eseményévé vált.

A fogyasztók lázas várakozással lesik ezt a napot, hogy mazsolázhassanak kedvenc üzleteik és márkáik kedvezményei közül. Már előre megtervezik egy kinézett termék megvásárlását, és nekivágnak a karácsonyi bevásárlásnak, vagy egyszerűen csak lecsapnak egy akciós termékre, amelyre azelőtt nem is gondoltak.


MILYEN KÍNÁLATOKRA SZÁMÍTHATUNK?

Ebben rejlik a Black Friday sikere. A Tiendeo belső adatai szerint 10 emberből 9 beleveti magát az idei Black Friday forgatagába. Ezért a nagyobb forgalmazók, mint Auchan, Bershka, Mango, semmi esetre sem hagyhatják ki a lehetőséget, hogy e napon áraikat leszállítva vásárlóik kedvében járjanak.

A legkeresettebb promók közül leginkább a divat és a technológia emelkedik ki, hiszen például a mobiltelefonok, tévék vagy mosógépek árának jelentős leszállítása jelentős megtakarítást jelent.

Ez a nap egyben remek lehetőség a karácsonyi vásárlások megkezdésére, mely során a vevők az amúgy is megvásárolni kívánt termékeket a lehető legalacsonyabb áron szerezhetik be.


TERVEZZ ÉS SPÓROLJ A BLACK FRIDAY KÍNÁLATAIVAL

A megjelenő legizgalmasabb kínálatok azonnali felmarkolásához fontos a jó tervezés. A Tiendeo segít, hogy naprakész információkkal várd a márkák és üzletek e napra tervezett kedvezményeit, ráadásul lehetővé teszi, hogy összehasonlítsd a megvásárolni kívánt termékek legalacsonyabb árait.

Elképesztő kedvezmények várnak rád technológiákra, berendezésekre, játékokra, bútorra és további cikkekre.

Ne hagyd ki, hangolj rá a legfrissebb Black Friday 2020 hírekre!