Tiendeo official website
Black Friday

Black Friday 2023 Ajánlatok & Katalógusok

A BLACK FRIDAY 2023 MÁR KOPOGTAT

A Black Friday már itt van a sarok mögött. Az üzletek már készítik legjobb ajánlataikat, amelyekkel vásárlóik őrületes megtakarításokat érhetnek el vásárlásaik során. Idén a híres Black Friday november 24.-ére esik, mely során minden fergeteges kedvezménnyel markolható fel a technológiától kezdve a legalacsonyabb áron kapható divatcikkekig és háztartási gépekig. Készülj fel, és csapj le az akciókra, amelyek az idei Fekete Pénteken várnak!
Black Friday

A legjobb résztvevő üzletek – Black Friday

  • Logo Real
  • Logo Metro
  • Logo Lidl
  • Logo Pepco
  • Logo Tesco
  • Logo Coop
Mi A BLACK FRIDAY?

A Black Friday Amerikából származik, és mindig a Hálaadás napját követő péntekre esik. Noha a Black Friday csak a múlt században jelent meg, 2005-től robbanásszerű térhódításba kezdett, és Európát is elárasztva a világ első számú kereskedelmi eseményévé vált.

A fogyasztók lázas várakozással lesik ezt a napot, hogy mazsolázhassanak kedvenc üzleteik és márkáik kedvezményei közül. Már előre megtervezik egy kinézett termék megvásárlását, és nekivágnak a karácsonyi bevásárlásnak, vagy egyszerűen csak lecsapnak egy akciós termékre, amelyre azelőtt nem is gondoltak.


MIKOR VAN A BLACK FRIDAY?

Idén a Black Friday november 25-ére esik. Az elmúlt néhány évben elfogadott gyakorlattá vált, hogy a kedvezményeket és a promóciókat nagyjából egy héttel korábban is kínálatukra tűzik, és még a következő hétvégén is tartják, ezt Black Week-nek nevezik.


A BLACK FRIDAY 2023 AKCIÓBAN RÉSZT VEVŐ KERESKEDŐK

Évről évre egyre több kereskedő és márka vesz részt ezen az eseményen, és hihetetlen kedvezményeket kínálnak. Mind az online, mind az offline vállalkozások a legjobb akciókat és promóciókat akarják kínálni a vevőiknek. Ezért a nagyobb forgalmazók, mint például a(z) Auchan, Lidl, Oriflame, Konzol Világ vagy a(z) Mango, semmi esetre sem hagyhatják ki a lehetőséget, hogy e napon áraikat leszállítva vásárlóik kedvében járjanak

Ezenkívül vannak olyan kereskedők, akik már el is kezdték a kampányaikat azajánlataikkal és a kedvezményeikkel. Néhány kereskedő esetében, mint például a(z) Euronics, Extreme Digital vagy a(z) Media Markt most remek ajánlatokat találhat, amellyel spórolni kezdhet.


MILYEN KÍNÁLATOKRA SZÁMÍTHATUNK?

Ebben rejlik a Black Friday sikere. A Tiendeo belső adatai szerint 10 emberből 9 beleveti magát az idei Black Friday forgatagába. Ezért a nagyobb forgalmazók, mint Tupperware, Hervis, Tesco, semmi esetre sem hagyhatják ki a lehetőséget, hogy e napon áraikat leszállítva vásárlóik kedvében járjanak.

A legkeresettebb promók közül leginkább a divat és a technológia emelkedik ki, hiszen például a mobiltelefonok, tévék vagy mosógépek árának jelentős leszállítása jelentős megtakarítást jelent.

Ez a nap egyben remek lehetőség a karácsonyi vásárlások megkezdésére, mely során a vevők az amúgy is megvásárolni kívánt termékeket a lehető legalacsonyabb áron szerezhetik be.


BLACK FRIDAY A TIENDEON

A Tiendeon segíteni akarjuk a felhasználókat, hogy megtalálhassák azokat az ajánlatokat, amelyek segítségével a Black Friday során pénzt takaríthatnak meg. Emiatt az ezekben az időpontokban általunk közzétett katalógusok és kuponok száma egyértelműen megnőtt. Például Mexikóban a közzétett tartalom majdnem 30%-kal nőtt a megelőző hónapokban a Buen Fin 2020 ünneplése során közzétett tartalmakhoz képest, amely akció a Black Friday mexikói "kistestvére".

Az általunk kínált tartalmak állandó frissítése segít a felhasználóink Tiendeoba vetett bizalmát kialakítani, és hogy a weboldalunkat kiindulási alapként használják, amikormegtervezik a vásárlásaikat, és hogy láthassák a Black Fridaysorán a legjobb ajánlatokat . Visszatérve Mexikóhoz, a Buen Fin 2020 ünneplése idején a katalógusok megnyitásszáma 200%-kal nőtt.


TERVEZZ ÉS SPÓROLJ A BLACK FRIDAY KÍNÁLATAIVAL

A megjelenő legizgalmasabb kínálatok azonnali felmarkolásához fontos a jó tervezés. A Tiendeo segít, hogy naprakész információkkal várd a márkák és üzletek e napra tervezett kedvezményeit, ráadásul lehetővé teszi, hogy összehasonlítsd a megvásárolni kívánt termékek legalacsonyabb árait.

Elképesztő kedvezmények várnak rád technológiákra, berendezésekre, játékokra, bútorra és további cikkekre.

Ne hagyd ki, hangolj rá a legfrissebb Black Friday 2023 hírekre!
Black Friday