Black Friday ajánlatok – 2019

A BLACK FRIDAY 2019 MÁR KOPOGTAT

A Black Friday már itt van a sarok mögött. Az üzletek már készítik legjobb ajánlataikat, amelyekkel vásárlóik őrületes megtakarításokat érhetnek el vásárlásaik során. Idén a híres Black Friday november 29.-ére esik, mely során minden fergeteges kedvezménnyel markolható fel a technológiától kezdve a legalacsonyabb áron kapható divatcikkekig és háztartási gépekig. Készülj fel, és csapj le az akciókra, amelyek az idei Fekete Pénteken várnak!

A legjobb Tiendeo ajánlatok – Black Friday

A legjobb résztvevő üzletek – Black Friday

Decathlon
IKEA
Media Markt
Lidl
JYSK
Euronics
Praktiker
Aldi
Tesco
Auchan
Bonprix
Rossmann
Pepco
Kika
Konzol Világ
Möbelix
Spar
Zara
Bauhaus
Bershka
DM

Mi A BLACK FRIDAY?

A Black Friday Amerikából származik, és mindig a Hálaadás napját követő péntekre esik. Noha a Black Friday csak a múlt században jelent meg, 2005-től robbanásszerű térhódításba kezdett, és Európát is elárasztva a világ első számú kereskedelmi eseményévé vált.

A fogyasztók lázas várakozással lesik ezt a napot, hogy mazsolázhassanak kedvenc üzleteik és márkáik kedvezményei közül. Már előre megtervezik egy kinézett termék megvásárlását, és nekivágnak a karácsonyi bevásárlásnak, vagy egyszerűen csak lecsapnak egy akciós termékre, amelyre azelőtt nem is gondoltak.


MILYEN KÍNÁLATOKRA SZÁMÍTHATUNK?

Ebben rejlik a Black Friday sikere. A Tiendeo belső adatai szerint 10 emberből 9 beleveti magát az idei Black Friday forgatagába. Ezért a nagyobb forgalmazók, mint Decathlon, IKEA és Media Markt, semmi esetre sem hagyhatják ki a lehetőséget, hogy e napon áraikat leszállítva vásárlóik kedvében járjanak.

A legkeresettebb promók közül leginkább a divat és a technológia emelkedik ki, hiszen például a mobiltelefonok, tévék vagy mosógépek árának jelentős leszállítása jelentős megtakarítást jelent.

Ez a nap egyben remek lehetőség a karácsonyi vásárlások megkezdésére, mely során a vevők az amúgy is megvásárolni kívánt termékeket a lehető legalacsonyabb áron szerezhetik be.


TERVEZZ ÉS SPÓROLJ A BLACK FRIDAY KÍNÁLATAIVAL

A megjelenő legizgalmasabb kínálatok azonnali felmarkolásához fontos a jó tervezés. A Tiendeo segít, hogy naprakész információkkal várd a márkák és üzletek e napra tervezett kedvezményeit, ráadásul lehetővé teszi, hogy összehasonlítsd a megvásárolni kívánt termékek legalacsonyabb árait.

Elképesztő kedvezmények várnak rád technológiákra, berendezésekre, játékokra, bútorra és további cikkekre.

Ne hagyd ki, hangolj rá a legfrissebb Black Friday 2019 hírekre!

Kövesd Tiendeo-t

Töltsd le a Tiendeo aplikációt