Tiendeo official website

A legjobb ajánlatokat keresed a(z) Gyógyszertárak és szépség kategóriában?

Ha a legjobb promóciókat keresed a(z) Gyógyszertárak és szépség kategóriában, akkor jó helyen jársz. Itt a Tiendeo-n az összes katalógus megtalálható, így nem maradsz le egyetlen online promócióról sem a(z) Rossmann, DM, Yves Rocher és még sok más üzlet. Jelenleg 9 Gyógyszertárak és szépség katalógus található a Tiendeón és 1008 üzlet. Böngészd a legújabb Rossmann katalógust "Rossmann Baba" érvényes: 2023/05/29 -tól 2023/07/02-ig és kezd el a megtakarítást most!

Gyógyszertárak és szépség üzletek

  • Logo Rossmann
  • Logo DM
  • Logo Yves Rocher
  • Logo Pupa
  • Logo Marionnaud
  • Logo The Body Shop

Gyógyszertárak és szépség

Keresse meg a Tiendeo-val a legjobb gyószertárakat, szépségápolókat 

A betegségek gyógyítására való törekvés az egyik legősibb emberi igény. A gyógyszerek készítésével foglalkozó első írásos emlékek növény kivonatok hatásaival foglalkoznak. A 19. században nagy lépésekkel haladt előre a gyószerkutatás és gyártás, segítségül hívta a kémiát és fokozatos fejlesztésekkel, tesztelésekkel elérte a mai magas szintet.

 

Magyarország legjobb gyógyszergyártói és forgalmazói

A Magyarországon előállított gyógyszerek világszerte forgalomban vannak. Magyarországon termelőkapacitással rendelkező gyógyszergyárak:

Richter Gedeon nyrt., Egis nyrt., TEVA, Sanofi-csoport, BioCo Magyarország Kft.EGIS termékei a világ mitegy 62 országában vannak forgalomban. Forgalmuk nagy részét szív és érrenszeri megbetegedések, közpoti idegrendszeri és légzőrendszeri gyógyszerek teszik ki.

WAGNER FARMA Kft. - gyógyszerfejlesztő, gyártó, forgalmazó vállalat. Kínálatában találhatók ételkiegészítők, vény nélküli és vényköteles készítmények, vitaminok, immunerősítők is.

TEVA Gyógyszergyár Zrt. székhelye Debrecen. Feladata a gyógyszeralapanyaggyártás, tabletták, kapszulák, kúpok, infúziók, injekciók, steril készítmények gyártása.

KRKA Magyarország Kft. Humán gyógyszereken, ételkiegészítőkön kívül állati gyógyszergyártással is foglalkozik. Valamennyi gyógyszergyár ételkiegészítők, vitaminok gyártásával is foglalkozik. Szépségápolásban nemcsak a szépségápolószerek, hanem a szépségszalonok is segítságet nyújtanak. 

PRIMAVERA webáruház bő kínálatában találhatók bio naturkozmetikumok, ajándékszettek, állatkísérletmentes, kozmetikumok, bőrtipusnak megfelelően érzékeny, normál, gyulladt, száraz bőrre - aktiváló, vitalizáló, feszesítő, regeneráló, ellazító, hidratáló hatású kozmetikumok. Aromaápoláshoz kínál bio légfrissítőket, aromalámpákat, illóolajokat, autóillatosítót, illatosító köveket, szauna kellékeket. Készítményeken kívül tanácsokkal, receptekkel is szolgál különféle problémákra.

Kövesd Tiendeo-t

Töltsd le a Tiendeo aplikációt

Töltsd le a Tiendeo aplikációtTöltsd le a Tiendeo aplikációt

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Jogi figyelmeztetés |
Sütik kezelése