Más felhasználók is megtekintik ezeket a szórólapokat

Figyelmeztetések a Tiendeo-tól

Szeretnék kapni legújabb szórólapokat exluzív kínálatokat a Tiendeo-tól városod

Szintén akarok szórólapokat kapni a "Ruházat, cipők és kiegészítők" kategóriából

Adatvédelmi politikánkat

Más Ruházat, cipők és kiegészítők üzletek -városod

Valami, ami érdekelhet - Kik

KiK - női, férfi, gyermekruhát forgalmazó üzletlánc

Kik üzletek kínálata

Mindig aktuális színes, kényelmes női, férfi, gyermekruhák, kiegészítők jó áron találhatók a KiK kínálatában. Nők részére találhatók blúzok, pulóverek, kardigánok, pólók, trikók, farmerek, sortok, harisnyák, zoknik, kabátok, nadrágok, szoknyák, ruhák, topok, melltartók, alsónadrágok, sálak, kesztyűk, sapkák, kendők, órák, táskák, övek, téli, hálóruha, fürdőruha, ékszer stb. Férfiak számára is fellelhetők nadrágok, farmerek, pólók, pulóverek, kabátok, sapkák, sálak, ingek, nadrágok, kesztyűk, övek, táskák, órák, zoknik, boxeralsók, bőröndök stb. Gyermekek számára a bébikortól a tinikorig, lányok, fiúk részére minden méretben, vidám színekben, kedvenc mesealakok figuráival díszítve, tetőtől talpig minden megtalálható. Lakáskiegészítők széles választékában találsz textíliát, világítótesteket, dekorációs tárgyakat, papírt, írószert, játékot, kerti kellékeket, házikedvenceknek kiegészítőket és még nagyon sok mást.

Információk a Kik-ről

Az alapító Stefan Heinig a német kiskereskedelem egyik legsikeresebb vállalattörténetének alapkövét tette le, amikor 1994-ben Düsseldorf Gerresheimben megnyitotta a KiK első fióküzletét. A KiK Textil und Non-Food sikere egy új üzleti modell, a textildiszkont kifejlesztésén alapul. A KiK jelenleg az első tíz között van a legnagyobb német kiskereskedelmi vállalatok rangsorában. Európában több, mint 3 400 üzletet üzemeltet.

Iratkozz fel a hírlevélre és így többet nem maradsz le semmilyen aktuális divatról kedvező áron. A KiK-nél online vásárlásra nincs lehetőség, a vásárlás csak az üzletekben valósítható meg kiskereskedelmi mennyiségben. A kiválasztott árut fizetheted készpénzben vagy bankkártyával. Minden termékre érvényes a szavatossági idő, amelynek hossza függ a termék jellegétől. Reklamációt a KiK üzletében érvényesítsd a jelenlegi érvényes vásárlási szabályok alapján.

Kellemes vásárlást a KiK divatüzleteiben!

Kövesd Tiendeo-t

Töltsd le a Tiendeo aplikációt

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Jogi figyelmeztetés