Tiendeo official website

Brosúránk - KiK

11 nap

  A legjobb Kik ajánlatokat keresed?

  Ha a legnagyobb Kik kedvezményt keresed , akkor jó helyen jársz. Itt a Tiendeo-n az összes katalógus megtalálható, így nem maradsz le egyetlen online promócióról sem a(z) Kik vagy bármely más üzlet a(z) Ruházat, cipők és kiegészítők kategóriában a városodban. Jelenleg 1 Kik katalógus van on Tiendeo. Böngészd a legújabb Kik katalógust "Brosúránk - KiK" érvényes: érvényes - 7/5 -tól - 2/6-ig és kezd el a megtakarítást most!

  Más Ruházat, cipők és kiegészítők kategóriájú katalogusok

  • Logo Intimissimi
  • Logo Tezenis
  • Logo Calzedonia
  • Logo BetterStyle
  • Logo ASOS
  • Logo Women'Secret

  Valami, ami érdekelhet - Kik

  KiK - női, férfi, gyermekruhát forgalmazó üzletlánc

  Kik üzletek kínálata

  Mindig aktuális színes, kényelmes női, férfi, gyermekruhák, kiegészítők jó áron találhatók a KiK kínálatában. Nők részére találhatók blúzok, pulóverek, kardigánok, pólók, trikók, farmerek, sortok, harisnyák, zoknik, kabátok, nadrágok, szoknyák, ruhák, topok, melltartók, alsónadrágok, sálak, kesztyűk, sapkák, kendők, órák, táskák, övek, téli, hálóruha, fürdőruha, ékszer stb. Férfiak számára is fellelhetők nadrágok, farmerek, pólók, pulóverek, kabátok, sapkák, sálak, ingek, nadrágok, kesztyűk, övek, táskák, órák, zoknik, boxeralsók, bőröndök stb. Gyermekek számára a bébikortól a tinikorig, lányok, fiúk részére minden méretben, vidám színekben, kedvenc mesealakok figuráival díszítve, tetőtől talpig minden megtalálható. Lakáskiegészítők széles választékában találsz textíliát, világítótesteket, dekorációs tárgyakat, papírt, írószert, játékot, kerti kellékeket, házikedvenceknek kiegészítőket és még nagyon sok mást.

  Információk a Kik-ről

  Az alapító Stefan Heinig a német kiskereskedelem egyik legsikeresebb vállalattörténetének alapkövét tette le, amikor 1994-ben Düsseldorf Gerresheimben megnyitotta a KiK első fióküzletét. A KiK Textil und Non-Food sikere egy új üzleti modell, a textildiszkont kifejlesztésén alapul. A KiK jelenleg az első tíz között van a legnagyobb német kiskereskedelmi vállalatok rangsorában. Európában több, mint 3 400 üzletet üzemeltet.

  Iratkozz fel a hírlevélre és így többet nem maradsz le semmilyen aktuális divatról kedvező áron. A KiK-nél online vásárlásra nincs lehetőség, a vásárlás csak az üzletekben valósítható meg kiskereskedelmi mennyiségben. A kiválasztott árut fizetheted készpénzben vagy bankkártyával. Minden termékre érvényes a szavatossági idő, amelynek hossza függ a termék jellegétől. Reklamációt a KiK üzletében érvényesítsd a jelenlegi érvényes vásárlási szabályok alapján.

  Kellemes vásárlást a KiK divatüzleteiben!