Tiendeo official website

A legjobb akcióink

Most közzé téve

  A legjobb Pepco ajánlatokat keresed?

  Ha a legnagyobb Pepco kedvezményt keresed , akkor jó helyen jársz. Itt a Tiendeo-n az összes katalógus megtalálható, így nem maradsz le egyetlen online promócióról sem a(z) Pepco vagy bármely más üzlet a(z) Ruházat, cipők és kiegészítők kategóriában a városodban. Jelenleg 1 Pepco katalógus van on Tiendeo. Böngészd a legújabb Pepco katalógust "A legjobb akcióink" érvényes: érvényes - 10/7 -tól - 24/7-ig és kezd el a megtakarítást most!

  Más Ruházat, cipők és kiegészítők kategóriájú katalogusok

  • Logo Kik
  • Logo Pepco
  • Logo Sinsay
  • Logo New Yorker
  • Logo Zara
  • Logo Orsay

  Valami, ami érdekelhet - Pepco

  Pepco üzletlánc ruházatot és otthoni kiegészítőket forgalmazó vállalat

  Pepco árukínálata

  A legújabb trendeket kedvező áron megtalálod a Pepcoban. Vagányos, rockos kollekció, sötét árnyalatokkal, kockákkal, virág- és csipkemintákkal. Természetesen nem hiányozhatnak a klasszikus stílusú vagy a pasztellszínű virágmintás, romantikus darabok sem. Nők számára találsz nadrágot, pulóvert, szoknyát, farmert, pólót, topot, blúzt, fehérneműt, harisnyát, kiegészítőket, bizsut, táskákat, cipőket. A férfiak is szeretnének jól kinézni és kényelmesen érezni magukat. A Pepcoban ők is megtalálják maguknak a felsőruházatot, mint pulóvereket, farmereket, otthoni öltözékeket, ingeket, nadrágokat, kiegészítőket, sapkát, sálat kesztyűt stb. A gyermekek számára is a legkisebb mérettől minden ruházati termék megtalálható. A háztartásba konyhai kiegészítők, textíliák, takarók, dekorációs tárgyak és még sok minden más megtalálható a kínálatban. Szezonális termékeket is kínálnak pl. karácsonyra, Valentin napra, anyák napjára, húsvétra, Hallowenre stb.

  Információk a Pepco-ról

  A Pepco Lengyelországban több, mint egy évtizede van jelen. 2014-ben megjelent Románában és Magyarországon, majd Horvátországban és Szlovéniában is. Az európai Pepco hálózat több, mint 11 000 embert foglalkoztat, közel 1200 boltja van Európában, havonta több, mint 11 millió vásárlója. Európa legjobb, legnagyobb, legolcsóbb és legismertebb ruházati és lakberendezési diszkontáruházává vált. Az üzlet irányítását 450 fős csapat végzi Poznanból.

  Pepco üzleteiben vásárolni mindig biztonságos döntés. Amennyiben elégedetlen vagy a termékkel kicserélik azt, vagy a készpénzt visszafizetési garancia néven visszaadják. A Pepco 30 napot ad arra, hogy ezzel a jogoddal élj. Az üzletbe vidd magaddal a blokkot és az árun legyen a címke sértetlen. Higiéniai okok miatt fehérneműt és kozmetikumot nem cserélnek ki. Pepco rendszeresen nyereményjátékokkal lepi meg vásárlóit. Fizetésnél a készpénzen kívül bankkártyás fizetést is elfogad.

  Kellemes vásárlást a Pepco üzleteiben!