Tiendeo official website
  • Logo Sberbank
  • Logo Magnet Bank
  • Logo MKB Bank
  • Logo MFB Bank
  • Logo Unicredit Bank
  • Logo Raiffeisen Bank

Milyen ajánlatokat találhatok Debrecen?

Találd meg kedvenc üzleteid által kínált legjobb kedvezményeket Debrecen a Tiendeón. Tekintsd meg a(z) Sberbank, Magnet Bank, MKB Bank szórólapjait és ne maradj le egyetlen online kedvezményről sem. Itt a Tiendeo-n jelenleg 258 aktív katalógusunk van Debrecen és 625 üzletben.

Debrecen

Debrecen: Turizmus, bevásárlás és sok egyéb

Debrecen Magyarország második legnagyobb városa, lakosainak száma 211 000, Hajdú-Bihar megye székhelye. A fővárostól 230km-re, 121m tengerszint feletti magasságban a Nyírségben helyezkedik el. Éghajlata a mérsékelt égövi éghajlatra jellemző tulajdonosságokkal bír. Az év legmelegebb hónapja a július, évi átlaghőmérséklet 10 fok körül van. A város 94.67 százaléka magyar ajkú. A belváros központi területe a Nagytemplom szűkebb környéke, innen indul ki a város főutcája a Piac utca. A város tömegközlekedését villamosok, trolibuszok és helyi buszjáratok biztosítják be. Főpályaudvara a Nagyállomás, de a városhoz további 18 vasútállomás vagy megállóhely tartozik. A város központjától 7 km-re található nemzetközi reptere. Debrecen az ország egyik legnagyobb egyetemi központja. Itt tanul Magyarországon a legtöbb külföldi hallgató. Itt kezdte sok híres személy  pályafutását pl. Ady Endre, Krúdy Gyula, Tóth Árpád, Szabó Magda, Csokonai Vitéz Mihály stb. Számos nemzetközi sporteseménynek ad otthont. Építészeti, történelmi látnivalók közé tartozik református Nagytemplom, református Kollégium, református Kistemplom, Megyeháza, Városháza, Szent Anna székesegyház, A pihenni vágyóknak ajánlott a füvészkert, állatkert meglátogatása, nagyerdői gyógyfürdő. Itt található Kelet-Magyaroszág legnagyobb és legmodernebb kongresszusi központja. Debrecen a múltban híres volt vásárairól, de ma is sok jó bevásárlóközponttal büszkélkedhet.

 

Debrecen bevásrlótérképe 

 Park Center üzletközpont, ahol megtalálhatók különböző márkás üzletek, mint C&A női, ruházatok széles kínálatával. Továbbá  Vögele - férfi, női, gyermek táskák, ékszerek, kiegészítők. DM- drogéria parfümök, higiéniai termékek, tisztítószerek széles kínálata, MARKT- műszaki áruház, HERVIS-sportruházati termékek, KIK-ruházati termékek, háztatrtási kiegészítők, játékok, ékszerek, Brixity-játékok, mindez egy fedél alatt. A Debrecen Pláza - 3 szinten számos üzlet, mozi, fittnesz, étterem, kávézó várja a látogatókat. Fórum bevásárlóközpontban hazai és világmárkák egyaránt megtalálhatók, 3 szinten 120 üzlettel, 800 parkolóval, étteremmel, kávézóval, gyermekjátszóval várja látogatóit. Halköz üzletház a belvárosban található, mellette hangulatos kávéházak, sörözők és kellemes park várja a pihenni vágyókat. A Malompark bevásárlóközpont üzletei: Adria ételbár, Biotikum- gyógynövény és biobolt, Catana-minőségi ajándékok boltja, Cortesi Látványpékség, Digi ügyfélszolgálat, Euronics műszaki áruház, Háda-divatbolt, INTERSPA hypermarket és még sok más. Közkedvelt a TESCO és COOP üzletlánc is.