Figyelmeztetések a Tiendeo-tól

Szeretnék kapni legújabb szórólapokat exluzív kínálatokat a Tiendeo-tól városod

Adatvédelmi politikánkat

Sport

Sport

Keresd meg a legjobb sportkiegészítőket a Tiendeo-val

Ahhoz, hogy a sport végzése ne terhelje negatívan a szervezetet, fontos, hogy a végzett sportágnak megfelelő felszerelés, öltözék legyen számunkra hozzáférhető. Ezt biztosítják a jó minőséget gyártó és forgalmazó vállalatok.

 

 Sportszereket és öltözéket kínáló gyártók, üzletek

Atlas Sport - Elsődleges célja a testépítésben, testedzésben használatos kondicionáló gépek, edzőpadok és azok tartozékainak, kiegészítőinek gyártása. 

Magyar Kerékpáripari és Kereskedelmi Szövetség - Kerékpárok gyártásával, összeszerelésével, javításával, értékesítéssel foglalkozó magyar vállalat.

Sportüzletek széles skálájú árukínálattal várja a sportolni vágyókat, legyen az beltéri vagy kültéri sport, mint úszás, labdajátékok, téli sportot űzők. Nemcsak eszközöket, hanem sportruházatot és lábbelit, valamint kiegészítőket kínálnak - sapka, sál, bukósisak, térd-, könyökvédő.

Néhány sportüzlet, ami Magyarországon elérhető:  Addidas márkabolt, Aqua Sport Kft., BUDMIL márkabolt, CITY Sport Kft., INTERSPORT, Maraton Sport, Fila-PRINCE Kft., Herkules Sport, Champion Sportbolt, Delfin Sportszer, Duna -Sport Kft. és még sok más sportüzlet  és e-shop az ország egész területén.

    Sport további kínálatai

    Kövesd Tiendeo-t

    Töltsd le a Tiendeo aplikációt

    © 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

    Jogi figyelmeztetés