Tiendeo official website

A legjobb ajánlatokat keresed a(z) Sport kategóriában?

Ha a legjobb promóciókat keresed a(z) Sport kategóriában, akkor jó helyen jársz. Itt a Tiendeo-n az összes katalógus megtalálható, így nem maradsz le egyetlen online promócióról sem a(z) BP Shop, Garage Store, Players Room és még sok más üzlet. Jelenleg 11 Sport katalógus található a Tiendeón és 100 üzlet. Böngészd a legújabb Players Room katalógust "50% Kedvezmény" érvényes: érvényes - 20/5 -tól - 23/5-ig és kezd el a megtakarítást most!

Sport katalogusok

  • Logo BP Shop
  • Logo Garage Store
  • Logo Players Room
  • Logo Skechers
  • Logo Intersport
  • Logo Nike

Sport

Keresd meg a legjobb sportkiegészítőket a Tiendeo-val

Ahhoz, hogy a sport végzése ne terhelje negatívan a szervezetet, fontos, hogy a végzett sportágnak megfelelő felszerelés, öltözék legyen számunkra hozzáférhető. Ezt biztosítják a jó minőséget gyártó és forgalmazó vállalatok.

 

 Sportszereket és öltözéket kínáló gyártók, üzletek

Atlas Sport - Elsődleges célja a testépítésben, testedzésben használatos kondicionáló gépek, edzőpadok és azok tartozékainak, kiegészítőinek gyártása. 

Magyar Kerékpáripari és Kereskedelmi Szövetség - Kerékpárok gyártásával, összeszerelésével, javításával, értékesítéssel foglalkozó magyar vállalat.

Sportüzletek széles skálájú árukínálattal várja a sportolni vágyókat, legyen az beltéri vagy kültéri sport, mint úszás, labdajátékok, téli sportot űzők. Nemcsak eszközöket, hanem sportruházatot és lábbelit, valamint kiegészítőket kínálnak - sapka, sál, bukósisak, térd-, könyökvédő.

Néhány sportüzlet, ami Magyarországon elérhető:  Addidas márkabolt, Aqua Sport Kft., BUDMIL márkabolt, CITY Sport Kft., INTERSPORT, Maraton Sport, Fila-PRINCE Kft., Herkules Sport, Champion Sportbolt, Delfin Sportszer, Duna -Sport Kft. és még sok más sportüzlet  és e-shop az ország egész területén.