Más felhasználók is megtekintik ezeket a szórólapokat

Figyelmeztetések a Tiendeo-tól

Szeretnék kapni legújabb szórólapokat exluzív kínálatokat a Tiendeo-tól városod

Szintén akarok szórólapokat kapni a "" kategóriából

Adatvédelmi politikánkat

Más Ruházat, cipők és kiegészítők üzletek a városodban

Valami, ami érdekelhet - New Yorker

New Yorker - divatmárka fiataloknak

New Yorker márka kínálata

A New Yorker Magyarországon kiterjedt üzlethálózattal rendelkezik. Az elegáns termékei között találsz nőknek ruhákat, szoknyákat, blúzokat, alsóneműt, bodyt, topot, melltartót, harisnyát, farmert, fürdőruhát, zoknit, nadrágot, cipőt, a fiatalok által kedvelt balerint, táskákat külöböző méretben, hátizsákot, sapkákat, kendőket és különböző kiegészítőket. A férfi kínálatban is bő a választék: farmerok, nadrágok, rövidnadrágok, ingek, pólók, boxeralsók, úszónadrágok, zoknik, kabátok, cipők, táskák, pénztárcák, hátizsákok, órák és még sok más egyéb. New Yorker márka kategóriái: Amisu - a fiatal nők divatja, ami színességével a fiatalságot, életkedvet fejezi ki. Censored - női fehérnemű márkája, Fishbone - laza, sportos stílusú férfiöltözékek, Fischbone Sister - tini lányok divatja, Smog - elegáns stílusú férfikollekció.

Információk a New Yorker márkáról

New Yorker egy német márkanév, melynek termékeit kínáló első üzlete Németországban 1971-ben nyílt meg. Eleinte csak az aktuális divattrend szerinti farmerokat árusítottak, majd később kiszélesítették a ruhagyártást, míg elérte a mai formáját. Jelenleg a New Yorker termékei 25 országban, körölbelül 980 üzlettel vannak jelen. A márka Magyarországon is jelen van üzleteivel és web áruházzal.

Nem találtad meg az aktuális szórólapot? A társaság kevesebb pénzt költ a nyomtatott hirdetésekre, az online propagációját helyezi előnybe, ezért iratkozz fel az online hírlapra és rendszeresen értesítve leszel a legújabb kínálatokról. Ha alacsonyabb árkategóriában keresel terméket az outlet áruházat keresd, ahol az érték töredékéért megvásárolhatod az előző kollekcióból visszamaradt darabokat. Online vásárlás esetén a kiválasztott terméket postán vagy futár  által kézbesítik, amit kifizethetsz készpénzben utánvétellel, vagy banki átutalással. A reklamációt az üzlet pillanatnyilag érvényes szabályzatai alapján vedd igénybe.

Kellemes vásárlást és válogatást a legújabb New Yorker kollekciójából!