Tiendeo official website
  • Logo Sberbank
  • Logo Magnet Bank
  • Logo MKB Bank
  • Logo MFB Bank
  • Logo Unicredit Bank
  • Logo Raiffeisen Bank

Milyen ajánlatokat találhatok Szeged?

Találd meg kedvenc üzleteid által kínált legjobb kedvezményeket Szeged a Tiendeón. Tekintsd meg a(z) Sberbank, Magnet Bank, MKB Bank szórólapjait és ne maradj le egyetlen online kedvezményről sem. Itt a Tiendeo-n jelenleg 203 aktív katalógusunk van Szeged és 554 üzletben.

Szeged

Szeged: Turizmus, bevásárlás és még sok más 

Magyarország harmadik legnépesebb városa, Dél-Alföld és a legnagyobb város Csongrád megye székhelye. Tisza és a Maros találkozásánál, Budapesttől 160km-re fekszik, 75m tengerszint feletti magasságban. Lakosainak száma 181 000 fő. A várost először 1183-ban említik. Az 1879-es árvíz nagy részét elpusztította, a mai Szeged nagyrészt az árvíz után épült Szeged lakói történelem során több nyelven beszéltek. Jelenleg 93.5¨százaléka magyar. Éghajlata szubmediterrán-nyarak forrók, telek enyhék. Jellemzőek az időjárási szélsőségek. A táj egyaránt alkalmas víziközlekedésre, legeltetésre, mezőgazdaságra. Könnyűipari és élelmiszeripari központ lett. A városi tömegközlekedését villamosok, a trolibuszok és a buszjáratok biztosítják. A távolsági közlekedés jónak mondható. A városban 3 közúti híd található  aTiszán -  Móra Ferenc-híd, Belvárosi híd, Bertalan híd. Város legnagyobb pályaudvara a Szeged pályaudvar, két kisebb állomása a Szeged-Rókus és Újszeged. Szeged a Dél-Alföldi régió kulturális és sportcentruma. Számos programot kínál az idelátogató turistának. Galériák, mozik, diszkók, színházak, nyaranta rendezik a Szegedi Szabadtéri Játékokat. Szegedi Nemzeti Színház  is ittműködik. Szegeden működik a zenebarátok kórusa - a Vaszy Viktor Kórus. Itt kerül évente megrendezésre nemzetközi operaverseny, Bartók Béla nemzetközi zongoraverseny, Simándy Jźsef nemzetközi énekverseny és Szegedi Nemzetközi Hárfaverseny. Megyei könyvtára több, mint egy millió könyvből álló készlete biztosítja olvasóinak a művelődést több nyelven. Az evezőspályán rangos sportesemények várják a látogatókat. Termálfürdő, uszodák, tiszai szabadstrandok vonzóvá teszik a várost. Szeged élelmiszeripari központ, fűszerpaprikájáról, szalámigyártról határokon túl ismert. Az oktatásról számos,Szegedi hírességként említhető a szegedi papucs-kopogó sarkú női papucs, amely része volt a népviseletnek, mára hungarikummá lett. Szegedi bicska, halbicska, szegedi halászlé, szegedi tarhonya, szegedi gulyás, szegedi káposzta, szegedi szappan és a rózsa. Látnivalók közé tartozik Kálvin téri református templom, Várkert, Huszár Mátyás rakpart, Móra Ferenc Múzeum, zsinagóga, Aradi vértanúk tere, Fogadalmi templom, Püspöki palota, csillagvizsgáló, Füvészkert, Vadaspark, szalámi és paprika múzeum, Szent István szobor stb.


Szeged: Bevásárlótérkép

  A vásárló számos üzlet és üzletközpont között válogathat. Ilyen például az ÁRKÁD , mely 130 üzlet kínálatával várja vásárlóit. Ebből csak néhányat említünk - mosóautókozmetika, 5D CINEMA, RETRO JEANS, SAXO London, Balance, C & A, Vodafone, Takko Fashion, Diamond-óra-ékszerek, H & M, Zara és még sok más . Szeged Pláza bevásárlóközpontban található üzletek például teljesség igénye nélkül  a MÁrkÓ cipőbolt, könyvesbolt, Swarzkopf szakma, Karát-ékszer, SPORTFACTORY, MISS & MISSIS Plus, Aldi, Pepco stb. Szeged Nagyáruház - ban 96 üzlet, 13 étterem és 9 kávézó üzemel. a - 1 szinten szupermarket, sportáruház, és további üzletek, a földszinten hazai és nemzetközi divatvállalkozások, ruhaboltok képviselik magukat, valamint a Coop szupermarket, cipőüzletek és vendéglátói egységek vannak. Az ALLEE bevásárlóközpont üzletei számos üzlet kínálatával várják a vásárlókat, pl. Apacs-ezüstékszer, Bijou Brigitte-óra, ékszer, kiegészítők, Brums-divatüzlet, Dormeo Home-lakáskultúra, Playmax- sportszerek, Yves Rocher-illatszerk stb. Aréna Mall  - üzleteinek kínálata: Férfidivat, női divat, kismama divat, gyermekdivat, cipő, táskás, bőráru, fehérnemű, ékszer, sport, szépségápolás, könyv, lakáskultúra, bank, élelmiszer, szolgáltatások.