Tiendeo official website

Következő heti ALDI akciós újság!

3 nap

Aldi Kínálatok

A legjobb Aldi ajánlatokat keresed?

Ha a legnagyobb Aldi kedvezményt keresed , akkor jó helyen jársz. Itt a Tiendeo-n az összes katalógus megtalálható, így nem maradsz le egyetlen online promócióról sem a(z) Aldi vagy bármely más üzlet a(z) Hiper-Szupermarketek kategóriában a városodban. Jelenleg 2 Aldi katalógus található a Tiendeón. Böngészd a legújabb Aldi katalógust "Következő heti ALDI akciós újság!" érvényes: érvényes - 15/7 -tól - 24/7-ig és kezd el a megtakarítást most!

Más Hiper-Szupermarketek kategóriájú katalogusok

  • Logo Lidl
  • Logo Aldi
  • Logo Tesco
  • Logo Coop
  • Logo Spar
  • Logo Penny Market

Valami, ami érdekelhet - Aldi

ALDI - élelmiszer kiskereskedelmi üzletlánc

ALDI kínálatából

Az ALDI saját termékei: Milfina - tejtermékek, Sweet Walley - gyümölcslevek, nektárok, Almare Seafood - tengeri gyümölcsök, halak, Lomee - delikatesz, kecsapok, mustár, majonéz, Omba Kosmetic - kozmetikai termékek, Alio - takarító, tisztítószerek, Tandi - mosogatószerek, SOLO - papíráru, Aranykalász - liszttermékek, Császár - tésztafélék, Gartencrone- konzervek, Grandessa - mélyhűtött termékek, Choceur vagy a Le Gusto - csokoládék. Ezeken a saját termékeken kívül megtalálhatók a többi jól ismert termékek a pékárutól kezdve, zöldség, hús, tej, fűszer, alkoholos és alkoholmentes italok, kávé, tea, édességek, fagyasztott áru, kedvencek tápláléka, bio termékek, diétás ételek ételtoleranciában szenvedőknek, kozmetika, drogéria és még sok más.

Információ az ALDI-ról

Az ALDI-t 1913-ban családi vállalatként alapították Essenben. Az ALDI az ALDI DÉL vállalatcsoport tagja, amely a világ számos országában rendelkezik jogilag önálló fiókteleppel. Jelen van Ausztriában, Svájban, Olaszországban, Szlovéniában, Nagy-Britanniában, Írorszában, valamint Amerika 31 államában és Ausztráliában is. ALDI Magyarországon 2008 óta van jelen 135 üzlettel és a vállalat folyamatosan bővül.

Az Aldi célja az elégedett vásárló. Használd ki az ALDI vásárlói igazolvány előnyeit. Rendszeres kedvezményekkel, játékokkal várja vásárlóit. Vedd igénybe ALDI utazási szolgáltatásait, amiről aprólékos információt megtalálod www.aldiutazás.hu web oldalon. Az ALDI számára fontos, hogy segítse azokat, akik segítségre szorulnak. Ezért jótékony szervezetek mellett stratégiai partner. Fizetésnél készpénz, bankkártyával fizetésen kívül több fajta utalvánnyal is lehet fizetni. Az árura szavatossági idő természetes dolog. Hibás termék esetén a pénz a termékért visszaigényelhető.

Kellemes bevásárlást az ALDI üzleteiben!