Tiendeo official website

Coop akciós

hamarosan lejár

A legjobb Coop ajánlatokat keresed?

Ha a legnagyobb Coop kedvezményt keresed , akkor jó helyen jársz. Itt a Tiendeo-n az összes katalógus megtalálható, így nem maradsz le egyetlen online promócióról sem a(z) Coop vagy bármely más üzlet a(z) Hiper-Szupermarketek kategóriában a városodban. Jelenleg 5 Coop katalógus található a Tiendeón. Böngészd a legújabb Coop katalógust "Coop akciós" érvényes: érvényes - 18/9 -tól - 4/10-ig és kezd el a megtakarítást most!

Más Hiper-Szupermarketek kategóriájú katalogusok

  • Logo Lidl
  • Logo Tesco
  • Logo Coop
  • Logo Spar
  • Logo Penny Market
  • Logo Aldi

Valami, ami érdekelhet - Coop

COOP élelmiszer - üzletlánc

Coop kínálata

Fogyasztók a COOP négy sajátmárkás termékcsoportból 1 000 féle termék közül választhatnak. COOP jót jó áron - A legtöbb termék ebben a csoportban található. A COOP jót jó áron termékcsalád biztosítja a lehetőséget a megbízható, jó minőségű termékek vásárlására elérhető áron. A COOP Premium termékcsalád kiváló minőségű árut kínál versenyképes áron. A COOP Jó nekem termékcsalád azokat a vásárlókat célozza meg akik számára fontos a család egészsége, testi-lelki erőnléte, vitalitása és a teljes értékű élet. A COOP Minden nap termékcsalád mindennapi alapvető fogyasztási cikkeket kínál az ismert márkáknál jóval olcsóbb áron. A saját márkákon kívül természetesen az ismert mindennapos élelmiszerek, főleg magyarországi beszállítóktól mind megtalálhatók a kínálat listáján - tejtermékek, pékáru, italok, zöldség, gyümölcs, húskészítmények, liszt, cukor, édességek stb.

Információk a COOP-ról

A COOP az ország egyik legnagyobb lefedettséggel rendelkező hazai élelmiszerlánca. Több, mint 1650 településen 3 000 üzlettel van jelen, 3000 magyar beszállító partnerrel, 80% hazai gyártású termékkel. Alkalmazottak száma több, mint 30 000. Az igény szerint a kisebb településeken kisebb alapterületű, a városokban a hipermarketekkel versenyezve nagyobb alapterületen működnek. A magyar élsport elkötelezett támogatója.

A COOP Klub vásárlói kártyával pontokat gyűjthetsz. Az összegyűjtött pontokért kuponokkal jutalmazanak, amit az üzletben be lehet váltani. COOP a környezetért programban fontosnak tartja a használt étolaj kezelését, amely a külvilágba kerülve veszélyt jelent a környezetre, ezért 332 üzletében vannak olajpontok, ahol a használt olajat leadhatod és még pontokat is kapsz érte. A vásárolt árut fizetheted készpénzzel, bankkártyával és többfajta utalvánnyal is.

Kellemes bevásárlást a COOP üzleteiben!

Kövesd Tiendeo-t

Töltsd le a Tiendeo aplikációt

Töltsd le a Tiendeo aplikációtTöltsd le a Tiendeo aplikációt

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Jogi figyelmeztetés |
Sütik kezelése