Más felhasználók is megtekintik ezeket a szórólapokat

Figyelmeztetések a Tiendeo-tól

Szeretnék kapni legújabb szórólapokat exluzív kínálatokat a Tiendeo-tól városod

Szintén akarok szórólapokat kapni a "" kategóriából

Adatvédelmi politikánkat

Más Hiper-Szupermarketek üzletek a városodban

Valami, ami érdekelhet - Coop

COOP élelmiszer - üzletlánc

Coop kínálata

Fogyasztók a COOP négy sajátmárkás termékcsoportból 1 000 féle termék közül választhatnak. COOP jót jó áron - A legtöbb termék ebben a csoportban található. A COOP jót jó áron termékcsalád biztosítja a lehetőséget a megbízható, jó minőségű termékek vásárlására elérhető áron. A COOP Premium termékcsalád kiváló minőségű árut kínál versenyképes áron. A COOP Jó nekem termékcsalád azokat a vásárlókat célozza meg akik számára fontos a család egészsége, testi-lelki erőnléte, vitalitása és a teljes értékű élet. A COOP Minden nap termékcsalád mindennapi alapvető fogyasztási cikkeket kínál az ismert márkáknál jóval olcsóbb áron. A saját márkákon kívül természetesen az ismert mindennapos élelmiszerek, főleg magyarországi beszállítóktól mind megtalálhatók a kínálat listáján - tejtermékek, pékáru, italok, zöldség, gyümölcs, húskészítmények, liszt, cukor, édességek stb.

Információk a COOP-ról

A COOP az ország egyik legnagyobb lefedettséggel rendelkező hazai élelmiszerlánca. Több, mint 1650 településen 3 000 üzlettel van jelen, 3000 magyar beszállító partnerrel, 80% hazai gyártású termékkel. Alkalmazottak száma több, mint 30 000. Az igény szerint a kisebb településeken kisebb alapterületű, a városokban a hipermarketekkel versenyezve nagyobb alapterületen működnek. A magyar élsport elkötelezett támogatója.

A COOP Klub vásárlói kártyával pontokat gyűjthetsz. Az összegyűjtött pontokért kuponokkal jutalmazanak, amit az üzletben be lehet váltani. COOP a környezetért programban fontosnak tartja a használt étolaj kezelését, amely a külvilágba kerülve veszélyt jelent a környezetre, ezért 332 üzletében vannak olajpontok, ahol a használt olajat leadhatod és még pontokat is kapsz érte. A vásárolt árut fizetheted készpénzzel, bankkártyával és többfajta utalvánnyal is.

Kellemes bevásárlást a COOP üzleteiben!