Tiendeo official website

Lidl Akciók!

Több mint egy hónap

A legjobb Lidl ajánlatokat keresed?

Ha a legnagyobb Lidl kedvezményt keresed , akkor jó helyen jársz. Itt a Tiendeo-n az összes katalógus megtalálható, így nem maradsz le egyetlen online promócióról sem a(z) Lidl vagy bármely más üzlet a(z) Hiper-Szupermarketek kategóriában a városodban. Jelenleg 10 Lidl katalógus található a Tiendeón. Böngészd a legújabb Lidl katalógust "Lidl Akciók!" érvényes: érvényes - 17/5 -tól - 23/8-ig és kezd el a megtakarítást most!

Más Hiper-Szupermarketek kategóriájú katalogusok

  • Logo Chef Market
  • Logo Groby
  • Logo Family Frost
  • Logo Lira
  • Logo Nespresso
  • Logo Alpha Zoo

Valami, ami érdekelhet - Lidl

Lidl - élelmiszer-kerskedelmi hálózat

A LIDL árukínálata

Lidl széles kínálatában az élelmiszereken kívül napi fogyasztási cikkeket, ruházatot és aktuális ünnephez, évszakokhoz kapcsolódó választékot kínál - karácsony, húsvéti, Valentín nap, kerti, barkács áruk. Az élelmiszerek közül nagy választékú a hazai zöldség, gyümölcskínálat friss vagy fagyasztott állapotban, exotikus gyümölcsök, frissen sütött édes és sós pékáru, teák, kávék, friss hús, húskészítmények, húskonzervek, friss és fagyasztott hal, halkonzervek, tej és tejtermékek, tojás, fűszerek, fagylaltok, fagyasztott félkészáru, alkoholos és alkoholmentes italok, édességek, tésztafélék, drogériai termékek, babaápolási termékek, tápszerek kedvenceknek, öltözödési cikkek és még sok más egyéb. LIDL-nek saját márkái is vannak, mint a Lupila-babaápolási készítmények, Pilos - tej és tejtermékek, Cien- testápolószerek, Pikok - húskészítmények, Florabest - kerti kegészítők stb.

A LIDL története

Lidl-et 1930-as években alapították Németországban. Mára Európa legnagyobb diszkont élelmiszer-kereskedelni hálózatát tudhatja magáénak. Lidl Magyarországon 2004-ben jelent meg piaci szereplőként, amikor megnyitotta első logisztikai központját és 12 üzletét. Mára az ország területén közel 200 áruháza, 3 logisztikai központja és több, mint 4000 dolgozója van. Az elmúlt néhány évben a diszkont élemiszer-kereskedelmek között átvette a vezető szerepet. Lidl az 1 400-at is meghaladó termékeinek  beszerzésekor különös figyelmet fordít a magyar beszállítókra, ezzel támogatva a magyar gazdaságot. LIDL számos elnyert díjjal dicsekedhet.

 Miért LIDL? Mert a LIDL-nél a vásárló áll a középpontban. Állandóan azon fáradoznak, hogy a pénztárnál a várakozás minél rövidebb legyen. A pénztárnál fizethetsz készpénzzel, bankkártyával, különböző utalványokkal, mint Erzsébet utalvány, Edenred utalvány, Ticket Servis, Posta Paletta utalvány, LIDL vásárlási utalvány. Rendszeresen nyújtanak a vásárlóknak akciós termékeket, amelyekről szórólapokból informálódhatsz. Előfordulhat, hogy a vásárolt áru hibás, vagy az élelmiszert kicsomagolva állapítod meg, hogy rossz minőségű. Ilyenkor érvényesítsd a reklamációra való jogodat, amit a Lidl honlapján megtalálsz, gondosan olvasd el. Lidl számos projektet támogat.

Kellemes bevásárlást  kíván a LIDL!