Tiendeo official website

A legjobb ajánlatokat keresed a(z) Éttermek kategóriában?

Ha a legjobb promóciókat keresed a(z) Éttermek kategóriában, akkor jó helyen jársz. Itt a Tiendeo-n az összes katalógus megtalálható, így nem maradsz le egyetlen online promócióról sem a(z) McDonald's, KFC, Burger King és még sok más üzlet. Jelenleg 5 Éttermek katalógus található a Tiendeón és 194 üzlet. Böngészd a legújabb Burger King katalógust "Burger King Akció" érvényes: érvényes - 11/6 -tól - 30/6-ig és kezd el a megtakarítást most!

Éttermek katalogusok

  • Logo McDonald's
  • Logo KFC
  • Logo Burger King
  • Logo Pizza Hut
  • Logo Starbucks
  • Logo Padthai Wokbar

Éttermek

Kóstold meg a magyar konyha jellegzetes ízeit

A hagyományos magyar fogások alapanyagai a húsok, friss zöldségfélék, gyümölcsök, friss kenyér, tejtermékek és a méz. Füves levesek, gyümölcslevesek, zsenge főzelékek,  meleg tészták, mártások számos változata valamint sült, főtt, párolt marha-, sertés-, bárány-, szárnyas-, hal-, vadhúsokból készült ételek jellemzik  a magyar konyhát. Ezek közül legismertebb a pörkölt, gulyás, halászlé, töltött káposzta, paprikás csirke, paprikás krumpli, túrós csusza, lecsó, kocsonya, pacalpörkölt. 

 

Itt találod Magyarország top éttermeit 

A magyar konyhaművészek számos étteremben, csárdában, vendéglőben, gyors étteremben, kocsmában, borozóban, bárban kínálják a magyarokra jellemző enni, innivalókat. Ezenkívül számos gasztrofesztiválon, falunapon mutatják be a tájra jellemző ennivalókat. A toplistán javarészt budapesti éttermek szerepelnek. 

A toplistát a két Michelin csillagos budapesti étterem  Onyx és Costes vezeti. További top éttermek Budapesten: Borkonyha, Costes Downtown, Salon, Babel, Aranykaviár, MÁK, Émile, Alabárdos.

Az utóbbi időben egyre jobban zárkóznak fel a vidéki éttermek is, mint a Kistücsök Balatonszemesen, Anyukám Mondta Encsen, IKON Debrecenben, Platán Tatán, Villa Medici Mild Veszprémben stb.

Egyre kedveltebbek, elterjedtebbek az ún. romkocsmák.Édességet kedvelők is találnak híres cukrászdákat. A 160 éves Gerbeaud cukrászda világszerte ismert. Legismertebb sütemények a gerbeaud szelet, somlói galuska, dobostorta, Rákóczi túrós.