Jelentkezz be és nézd meg mikor!

Tervezzük közzétenni a kínálatokat - Éttermek

Jelentkezz be és nézd meg mikor!

Találj ajánlatokat Éttermek - Városod

Éttermek

Kóstold meg a magyar konyha jellegzetes ízeit

A hagyományos magyar fogások alapanyagai a húsok, friss zöldségfélék, gyümölcsök, friss kenyér, tejtermékek és a méz. Füves levesek, gyümölcslevesek, zsenge főzelékek,  meleg tészták, mártások számos változata valamint sült, főtt, párolt marha-, sertés-, bárány-, szárnyas-, hal-, vadhúsokból készült ételek jellemzik  a magyar konyhát. Ezek közül legismertebb a pörkölt, gulyás, halászlé, töltött káposzta, paprikás csirke, paprikás krumpli, túrós csusza, lecsó, kocsonya, pacalpörkölt. 

 

Itt találod Magyarország top éttermeit 

A magyar konyhaművészek számos étteremben, csárdában, vendéglőben, gyors étteremben, kocsmában, borozóban, bárban kínálják a magyarokra jellemző enni, innivalókat. Ezenkívül számos gasztrofesztiválon, falunapon mutatják be a tájra jellemző ennivalókat. A toplistán javarészt budapesti éttermek szerepelnek. 

A toplistát a két Michelin csillagos budapesti étterem  Onyx és Costes vezeti. További top éttermek Budapesten: Borkonyha, Costes Downtown, Salon, Babel, Aranykaviár, MÁK, Émile, Alabárdos.

Az utóbbi időben egyre jobban zárkóznak fel a vidéki éttermek is, mint a Kistücsök Balatonszemesen, Anyukám Mondta Encsen, IKON Debrecenben, Platán Tatán, Villa Medici Mild Veszprémben stb.

Egyre kedveltebbek, elterjedtebbek az ún. romkocsmák.Édességet kedvelők is találnak híres cukrászdákat. A 160 éves Gerbeaud cukrászda világszerte ismert. Legismertebb sütemények a gerbeaud szelet, somlói galuska, dobostorta, Rákóczi túrós.

Éttermek

A TIENDEO sütiket használ szolgáltatásaihoz, a hirdetések személyre szabásához és forgalom elemzéséhez. A beállításokban bármikor módosíthatja az adatvédelem elemeit.