Tiendeo official website
Iratkozz fel a hírlevelünkre
Tervezzük közzétenni a kínálatokat - Éttermek.

A legjobb ajánlatokat keresed a(z) Éttermek kategóriában?

Ha a legjobb promóciókat keresed a(z) Éttermek kategóriában, akkor jó helyen jársz. Itt a Tiendeo-n az összes katalógus megtalálható, így nem maradsz le egyetlen online promócióról sem a(z) McDonald's, KFC, Burger King és még sok más üzlet. Jelenleg 194 üzlet van a(z) Éttermek kategóriában de egyiknek sincs aktív tartalma. Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesülj a(z) Éttermek kategória új promócióiról és elsőként értesülsz a legjobb online ajánlatokról.

Éttermek katalogusok

  • Logo McDonald's
  • Logo KFC
  • Logo Burger King
  • Logo Starbucks
  • Logo Pizza Hut
  • Logo Padthai Wokbar

Éttermek

Kóstold meg a magyar konyha jellegzetes ízeit

A hagyományos magyar fogások alapanyagai a húsok, friss zöldségfélék, gyümölcsök, friss kenyér, tejtermékek és a méz. Füves levesek, gyümölcslevesek, zsenge főzelékek,  meleg tészták, mártások számos változata valamint sült, főtt, párolt marha-, sertés-, bárány-, szárnyas-, hal-, vadhúsokból készült ételek jellemzik  a magyar konyhát. Ezek közül legismertebb a pörkölt, gulyás, halászlé, töltött káposzta, paprikás csirke, paprikás krumpli, túrós csusza, lecsó, kocsonya, pacalpörkölt. 

 

Itt találod Magyarország top éttermeit 

A magyar konyhaművészek számos étteremben, csárdában, vendéglőben, gyors étteremben, kocsmában, borozóban, bárban kínálják a magyarokra jellemző enni, innivalókat. Ezenkívül számos gasztrofesztiválon, falunapon mutatják be a tájra jellemző ennivalókat. A toplistán javarészt budapesti éttermek szerepelnek. 

A toplistát a két Michelin csillagos budapesti étterem  Onyx és Costes vezeti. További top éttermek Budapesten: Borkonyha, Costes Downtown, Salon, Babel, Aranykaviár, MÁK, Émile, Alabárdos.

Az utóbbi időben egyre jobban zárkóznak fel a vidéki éttermek is, mint a Kistücsök Balatonszemesen, Anyukám Mondta Encsen, IKON Debrecenben, Platán Tatán, Villa Medici Mild Veszprémben stb.

Egyre kedveltebbek, elterjedtebbek az ún. romkocsmák.Édességet kedvelők is találnak híres cukrászdákat. A 160 éves Gerbeaud cukrászda világszerte ismert. Legismertebb sütemények a gerbeaud szelet, somlói galuska, dobostorta, Rákóczi túrós.