Gyermekek és szabadidő
Gyermekek és szabadidő

Gyermekek és szabadidő - Katalógusok, szóróplapok és kupon

Találj ajánlatokat Gyermekek és szabadidő - Városod

Gyermekek és szabadidő

Keresd meg a gyermekeidnek a legjobb játékot a Tiendeo-val

A játékok megválasztásánál a kisgyermekek számára fontos, hogy ne csak a gyermek kora legyen szemünk előtt, hanem az is hogy mennyire biztonságos a játék - nem okoz-e sérüléseket, milyen anyagból van gyártva, nem bocsájt-e ki káros anyagokat, ami komolyan veszélyezteheti a gyermek egészségét. Ezért ajánlhatóak a hazai gyártmányú, egészségre ártalmatlan játékok. 

 

Magyar játékokat gyártó vállalatok és értekesítők

Keller&Mayer - játékokat gyártó és forgalmazó vállalat a játékok fejlesztésénél figyelembe veszi az óvodapedagógusok, szülők tanácsait tapasztalatait. Játékaik által a gyerek játszva tanulja meg korának megfelelő ismereteket. Vannak köztük társasjátékok, fejlesztő, oktató játékok korosztályonként csoportosítva.

Vader játékgyár magyarországi logisztikai központja -játékai ösztönzik a gyerekek kreativitását, javítja a kézügyességet, szellemi kapacitást, fejleszti a memóriát. A játékok számos mozgórészt tartalmaznak, színesek, szórakoztatóak, jól lehet velük játszani kültéren, beltéren. Legkeresettebbek a Super Truck játékai.

 Magyar játékgyártók webáruháza 12 magyar gyártó játékait kínálja eladásra. Választékból: kültéri és beltéri játékok, készségfejlesztő, gyerekkártyák, jelmezek, társasjátékok, mesekockák, építő és szerelősjátékok, parti szettek, rajz és iskolakellékek, vizipisztolyok, könyvek, babák és kellékei, autók, vonatok és pályák, transzformerek, robotok.

Mattel Toys Hungary Kft. látja el a  magyarországi játékboltokat, főleg a közkedvelt babákkal, autókkal, társasjátékokkal, kártyajátékokkal, scrabble stb.

REGIO JÁTÉK - kis és nagykereskedelmi játéküzlethálózat. Az egész ország területén van üzlethálózata, ahol számos márkájú játékból, mesehős figurákból, legokból, kislány, kisfiú játékokból lehet választani.

Gyermekek

Töltsd le a Tiendeo aplikációt

Kövesd Tiendeo-t

Folyamatosan javul a Tiendeo a cookies használatának köszönhetoen. Folytatással belegyezel a további használatával. Mutasd a részleteket