Tiendeo official website

Heti ajánlatunk

hamarosan lejár

A legjobb Spar ajánlatokat keresed?

Ha a legnagyobb Spar kedvezményt keresed , akkor jó helyen jársz. Itt a Tiendeo-n az összes katalógus megtalálható, így nem maradsz le egyetlen online promócióról sem a(z) Spar vagy bármely más üzlet a(z) Hiper-Szupermarketek kategóriában a városodban. Jelenleg 15 Spar katalógus található a Tiendeón. Böngészd a legújabb Spar katalógust "Heti ajánlatunk" érvényes: érvényes - 24/4 -tól - 24/4-ig és kezd el a megtakarítást most!

Más Hiper-Szupermarketek kategóriájú katalogusok

  • Logo Lidl
  • Logo Tesco
  • Logo Coop
  • Logo Spar
  • Logo Penny Market
  • Logo Aldi

Valami, ami érdekelhet - Spar

Spar - élelmiszereket és napi cikkeket forgalmazó üzletlánc

Spar kínálata

A Spar a mindennapi élethez szükséges termékeket kínálja. Az alapvető élelmiszerektől kezdve sok minden mást: tartós élelmiszereket, pékárut, frissen sütött édes és sós pékárut, tejet, sajtokat, tejtermékeket, saját húsüzeméből származó friss hús és hústermékeket, hal és halkészítményeket, friss zöldséget és gyümölcsöt főleg hazai beszállítóktól, lisztet, cukrot, rizst, tésztaféléket, befőtteket, fűszereket, kávét, teákat, olajokat, alapanyagokat sütéshez, édességeket, alkoholos és alkoholmentes italokat, cukrászkészítményeket, fagylaltokat, azonnal fogyasztható harapnivalókat, kozmetikát, tisztítószereket, drogériai kellékeket, szezonális élelmiszereket és még nagyon sok minden.

Információk a Spar-ról

A Spar egy amsterdami székhelyű üzletlánc, az egyik legnagyobb élelmiszer és napi cikkek kereskedelmi lánca, amely 1991 óta van jelen a magyar piacon, és az egyik meghatározó üzletlánccá vált. Részben ületlánc vásárlások, részben zöldmezős beruházások által valósult meg. Jelenleg Magyarországon több, mint 400 Spar egység működik. A cég 2004 óta saját húsfeldolgozó üzemet működtet Bicskén. 2012-ben kezdte meg családi vállalkozásban dolgozó kiskereskedőkkel a franchise típusú együttműködési programot, amely folyamatosan bővül. 2013 óta a "Spar Segítő Kezek" márkajelet viseli.

A Spar az aktuális kedvezményekről hetente megjelenő akciós újságban tájékoztatja vásárlóit. A vevőknek hűségakcióval is kedveskedik. A Spar üzletlánc elkötelezett az egészségtudatos táplálkozás népszerűsítésében, az aktuáliis akciós újságban erről is olvashatsz. A hűségkártyával pontokat gyűjthetsz, amit később levásárolhatsz. A Spar üzleteiben ajándékkártya is kapható, amit tetszés szerinti összeggel feltölthetsz, ami megfelelő ajándék is lehet hozzátartozóidnak. Fizetésnél a készpénzen kívül igénybe veheted a bankkártyás fizetést, vagy utalványok felhasználását. A Segítő Kezek programban a rászorulókon segít. Rendszeres nyereményjátékokon való részvételnél Neked is esélyed van, hogy értékes ajándékot nyerj.

Kellemes bevásárlást a Spar üzleteiben!