Tiendeo official website

Tesco Katalógus - szupermarket - következő hét

3 nap

A legjobb Tesco ajánlatokat keresed?

Ha a legnagyobb Tesco kedvezményt keresed , akkor jó helyen jársz. Itt a Tiendeo-n az összes katalógus megtalálható, így nem maradsz le egyetlen online promócióról sem a(z) Tesco vagy bármely más üzlet a(z) Hiper-Szupermarketek kategóriában a városodban. Jelenleg 3 Tesco katalógus található a Tiendeón. Böngészd a legújabb Tesco katalógust "Tesco Katalógus - szupermarket - következő hét" érvényes: érvényes - 10/6 -tól - 19/6-ig és kezd el a megtakarítást most!

Más Hiper-Szupermarketek kategóriájú katalogusok

  • Logo Tesco
  • Logo Coop
  • Logo Lidl
  • Logo Penny Market
  • Logo Spar
  • Logo Aldi

Valami, ami érdekelhet - Tesco

TESCO - élelmiszer és használati cikkek kiskereskedelmi áruházlánca

Tesco kínálata

A Tesco legszélesebb árukínálata az élelmiszertermékek, amelyek között megtalálható zöldség-gyümölcsáru friss, fagyasztott vagy konzervált állapotban, továbbá tejtermékek széles skálája, pékáruk édes és sós változatban is frissen sütve, édességek minden mennyiségben, változatban, alapélelmiszerek, mint a liszt, cukor, tésztafélék, teák, kávék, friss hús, húskészítmények, hal és halkészítmények, alkoholos és alkoholmentes italok. A Tesconak vannak saját márkájú termékei is. Az élelmiszereken kívül bő a választék a kozmetikában, drogériában. Ezenkívül kínál ruházati cikkeket nők, férfiak, gyermekek számára, játékokat, elektromos berendezéseket, papírárut, autókellékeket, konyhai kiegészítőket, lakáskiegészítőket, tápszereket házi kedvenceknek stb. További kínálatok az alkalmi áruk, amelyek ünnepekhez - karácsony, húsvét, gyereknap, anyáknapja, nőnap - évszakokhoz vannak kötve, kerti gépek, kerti bútorok, kerti szerszámok, téli sportszerek stb..

Tesco története

Tesco 1919-ben volt alapítva az Egyesült Királyságban, amit egy zsidó üzletember alapított. Eleinte, mint piac működött, majd fokozatosan átköltözött zárható épületekbe. Tesco név 1924- ben jelent meg. Az első önkiszolgáló üzletet 1956-ban nyitották ki. Fokozatosan egyre több és nagyobb üzletet nyitottak. A 90-es években fokozatosan nyíltak üzleteik Európában, majd Európán kívül is. Tesco 1995 óta működik Magyarországon. Székhelye Budaőrsön van. Magyarországon több, mint 200 boltot üzemeltet. Országszerte közel 20 000 alkalmazottat foglalkoztat. Nemzetközi tapasztalotakat felhasználva már 111 üzletben bevezették az önkiszolgáló kasszákat, amivel időt spórolhatnak meg a bevásárlók.

Tesco minden hűséges vásárlóra gondol, ezért lehetővé teszi a Tesco klubkártya igénylését, amellyel bónuszokat, pontokat gyűjthetsz minden vásárlásnál. Időközönként pontösszesítő kimutatást küld, benne kuponokkal, amelyek egyes termékek kedvezményes vásárlására jogosítanak fel. Fizetési lehetőségek: a készpénzzel való fizetésen kívül a bankkártyás fizetés jöhet számításba. Felhasználhatók a Tesco ajándékkártyái és több fajta étkezési utalvány is. A reklamációkat a Tesco szabályzatai szerint érvényesítheted. Az elektromos berendezésekre a törvény szerint igényeld a jótállást, melynek időtartama a termék felhasználási tulajdonságától függ!

Kellemes bevásárlást a Tesco üzleteiben!