Tiendeo official website

Aktuális ajánlataink

Közzétéve ma

JYSK Kínálatok

A legjobb JYSK ajánlatokat keresed?

Ha a legnagyobb JYSK kedvezményt keresed , akkor jó helyen jársz. Itt a Tiendeo-n az összes katalógus megtalálható, így nem maradsz le egyetlen online promócióról sem a(z) JYSK vagy bármely más üzlet a(z) Otthon, kert és barkácsolás kategóriában a városodban. Jelenleg 3 JYSK katalógus található a Tiendeón. Böngészd a legújabb JYSK katalógust "Aktuális ajánlataink" érvényes: érvényes - 24/4 -tól - 30/4-ig és kezd el a megtakarítást most!

Más Otthon, kert és barkácsolás kategóriájú katalogusok

  • Logo JYSK
  • Logo Bauhaus
  • Logo IKEA
  • Logo Praktiker
  • Logo Mömax
  • Logo Möbelix

Valami, ami érdekelhet - JYSK

JYSK bútorokat és lakberendezési kiegészítőket forgalmazó üzletlánc

JYSK kínálata

Jysk termékeivel az egész otthon berendezhető. Hálószobába kínál ruhásszekrényeket, ágyakat, ágyrostokat, matracokat, paplanokat, ágyneműhuzatokat, tükröket, éjjeliszekrényeket, párnákat. Nappaliba kínált termékek: fotelok, ülőgarnitúrák, szekrénysorok, asztalok, székek, függönyök, szőnyegek stb. Konyhába nagy választékban fellelhetők szekrénysorok, székek, polcok, tárolók, kosarak, függönyök, szőnyegek. Ebédlőbe szintén asztalok, székek, vitrinek, polcok, szőnyegek, tálalási eszközök és különböző kiegészítők találhatók a kínálatban. Fürdőszobába kaphatók tükrök, szekrények, törülközők, papucsok, cipősszekrények, fogasok stb. Iroda és gyermekszoba berendezés is bő választékban található a gyermek korának, nemének megfelelően. Az udvarodat is kényelmesen alakíthatod ki kerti bútorokkal, napernyőkkel, padokkal, árnyékolókkal, napozóágyakkal, hálózsákokkal, kerti játékokkal, tárolókkal, szoláris világítással stb.

A JYSK története

Lars Larsen 1979-ben nyitotta meg - aki tele volt energiával, ötletekkel  - első és ma is működő boltját Dánia második legnagyobb városában Aarhusban, de ő sem gondolta, hogy üzlete ilyen gyors növekedésnek indul. Egymás után több sikeres üzlet nyílt Dánia különböző pontjain, majd 1984-ben megnyitotta első külföldi üzletét Németországban. A JYSK szó szándékosan került bele a cég nevébe, ami olyan dolgot vagy személyt  jelent, aki vagy ami  - akár csak Larsen - a Jütland félszigetről származik. Ma mintegy 2 700 áruháza van, 51 országban - Dánia, Németország, Svédország, Finnország, Lengyelország, Csehország, Szlovákia, Magyarország, Hollandia, Ausztria, Görögország, Albánia, Málta, Portugália, Grúzia stb. A dán királyi család hosszú évek óta rendszeres megrendelői közé tartozik, amire a JYSK joggal büszke.

Jysk a széles árukínálaton kívül szolgáltatásokat is nyújt. Folyamatos árkedvezményekkel várja vásárlóit, amiről szórólapokkal informálja őket. Az általad kiválasztott árut fizetheted készpénzzel, bankkártyával, banki átutalásal vagy az ajándékkártyát is felhasználhatod. Mindez érvényes a webshopban vásárolt árura is. Lehetőség van részletfizetésre, amit az ügyfélszolgálaton intézhetsz el. A megvásárolt árut házhoz szállítják. A szállítás díja függ az áru nagyságától, súlyától és a szállítási távolságtól. Minden termékre kapsz szavatosságot, amelynek hossza  függ az áru tulajdonságától, használati küldetésétől. Ha hibás a temék, honlapon leírt vásárlási szabályzat feltételei alapján reklamálj!

Kellemes vásárlást és kényelmes otthon a JYSK termékeivel!