Tiendeo official website

Reál Pont Újság

7 nap

A legjobb Real ajánlatokat keresed?

Ha a legnagyobb Real kedvezményt keresed , akkor jó helyen jársz. Itt a Tiendeo-n az összes katalógus megtalálható, így nem maradsz le egyetlen online promócióról sem a(z) Real vagy bármely más üzlet a(z) Hiper-Szupermarketek kategóriában a városodban. Jelenleg 2 Real katalógus található a Tiendeón. Böngészd a legújabb Real katalógust "Reál Pont Újság" érvényes: érvényes - 11/7 -tól - 21/7-ig és kezd el a megtakarítást most!

Más Hiper-Szupermarketek kategóriájú katalogusok

  • Logo Lidl
  • Logo Aldi
  • Logo Tesco
  • Logo Coop
  • Logo Spar
  • Logo Penny Market

Valami, ami érdekelhet - Real

Real - magyar élelmiszer-üzletlánc

Reál - áruválaszték

A Reál és Reál Pont üzletekben kapható, Reál néven forgalmazott termékcsalád a Reál saját márkája. Reál saját márkás termékek a gyártó márkákkal megegyező minőségű, de azoknál lényegesen kedvezőbb árú termékek. Hazai láncként fontos, hogy a kínálatban mindig hangsúlyosan legyenek a magyar áruk természetesen a vásárló számára a legkedvezőbb áron. Reál kínálatában megtalálható minden alapvető élelmiszer, mint a lisztek különböző fajtái, cukor, só, rizs, olaj, tésztafélék, tej, és tejtermékek - sajt, joghurtok, tejes italok, túró, ételízesítők, méz, alkoholos és alkoholmentes italok, konzervek, fagyasztott áru, hús és húskészímények, zöldség, gyümölcs, édességek, kutya és macskaeledel, hygiéniai készítmények, háztartási vegyi és papíráru, kávé, tea, pékáru és még sok egyéb áru. A kedvezménekről informálódj a rendszeresen közzétett akciós újságokból, kövesd online vagy a közösségi oldalakon!

 

Real története

 

A Reál cégcsoport egy 100 százalékban magyar tulajdonú kiskereskedelmi cég, amely 2001. január 1-jén kezdte meg működését Magyarországon. Azóta 3 régióra bontva Magyarország teljes területén folytat élelmiszer és vegyiáru kis- és nagykereskedelmi tevékenységet. A bolthálózat az ország minden régiójában megtalálható Reál és a Reál Pont név alatt. Döntő többségét a vásárlók lakóhelyéhez közeli, úgynevezett kényelmi boltok alkotják. A 100 négyzetméter feletti üzletek a Reál Élelmiszer, az ennél kisebbek pedig a Reál Pont néven várják széles áruválasztékkal vásárlóit. A hazai termékek aránya a Reálban a legmagasabb Magyarországon. Elismerten erős magyar márka. Több díj és elismerés tulajdonosa.  Üzleteiben barátságos, családias légkörben, figyelmes kiszolgálással várja a vásárlókat. Kiemelten fontos a jó minőségű hazai áruk népszerűsítése, a magyar és a helyi termelők támogatása. A Reál Élelmiszer üzlethálózat 2009-ben hívta életre eddig több mint 10 ezer általános iskolai osztály kirándulását támogató programját, amely felejthetetlen élményekkel gazdagította a gyerekeket. Regisztrálj és élvezd a hűségkártya minden előnyét,amiről további információkat a Real web-oldala nyújt. Használd ki a kényelmes online vásárlást is!

 

 

 

 

 

 

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a Reál