Metro
Metro

Metro - Katalógus, szórólap és kedvezmény kupon

Találj ajánlatokat Metro - Városod

Legnépszerűbb Hiper-Szupermarketek heti reklámok

Valami, ami érdekelhet - Metro

Metro - nagykereskedelmi kft.

Metro árukínálata

A Metro által forgalmazott élelmiszerek folyamatosan szigorú minőségi ellenőrzésen mennek keresztül. A termékek közel 90%-a magyar beszállítóktól származik. 30 féle édesvizi hal, tengeri élőlényekből 70 féle található meg a kínálatban.  A tengeri halak 48-72 órán, az édesvizi halak néhány órán belül érkeznek a kihalászás után. A magyar fogyasztókat új húsfélékkel igyekszik megismertetni, az igények szerinti feldolgozási fokon kérhetik. 25 féle állatfajtából a világ minden tájáról kínálják a húsokat. A gyümölcs-zöldség osztályon közel 600 fajtából lehet válogatni egész évben.További széles skálájú élelmiszerkínálaton kívül drogéria, kozmetika, ruházat, textilkiegészítők, konyhai kellékek, elektromos termékek, kerti kiegészítők, szerszámok, autókellékek, állateledel, papír, írószerek és még számos más termék. Saját márkájú termékekkel is jelen van a piacon.

Információk a Metro-ról

A Metro kereskedelmi kft. 1993 óta működik Magyarországon. Metro a nemzetközi vállalatok közül elsőnek lépett be a magyar piacra a külföldi kereskedelmi vállalatok közül. Anyacége a MetroCash & Carry, melynek központja Németországban van. 26 országban, több mint 763 üzlettel van jelen a világ kereskedelmében. Magyarországon 13 áruházat működtet.

A Metroban kínált áruk adószámmal rendelkező gazdálkodó szervezetek, vállalkozók, intézmények számára állnak rendelkezésére. Ezen személyek jogosultak regisztráltatni magukat, akik igényelhetik a bevásárlókártyát és annak felmutatásával jogosultak a vásárlásra. A Metro által ajánlott napi árak a készlet erejéig érvényesek. A Metro értékkártya egy előre kifizetett kártya, amely kizárólag a Metro nagykereskedésben használható fel. A Metro vevőszolgálatán az Erszébetutalvány beváltható Metro utalványra. A megrendelt árut 24 órán belül kiszállítják. Rendelés leadható interneten, telefonon. Fizetési módok: bankkártya, készpénz, hitelkeret. Metro üzletekben bankautomaták is találhatók és saját töltőállomásuk van.

Kellemes vásárlást a Metro üzleteiben!

Más Hiper-Szupermarketek üzletek -Városod

Töltsd le a Tiendeo aplikációt

Kövesd Tiendeo-t

Folyamatosan javul a Tiendeo a cookies használatának köszönhetoen. Folytatással belegyezel a további használatával. Mutasd a részleteket