Tiendeo official website

Ajánlatok Eco Family

Több mint egy hónap

  Eco Family Kínálatok

  A legjobb Eco Family ajánlatokat keresed?

  Ha a legnagyobb Eco Family kedvezményt keresed , akkor jó helyen jársz. Itt a Tiendeo-n az összes katalógus megtalálható, így nem maradsz le egyetlen online promócióról sem a(z) Eco Family vagy bármely más üzlet a(z) Hiper-Szupermarketek kategóriában a városodban. Jelenleg 1 Eco Family katalógus van on Tiendeo. Böngészd a legújabb Eco Family katalógust "Ajánlatok Eco Family" érvényes: érvényes - 14/11 -tól - 14/11-ig és kezd el a megtakarítást most!

  Más Hiper-Szupermarketek kategóriájú katalogusok

  • Logo Tesco
  • Logo Coop
  • Logo Lidl
  • Logo Penny Market
  • Logo Spar
  • Logo Aldi

  Valami, ami érdekelhet - Eco Family

  Euro Family háztartási cikkeket forgalmazó üzletlánc

  Euro Family kínálata

  A kizárólag magyar tulajdonban lévő Euro Family üzletlánc 8 000 fajta terméket kínál a vásárlóknak, törekedve arra, hogy mindenki számára elérhető ára legyen. Termékeik között megtalálhatók a háztartási vegyi áruk, mint a mosószerek, mosogatószerek, takarítószerek, kozmetikai cikkek, parfümök, testápolószerek, hajápolási szerek, borotválkozási kozmetika, babaápolási szerek, pelenkák, papíráruk, édességek, ajándéktárgyak széles választéka, de a vevők igénye szerint folyamatosam bővítik a választékot.

  Információk az Euro Family-ról

  Az Euro Family-t egy ajkai testvérpár alapította, akik olyan hálózatot szerettek volna létrehozni, amely a haszon helyett a hasznosságot tűzte ki célul. Nap, mint nap azon dolgoznak, hogy segítse a környezetében élőket. Törekszenek arra, hogy a legtöbb család részére elérhetővé tegye termékeit. Az első Euro Family üzlet Várpalotán nyitotta meg kapuit 2004-ben, Ajkán 2005-ben és a legnagyobb alapterületű üzletet Veszprémben 2018-ban. Jelenleg 51 Euro Family üzlet működik Magyarországon közel 800 alkalmazottal.

  Az Euro Family alkalmazottai minden vásárló elégedettségére törekszenek. Rendszeres akciókkal, kedvezményekkel, bónuszokkal várják a látogatókat. Vásárlásnál a készpénz és a bankkártya használatán kívül a következő utalványok is  felhasználhatók a vásárolt termékek kifizetésére: Erzsébet utalvány, Erzsébet kártya, Erzsébet Plusz kártya, OTP Cafetéria kártya, Endred kártya, Endred utalvány. Hibás termék esetén a terméket az érvényes jogszabályok alapján lehet reklamálni.

  Kellemes bevásárlást az Euro Family üzleteiben!