Tiendeo official website

Auchan szupermarket heti katalógus !

hamarosan lejár

A legjobb Auchan ajánlatokat keresed?

Ha a legnagyobb Auchan kedvezményt keresed , akkor jó helyen jársz. Itt a Tiendeo-n az összes katalógus megtalálható, így nem maradsz le egyetlen online promócióról sem a(z) Auchan vagy bármely más üzlet a(z) Hiper-Szupermarketek kategóriában a városodban. Jelenleg 7 Auchan katalógus található a Tiendeón. Böngészd a legújabb Auchan katalógust "Auchan szupermarket heti katalógus !" érvényes: érvényes - 16/4 -tól - 24/4-ig és kezd el a megtakarítást most!

Más Hiper-Szupermarketek kategóriájú katalogusok

  • Logo Lidl
  • Logo Tesco
  • Logo Coop
  • Logo Spar
  • Logo Penny Market
  • Logo Aldi

Valami, ami érdekelhet - Auchan

Auchan - élelmiszert, elektronikát, otthoni kiegészítőket forgalmazó üzletlánc

Az Auchan kínálata

Az Auchan nagy százalékban hazai termelők áruit értékesíti. Élemiszerkínálata: tej, tejtermék, tojás, sajt, hús, hal, zöldség, gyümölcs, pékáru, cukrászkészítmények, tartós élelmiszerek - kompótok, hús, hal, zöldségkonzervek, liszt, cukor, só, rizs, tésztafélék, laktózmentes, gluténmentes, dia élelmiszerek, édességek, borok, alkoholmentes italok stb. Háztartási cikkek skálája: papír, írószerek, irodakellékek, dekorációk, festékek, fűtőkészülékek, textiláru, elemek, akumulátorok, fürdőszoba-felszerelések, kerti kiegészítők, tisztítószerek, cipőápolószerek és kellékek, táskák, hátizsákok, bőröndök, állateledelek, autókarbantartási kellékek, babaápolási kellékek, játékok, szabaidő kiegészítők, mobiltelefonok, foto, video, kamera, televízió, számítástechnika, játékok, navigáció, hűtő, sütő, mosógép, kávéfőző, porszívó, vasaló, gyorsforraló, kenyérpirító, ventilátor, notebook stb.

Az Auchan története

Gérard Mulliez az Auchan alapító elnöke 1961-ben nyitotta meg első áruházát észak Franciaországban. Európában elsőként egyesítette az önkiszolgálást a diszkontot és a mindent egy fedél alatt elvet. Az Auchan 2 kontinensen 12 országban van jelen, 1774 hipermarkettel, valamiint 340 kereskedelmi központtal. Magyarországon első üzletét 1998-ban nyitotta meg Budaőrsön.

"Az élet kék" programmal az Auchan segít tudatosabban táplálkozni. Gondosan válogatott termékekkel, tipekkel, tanácsokkal, receptekkel vár az egészség jegyében. Az Auchan BéBé program a törzsvásárlói program része, amelynek keretén belül a bizalomkártyás és Auchan Kártyás vásárlóknak lehetővé teszi a várandós anyukák és kisgyermekek számára a havonta megújuló kedvezményes áron való vásárlást. Környezet és egészségtudatos program révén a helyi gazdálkodóktól szerzik be az áru nagy részét. Vásárlásnál mindg használd a hűségkártyád. Fizetni lehet készpénzen kívül bankkártyával vagy különböző utalványokkal. Web áruházban vásárolt áru házhozszállítási díja függ az áru értékétől, méretétől, súlyától, távolságtól. Figyeld a rendszeres akciókat, hogy minél többet spórolj a vásárlásnál.

Kellemes vásárlást az Auchan-ban!