Tiendeo official website

Katalógus CBA!

hamarosan lejár

A legjobb CBA ajánlatokat keresed?

Ha a legnagyobb CBA kedvezményt keresed , akkor jó helyen jársz. Itt a Tiendeo-n az összes katalógus megtalálható, így nem maradsz le egyetlen online promócióról sem a(z) CBA vagy bármely más üzlet a(z) Hiper-Szupermarketek kategóriában a városodban. Jelenleg 2 CBA katalógus található a Tiendeón. Böngészd a legújabb CBA katalógust "Katalógus CBA!" érvényes: érvényes - 16/4 -tól - 24/4-ig és kezd el a megtakarítást most!

Más Hiper-Szupermarketek kategóriájú katalogusok

  • Logo Lidl
  • Logo Tesco
  • Logo Coop
  • Logo Spar
  • Logo Penny Market
  • Logo Aldi

Valami, ami érdekelhet - CBA

CBA - magyar kiskereskedelmi üzletlánc, fő profilja az élelmiszerek és egyszerűbb háztartási cikkek árusítása.

CBA árukínálata

 

A CBA üzletlánc az élelmiszereken kívül állateledelt és háztartási vegyiárut is kínál. A PIROS a CBA saját márkás termékcsaládja. Találd meg a PIROS termékeket a kereső segítségével! A mindennapi termékeken kívül szezonális árut is kínál - húsvéti, karácsonyi stb. Kínálatában találhatók a tej és tejtermékek - vaj, joghurtok, sajtok, tejföl, kefír, tejitalok. Az alapvető élelmiszerkategóriában lisztek különböző fajtája, rizs, cukor, ételízesítők, tésztafélék, méz, olaj, szószok, konzervek és még sok más. A friss zoldségen és gyümölcsön kívül fagyasztott és szárított formában is megtalálhatók. Friss húsok, szalámik, szalonnák széles kínálatán kívül húskonzervek, pástétomok is a kínálat része. A kínálatot továbbá a pékáru, alkoholos és alkoholmentes italok, kávé, tea, édességek, sós rágcsálnivalók, állateledel, kozmetikai készítmények, háztartási tisztítószerek fertőtlenítőszerek és még számos más áru kiegészíti.


CBA története


CBA 1992-ben tíz magánkereskedő tizenhét élelmiszerüzletéből alakult meg. Először csak a fővárosban nyíltak CBA-üzletek, a vidéki terjeszkedést néhány évvel később kezdték meg. Megalakulásától kezdve 100%-ban magyar tulajdonosi körrel rendelkezik. 2005-ben elkészült az Alsónémedi Logisztikai Központmellyel az üzletlánc képessé vált a választék további bővítésére.  Ebben az esztendőben a CBA  franchise  rendszerré alakult. 2009-ben elindult CBA PRIMA és a CBA Cent üzletkategória. Ma Bulgáriában, Csehországban, Horvátországban, Lengyelországban, Litvániában, Romániában, Szerbiában, Montenegroban, Szlovákiában és Szlovéniában  egyre több üzlet várja a vásárlókat,  Webáruházban a több ezer termék között biztosan megtalálod azt, amire szükséged van. A bankkártya mellett készpénzzel is fizethetsz. Többfajta étkezési utalványt is elfogadnak a CBA üzletek. CBA a Minden Gyerek Lakjon Jól! Alapítvány hosszú távú támogatása mellett döntött. 2011-ben létrejött a CBA Gazdavonal, amely lehetőséget biztosít arra, hogy a termelők könnyen és a lehető leggyorsabban eljuttathassák zöldség-gyümölcs termékeiket a CBA hálózatába. A CBA Gazdavonalnak köszönhetően a vásárlók mindenkor a legszebb, legfrissebb, legzamatosabb magyar termékekhez juthatnak hozzá.