Tiendeo official website

INTERSPAR Akció!

hamarosan lejár

A legjobb Interspar ajánlatokat keresed?

Ha a legnagyobb Interspar kedvezményt keresed , akkor jó helyen jársz. Itt a Tiendeo-n az összes katalógus megtalálható, így nem maradsz le egyetlen online promócióról sem a(z) Interspar vagy bármely más üzlet a(z) Hiper-Szupermarketek kategóriában a városodban. Jelenleg 3 Interspar katalógus található a Tiendeón. Böngészd a legújabb Interspar katalógust "INTERSPAR Akció!" érvényes: érvényes - 13/6 -tól - 19/6-ig és kezd el a megtakarítást most!

Más Hiper-Szupermarketek kategóriájú katalogusok

  • Logo Tesco
  • Logo Coop
  • Logo Lidl
  • Logo Penny Market
  • Logo Spar
  • Logo Aldi

Valami, ami érdekelhet - Interspar

Interspar - élelmiszereket és napi cikkeket forgalmazó üzletlánc

Interspar kínálata

Az Interspar áruházak az élelmiszer termékeken kívül a mindennapi életszükségletet kielégítő termékeket is kínálja nagy választékban. Élelmiszer kínálata: Frissen sütütt pékáru, tejtermékek-sajtok, vajak, joghurtok, zöldség, gyümölcs főleg hazai termelőktől, friss hús és húskészítmények a saját húsfeldolgozó üzeméből, haláru, félkész ételek, alapvető élelmiszerek - liszt, cukor, tésztafélék, rizs, fűszerek, édességek, tea, kávé, alkoholos és alkoholmentes italok, egészséges táplálkozást követő készítmények, konzervált és fagyasztott élelmiszerek széles skálája stb. Az élelmiszereken kívül drogériai, kozmetikai termékekkel, álateledellel, kerti kiegészítőkkel, ruházattal, lakástextíliával és kiegészítőkkel, konyhai eszközökkel és kiegészítőkkel, papíráruval, szezonális termékekkel és még sok más egyéb áruval van jelen a piacon.

Információk az Interspar-ról

A magyarországi SPAR hálózatban először 1995-ben Győrben jelent meg az Interspar hipermarket, amely olyan lakóhelyközeli hipermarket, amely a teljes élelmiszerkínálat mellet egyéb árucikkeket is kínál kedvező áron egy helyen. Az Interspar-ok gyalogosan, tömegközlekedéssel könnyen megközelíthetők, az autósok számára pedig ingyen parkolók vannak kialakítva. A SPAR Magyarország Kereskedelmi kft. üzlethálózatán belül 33 Interspar hipermarket működik, 30 000 féle árucikk kínálattal.

Interspar hipermarketek sokoldalú szolgáltatásokat kínálnak. Családi ünnepekre, rendezvényekre rendelhetők hidegtálak, cukrászkészítmények, ajándékkosarak, díszcsomagolás, látványpékségből pékáru, 2300 tétel Spar márkatermék. Fizetésnél elfogadott a készpénz, €, bankkártyára és étkezési utalványok. Budapest Bank hitel is igényelhető. A hűségakcióban pontgyűjtéssel jó kedvezményekre lehet szert tenni. Szolgátatásaik része a digitális fénykép feldolgozás is.

Kellemes vásárlást az Interspar hipermarketben!