Tiendeo official website
  • Logo Lidl
  • Logo Pepco
  • Logo Tesco
  • Logo Coop
  • Logo New Yorker
  • Logo Spar

Milyen ajánlatokat találhatok Zalaegerszeg?

Találd meg kedvenc üzleteid által kínált legjobb kedvezményeket Zalaegerszeg a Tiendeón. Tekintsd meg a(z) Lidl, Pepco, Tesco szórólapjait és ne maradj le egyetlen online kedvezményről sem. Itt a Tiendeo-n jelenleg 176 aktív katalógusunk van Zalaegerszeg és 457 üzletben.

Zalaegerszeg

Zalaegerszeg: turizmus, bevásárlás és sok egyéb

Zalaegerszeg Zala megye székhelye, Zalai dombság északi részén fekszik. A város belterületén csak parkok mutatják a régi gazdag erdők emlékét. A flóra és állatállomány nem különbözik a magyar átlagtól. A gyenge minőségű talajokon igénytelenebb fajtájú szőlők megteremnek. A nagy belvárosi forgalom miatt a levegő szennyezése sokszor túllépi a megengedett értéket, úgyanígy a zajártalom is problémát okoz.  Lakosainak száma 58 000, ebből, 95.9 százalék magyar, a többi elenyésző kisebbség. Gazdaság: Legjelentősebb multinacionális cég a Flextronics InternationalLtd., Ganz Ipari Park, és a Zalaegerszegi Déli Ipari Park. Zalaegerszeg közepesen fejlett város. Külterülete mezőgazdasági, erdőgazdálkodási és vadgazdálkodási terület. Az elmúlt években legjobban a gép és bútoripar teljesített. A Zalabaromfi feldolgozó is jó eredményeket mutat. Közlekedés:A vasúti közlekedés kevésbé fontos tényező, nem állnak meg fotos vasúti járatok, csak átszállással lehet hozzájuk csatlakozni. Tömegközlekedést autóbuszok biztosítják. Jól fejlődnek a kerékpárutak építései. A repülőteret négy egyesület és kisgépek használják. Oktatás: 12 általános iskola, 11 középiskola és a környező főiskolák kihelyezett karjai a főiskolai oktatást biztosítják. Látnivalók: Katolikus, református, evangélikus templomok, TV torony, csipkeházak, élmény és csúszdapark, strandfürdő, Kvártély Ház, Arany Bárány szálló, Göcseji Múzeum, Papp Simon Emlékszoba, Kézművesek Háza, Fazekas Ház, szobrok, emlékművek, Gébárti tó, arborétum. színházak, sportlétesítmények.

 

Zalaegerszeg bevásárlótérképe

Shopping Zalaegerszeg : kínálata:  Sporteszközök, sportruházat. műszaki cikkek, számítástechnika, játék, kávézó, cipő, ruha, cukrászda, étterem. Zala Pláza: kínálatából - ékszer, Ázsia étterem, CBA, cipőbolt, mozi, elektronika, pékség, divat, könyv. fehérnemű, szolgáltatások, divatáru, dohánybolt, kávézó, óra, ékszer, bizsu, sport, virág, ajándék, lakberendezés. Park centers: hazai és külföldi kedvelt márkáiból néhány kínálat: háztartási kellékek, spotkellékek, sportruházat, parfümök, szépségápolás, papír, írókellékek, női. férfi., gyermekdivat, cipő, táska, stb.Zalaegerszeg ZONE: kínálatából: cipők, drogéria, kisállatok, állateledel, divat, lakberendezés, számítástechnnika, ékszer, ajándék, szolgáltatások.