Tiendeo official website
  • Logo Kik
  • Logo Pepco
  • Logo T-Mobile
  • Logo Tesco
  • Logo Coop
  • Logo Lidl

Milyen ajánlatokat találhatok Eger?

Találd meg kedvenc üzleteid által kínált legjobb kedvezményeket Eger a Tiendeón. Tekintsd meg a(z) Kik, Pepco, T-Mobile szórólapjait és ne maradj le egyetlen online kedvezményről sem. Itt a Tiendeo-n jelenleg 103 aktív katalógusunk van Eger és 448 üzletben.

Eger

óEger: Turizmus, bevásárlás és még sok egyéb

Eger az észak magyarországi régióban Eger patak völgyében,  Bükk-vidék délnygati részén terül el. Heves megye székhelye. A dinamikusan fejlődő országok közé tartozik. Heves megye legnépesebb városa. Közlekedés: Vasútállomás a belvárostól 1 km-re, az autóbuszmegálló a város központjában a Bazilika mellett van. A városi tömegközlekedést autóbuszok biztosítják be. Kultúra: A városban számos múzeum és kiállítóhely található. A műemlékké nyilvánított Egri várban található a Dobó István Múzeum. Az állandó kiállítások bemutatják a vár történetét. Továbbá a kultúráért felelős Művészetek Háza, Ifjúsági Ház, Vítkovics Ház, Történeti Tárház, Harangöntő ház, Tűzoltó múzeum, Zsinagóga galéria. Líceum épületében található a Főegyházmegyei könyvtár, Gárdonyi Géza múzeum, Palóc Népművészeti kiállítás, Nemzeti Bormúzeum, Megyei Sportmúzeum, Egri Road Beatles Múzeum. Templomok: Bazilika, Minorita templom, Ferences templom, Szervita templom, Lajosvárosi templom, evangélikus templomok és még sok más. Kuturális intézmények: Gárdonyi Géza Színház, Harlekin Bábszínház, Babszem Jankó Gyermekszínház, Bartakovics Béla Közösségi Ház, Történeti Tárház stb. Rendezvények: Egri Tavaszi Fesztivál, Végvári vigasságok, Eger ünnepe, Szépasszonyvölgyi fesztivál stb. Eger a címadója és helyszíne Az egri csillagok című regénynek. Oktatás területén mindenszintű oktatás be van biztosítva a városban. A sportban is számos ágban képviseli magát a város.

 

Eger bevásárlótérképe

Agria Park: Az egyedülálló komplexumban számos világmárka üzletét megtaláljuk, legyen az ruha, cipő, kiegészitő, táska, műszaki cikkek, könyv, sportruházat, játék, illatszer, fehérnemű.További bevásárlási lehetőséget kínálnak külnféle boltok, mint a Hipermarket TESCO, CBA, LIDL, CCC cipőbolt, COOP supermarket, Zöld Pecsét borbár, REÁL élelmiszer stb.