Tiendeo official website
Iratkozz fel a hírlevelünkre
Tervezzük közzétenni a kínálatokat - Takko.

A legjobb Takko ajánlatokat keresed?

Ha a legnagyobb Takko kedvezményt keresed , akkor jó helyen jársz. Itt a Tiendeo-n az összes katalógus megtalálható, így nem maradsz le egyetlen online promócióról sem a(z) Takko vagy bármely más üzlet a(z) Ruházat, cipők és kiegészítők kategóriában a városodban. Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesülj a(z) Takko új ajánlatairól és elsőként értesülsz a legjobb online ajánlatokról. Amíg vársz, böngészheted a Ruházat, cipők és kiegészítők kategória legújabb katalógusait, például a Bonprix brosúrát "A legszebb fazonok a következő rendezvényre" érvényes: érvényes - 23/4 -tól - 22/7-ig.

Más Ruházat, cipők és kiegészítők kategóriájú katalogusok

  • Logo Pepco
  • Logo New Yorker
  • Logo Kik
  • Logo Pandora
  • Logo Zara
  • Logo Humanic

Valami, ami érdekelhet - Takko

Takko - márkás ruházatot és kiegészítőket kínáló üzlethálózat

A Takko kínálata

Nők számára a széles kínálatban fellelhetőek topok, felsők, kötött pulóverek, kardigánok, szabadidő felsők, cipzáras felsők, ruhák, szoknyák, nadrágok, farmerek, kabátok, mellények, fehérneműk, hálóruhák, zoknik, harisnyák, sportruhák, sálak, sapkák és egyéb kiegészítők. Férfiaknak is kínál felsőket, kötött pulóvereket, kardigánokat, kabátokat, nadrágokat, ingeket, farmereket, sportos öltözéket, zoknit, alsóneműt, sapkákat, sálakat és még sok mást. Ezen termékek extra méretben is kaphatók. A gyermekek számára is kínál a bébébikortól a tinikorig minden méretben, a gyermek korához illő motívumokkal díszítve alsó és felső ruházatot.

Információk a Takko-ról

A Takko Fashion 1982-ben jött létre Modea néven Németországban. Mára küzel 2000 üzlettel találkozhatunk Európa 16 országában. Jelenlegi nevén 1999 óta fut. Magyarországon 2004-ben nyílt meg első márkás üzlete. A trendorientált kollekciókat a Takko Fashion-nál saját dizajnerek tervezik. Egyöntetűen teljes divattematikákat terveznek, amiket később komplett szerelésként kínálnak az üzletekben. Számos minőségteszt biztosítja a magas szintű szabványokat, melyeket a Takko Fashion a termékek kapcsán szabott meg.

Regisztrálj on-line a web oldalon és élvezd a VIP vásárlóknak nyújtott akciókat, kedvezményeket. Az e-mailban küldött hírlevél alapján elsőként értesülsz a legújabb kedvezményekről, nyereményjátékokról és extrákról. Születésnapodon e-mailen keresztül meglepetésben részesülsz. A megvásárolt áru kifizethető készpénzben vagy bankkártyával. az internetes rendelés esetén utánvéttel, készpénzzel, banki átutalással. Reklamáció esetén a hibás darabot kicsérélik vagy a vásárlási értéket visszatérítik.

Kellemes vásárlást a Takko üzleteiben