Akciós Takko

Most közzé téve
Kinyitni

Figyelmeztetések a Tiendeo-tól

Szeretnék kapni legújabb szórólapokat exluzív kínálatokat a Tiendeo-tól városod

Szintén akarok szórólapokat kapni a "Ruházat, cipők és kiegészítők" kategóriából

Adatvédelmi politikánkat

Más Ruházat, cipők és kiegészítők üzletek -városod

Valami, ami érdekelhet - Takko

Takko - márkás ruházatot és kiegészítőket kínáló üzlethálózat

A Takko kínálata

Nők számára a széles kínálatban fellelhetőek topok, felsők, kötött pulóverek, kardigánok, szabadidő felsők, cipzáras felsők, ruhák, szoknyák, nadrágok, farmerek, kabátok, mellények, fehérneműk, hálóruhák, zoknik, harisnyák, sportruhák, sálak, sapkák és egyéb kiegészítők. Férfiaknak is kínál felsőket, kötött pulóvereket, kardigánokat, kabátokat, nadrágokat, ingeket, farmereket, sportos öltözéket, zoknit, alsóneműt, sapkákat, sálakat és még sok mást. Ezen termékek extra méretben is kaphatók. A gyermekek számára is kínál a bébébikortól a tinikorig minden méretben, a gyermek korához illő motívumokkal díszítve alsó és felső ruházatot.

Információk a Takko-ról

A Takko Fashion 1982-ben jött létre Modea néven Németországban. Mára küzel 2000 üzlettel találkozhatunk Európa 16 országában. Jelenlegi nevén 1999 óta fut. Magyarországon 2004-ben nyílt meg első márkás üzlete. A trendorientált kollekciókat a Takko Fashion-nál saját dizajnerek tervezik. Egyöntetűen teljes divattematikákat terveznek, amiket később komplett szerelésként kínálnak az üzletekben. Számos minőségteszt biztosítja a magas szintű szabványokat, melyeket a Takko Fashion a termékek kapcsán szabott meg.

Regisztrálj on-line a web oldalon és élvezd a VIP vásárlóknak nyújtott akciókat, kedvezményeket. Az e-mailban küldött hírlevél alapján elsőként értesülsz a legújabb kedvezményekről, nyereményjátékokról és extrákról. Születésnapodon e-mailen keresztül meglepetésben részesülsz. A megvásárolt áru kifizethető készpénzben vagy bankkártyával. az internetes rendelés esetén utánvéttel, készpénzzel, banki átutalással. Reklamáció esetén a hibás darabot kicsérélik vagy a vásárlási értéket visszatérítik.

Kellemes vásárlást a Takko üzleteiben

Ruházat, cipők és kiegészítők további kínálatai

Kövesd Tiendeo-t

Töltsd le a Tiendeo aplikációt

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Jogi figyelmeztetés