Új férfi kollekció

11 nap

A legjobb Zara ajánlatokat keresed?

Ha a legnagyobb Zara kedvezményt keresed , akkor jó helyen jársz. Itt a Tiendeo-n az összes katalógus megtalálható, így nem maradsz le egyetlen online promócióról sem a(z) Zara vagy bármely más üzlet a(z) Ruházat, cipők és kiegészítők kategóriában a városodban. Jelenleg 2 Zara katalógus található a Tiendeón. Böngészd a legújabb Zara katalógust "Új férfi kollekció" érvényes: 2022/10/11 -tól 2022/12/12-ig és kezd el a megtakarítást most!

Találj Zara ajánlatokat Zara a varosodban

Más Ruházat, cipők és kiegészítők kategóriájú üzletek

Valami, ami érdekelhet - Zara

Zara - márkás ruházatot és kiegészítőket forgalmazó üzletlánc

Zara kínálata

 A Zara termékeire jellemző az elegancia, a nőiesség. Eléggé elvont, más stílusú, mint a többi bolt, ez teszi egyedivé. Széles választékban kínál nő felsőruházatot - blúzokat, szoknyákat, ruhákat, pulóvereket, kabátokat, harisnyákat, kesztyűket, sálakat, kendőket, cipőket, táskákat, fehérneműket, bizsut, parfümöket, órákat és egyéb kiegészítőket. Férfiak számára is találhatók a kínálatban nadrágok, farmerek, ingek, pulóverek, alsóneműk, kabátok, övek, pénztárcák, cipők, zoknik és egyéb kiegészítők. Gyermekek számára is kornak, nemnek megfelelő változatban bő választékban találhatók termékek.

Információ Zara márka eredetéről

Zara a spanyolországi Inditex Group vezető ruházati márkája, amelyet 1975-ben alapított a ma már Spanyolország leggazdagabb és a világ 2. leggazdagabb emberének számító Amancio Ortega Gaona. Az első üzlet a galíciai Corunában nyílt meg. Eredetileg Zorba néven szeretett volna üzletet nyitni, de ez a név már le volt védve. Kezdetben az olcsó árai és felsőkategóriásnak tűnő termékek miatt vált kedvelté. 1980-ban kezdte meg a nemzetközi terjeszkedést először Portugáliában, majd Amerikai Egyesült Államokban, Mexikóban, Görögországban, Svédországban stb. Így fokozatosan elérte a mai kiterjedést. Jelenleg több, mint 70 országban körülbelül 1600 üzletében találhatók a divatos Zara termékek. Magyarországon ma 8 üzlettel van jelen.

A Zara katalógusok a márkáról jelentős információ források. Áttekintést nyújtanak a termékekről, áraikról, kedvezményekről vagy különleges ajánlatokról. Ha alacsonyabb árkategóriában keresel terméket látogasd meg a Zara outletet, ahol minimális árért megvásárolhatod az előző év kollekciójából megmaradt darabokat. Web áruházakból az otthon kényelméből néhány kattintással is vásárolhatsz. Fizetni lehet készpénzzel, bankkártyával, banki átutalással vagy ajándékkártyával. Ha nem vagy elégedett az áruval a vásárlási blokk felmutatásával kicserélik a Neked tetszőre. Ha hibás az áru, az ületben érvényes szabályzat alapján reklamálj.

Kellemes vásárlást a Zara szaküzletekben!

Figyelmeztetések a Tiendeo-tól

Szeretnék kapni legújabb szórólapokat exluzív kínálatokat a Tiendeo-tól városod

Szintén akarok szórólapokat kapni a "Ruházat, cipők és kiegészítők" kategóriából

Adatvédelmi politikánkat

Kedvenc termékek

Kövesd Tiendeo-t

Töltsd le a Tiendeo aplikációt

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Jogi figyelmeztetés |
Sütik kezelése