Tiendeo official website

Ajánlatok Pandora

Több mint egy hónap

  Pandora Kínálatok

  A legjobb Pandora ajánlatokat keresed?

  Ha a legnagyobb Pandora kedvezményt keresed , akkor jó helyen jársz. Itt a Tiendeo-n az összes katalógus megtalálható, így nem maradsz le egyetlen online promócióról sem a(z) Pandora vagy bármely más üzlet a(z) Ruházat, cipők és kiegészítők kategóriában a városodban. Jelenleg 1 Pandora katalógus van on Tiendeo. Böngészd a legújabb Pandora katalógust "Ajánlatok Pandora" érvényes: érvényes - 14/11 -tól - 14/11-ig és kezd el a megtakarítást most!

  Más Ruházat, cipők és kiegészítők kategóriájú katalogusok

  • Logo Pepco
  • Logo New Yorker
  • Logo Kik
  • Logo Pandora
  • Logo Zara
  • Logo Humanic

  Valami, ami érdekelhet - Pandora

  Pandora - ékszereket gyártó és értékesítő vállalat

  Pandora kínálata

  Pandora az ékszerek gyártására különféle anyagokat használ fel. Ilyenek az arany, ezüst, tűzzománc, üveg, különféle drágakövek, textília stb. A Pandora gyűrűk fényes nemesfémből készülnek - aranyból, ezüstből és színes fémötvözetből. A kézzel megmunkált gyűrű dizájnok klasszikus és modern kőfoglalásokkal és egyedi diszítésekkel kápráztatnak el. A kézzel megmunkált karkötők tartós, gyönyörű anyagokból készülnek. A nyakláncok is kölönféle jó minőségű anyagokból különböző alkalmakra vannak tervezve. A minőségi fülbevalók változatos alakzatokban, nagyságban, alkalomnak megfelő kivitelben vannak jelen a kínálatban. A kifinomult stílusú charmok különböző szimbólumokkal díszithetik a karkötőket, nyakláncokat, fülbevalókat.

  Információk a Pandora-ról

  Pandora egy olyan vállalat, amely világhírű kézzel készített modern kivitelű ékszereket kínál hozzáférhető áron. Saját terveik alapján jó minőségű anyagokból készülnek. A stílusos ékszerek kiemelik a nőiességet és a személyiséget. A hagyományos szakmai tudást ötvözik a modern technológiával és ezért olyan sikeresen képviseli termékeit a világ több, mint 100 országában, 7 700 üzletében. A vállalat központja Dániában van, ami 1982-ben volt alapítva. Jelenleg kb. 27 000 alkalmazotja van, akinek fele Thajföldön dolgozik. Magyarországon üzletei a bevásárlóközpontokban találhatók.

  A Pandora üzleteiben a rendszeresen iskolázott eladók várják vásárlóikat. A Pandora Club tagjaként élvezheted az exkluzív tagsági előnyöket és más különleges meglepetéseket. Ha nincs ötleted ajándékra vásárolj ajádékkártyát, amivel megajándékozhatod kedvesed, aki majd kedve szerint a saját stílusának megfelelően válogathat a szebbnél szebb ékszerek között. A megvásárolt árut fizetheted készpénzzel vagy bankkártyával. Ha informált akarsz lenni jelentkezz fel a hírlevélre. Látogasd meg a Pandora üzletet és ajándékozz ékszereket hozzátartozóidnak.

  Kellemes vásárlást a Pandora szaküzletekben!