Tiendeo official website

Újdonság Pandora

12 nap

Pandora Kínálatok

A legjobb Pandora ajánlatokat keresed?

Ha a legnagyobb Pandora kedvezményt keresed , akkor jó helyen jársz. Itt a Tiendeo-n az összes katalógus megtalálható, így nem maradsz le egyetlen online promócióról sem a(z) Pandora vagy bármely más üzlet a(z) Ruházat, cipők és kiegészítők kategóriában a városodban. Jelenleg 2 Pandora katalógus található a Tiendeón. Böngészd a legújabb Pandora katalógust "Újdonság Pandora" érvényes: érvényes - 30/9 -tól - 13/10-ig és kezd el a megtakarítást most!

Más Ruházat, cipők és kiegészítők kategóriájú katalogusok

  • Logo Pepco
  • Logo New Yorker
  • Logo Kik
  • Logo Pandora
  • Logo Zara
  • Logo Humanic

Valami, ami érdekelhet - Pandora

Pandora - ékszereket gyártó és értékesítő vállalat

Pandora kínálata

Pandora az ékszerek gyártására különféle anyagokat használ fel. Ilyenek az arany, ezüst, tűzzománc, üveg, különféle drágakövek, textília stb. A Pandora gyűrűk fényes nemesfémből készülnek - aranyból, ezüstből és színes fémötvözetből. A kézzel megmunkált gyűrű dizájnok klasszikus és modern kőfoglalásokkal és egyedi diszítésekkel kápráztatnak el. A kézzel megmunkált karkötők tartós, gyönyörű anyagokból készülnek. A nyakláncok is kölönféle jó minőségű anyagokból különböző alkalmakra vannak tervezve. A minőségi fülbevalók változatos alakzatokban, nagyságban, alkalomnak megfelő kivitelben vannak jelen a kínálatban. A kifinomult stílusú charmok különböző szimbólumokkal díszithetik a karkötőket, nyakláncokat, fülbevalókat.

Információk a Pandora-ról

Pandora egy olyan vállalat, amely világhírű kézzel készített modern kivitelű ékszereket kínál hozzáférhető áron. Saját terveik alapján jó minőségű anyagokból készülnek. A stílusos ékszerek kiemelik a nőiességet és a személyiséget. A hagyományos szakmai tudást ötvözik a modern technológiával és ezért olyan sikeresen képviseli termékeit a világ több, mint 100 országában, 7 700 üzletében. A vállalat központja Dániában van, ami 1982-ben volt alapítva. Jelenleg kb. 27 000 alkalmazotja van, akinek fele Thajföldön dolgozik. Magyarországon üzletei a bevásárlóközpontokban találhatók.

A Pandora üzleteiben a rendszeresen iskolázott eladók várják vásárlóikat. A Pandora Club tagjaként élvezheted az exkluzív tagsági előnyöket és más különleges meglepetéseket. Ha nincs ötleted ajándékra vásárolj ajádékkártyát, amivel megajándékozhatod kedvesed, aki majd kedve szerint a saját stílusának megfelelően válogathat a szebbnél szebb ékszerek között. A megvásárolt árut fizetheted készpénzzel vagy bankkártyával. Ha informált akarsz lenni jelentkezz fel a hírlevélre. Látogasd meg a Pandora üzletet és ajándékozz ékszereket hozzátartozóidnak.

Kellemes vásárlást a Pandora szaküzletekben!

Kövesd Tiendeo-t

Töltsd le a Tiendeo aplikációt

Töltsd le a Tiendeo aplikációtTöltsd le a Tiendeo aplikációt

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Jogi figyelmeztetés |
Sütik kezelése