Színtiszta rózsaszín

Több mint egy hónap

A legjobb H&M ajánlatokat keresed?

Ha a legnagyobb H&M kedvezményt keresed , akkor jó helyen jársz. Itt a Tiendeo-n az összes katalógus megtalálható, így nem maradsz le egyetlen online promócióról sem a(z) H&M vagy bármely más üzlet a(z) Ruházat, cipők és kiegészítők kategóriában a városodban. Jelenleg 1 H&M katalógus van on Tiendeo. Böngészd a legújabb H&M katalógust "Színtiszta rózsaszín" érvényes: 2022/11/29 -tól 2023/01/27-ig és kezd el a megtakarítást most!

Más Ruházat, cipők és kiegészítők kategóriájú üzletek

Valami, ami érdekelhet - H&M

H&M márka - divatkereskedelmi cég

H&M árukínálata

H&M márka népszerű az olcsó és divatos termékei által. Gyermekek számára babakortól kezdve a tinédzser korig fiúk, kislányok számára kínál: ruhát, nadrágot, inget, harisnyaárut, pólót, nyári, téli ruházatot, kiegészítőket, alsóneműt, cipőt stb. Női kollekcióban találhatók ruhák, szoknyák, nadrágok, otthoni öltözékek, hálóruhák, alsóneműk, pulóverek, kismamaruhák, sálak, kendők, cipők, táskák, bizsu és egyéb kiegészítők. Férfiak számára is kaphatók extra méretben is pulóverek, ingek, nadrágok, alsóneműk, cipők, kabátok, pólók, kiegészítők és még sok más. Kínálatában megjelentek a lakáskiegészítők is, mint ágynemű, lakástextília és különböző díszítőelemek. 

Információk a H&M márkáról

H&M egy svéd márka, amelyet 1947-ben alapított Erling Persson. Eleinte csak női ruházatot forgalmazott, amikor még a vállalat Hennes név alatt működött. 1968-ban Persson hozzájutott egy raktárhoz, melynek készletében vadásztermékek voltak és tartalmazott férfiruházatot is. Ez motiválta arra hogy férfi ruhákat is forgalmazzon. Ekkor kapta a H&M márkanevet a vállalkozása. A világ 29 országában több, mint 1 000 üzlete van. H&M Magyarország kiterjedt üzlethálózattal rendelkezik, és a városok többségében képviselve van.

A katalógusok áttekintést nyújtanak az árakról, kedvezményekről vagy különleges ajánlatokról. Ha modern emberként nem okoz gondot az internetes vásárlás, pár kattintással kényelmesen vásárolhatsz otthonodból. Ha alacsonyabb árkategóriát keresel, látogasd meg az outlet üzletet, ahol az előző kollekcióból visszamaradt darabokat olcsón megveheted. Minden megrendelésre felszámítanak kézbesítési díjat. Fizetésnél elismert a bankkártyás fizetés, készpénzzel vagy ajándékkártyával való fizetés. Ha nem vagy elégedett a termékkel a jogszabályokban lefektetett törvények értelmében vedd igénybe a reklamációt.

Kellemes vásárlást a H&M szaküzleteiben!

Figyelmeztetések a Tiendeo-tól

Szeretnék kapni legújabb szórólapokat exluzív kínálatokat a Tiendeo-tól városod

Szintén akarok szórólapokat kapni a "Ruházat, cipők és kiegészítők" kategóriából

Adatvédelmi politikánkat

Kövesd Tiendeo-t

Töltsd le a Tiendeo aplikációt

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Jogi figyelmeztetés |
Sütik kezelése