Tiendeo official website

Diego Katalogus 2024

7 nap

A legjobb Diego ajánlatokat keresed?

Ha a legnagyobb Diego kedvezményt keresed , akkor jó helyen jársz. Itt a Tiendeo-n az összes katalógus megtalálható, így nem maradsz le egyetlen online promócióról sem a(z) Diego vagy bármely más üzlet a(z) Otthon, kert és barkácsolás kategóriában a városodban. Jelenleg 2 Diego katalógus található a Tiendeón. Böngészd a legújabb Diego katalógust "Diego Katalogus 2024" érvényes: érvényes - 3/4 -tól - 1/5-ig és kezd el a megtakarítást most!

Más Otthon, kert és barkácsolás kategóriájú katalogusok

  • Logo JYSK
  • Logo Bauhaus
  • Logo IKEA
  • Logo Praktiker
  • Logo Mömax
  • Logo Möbelix

Valami, ami érdekelhet - Diego

Diego - lakáskultúra, lakberendezés

Diego kínálata

A Diego kínálata négy alappilléren nyugszik - szőnyeg, padlószőnyeg, PVC padló, laminált padló. 2005-ben bevezette a függönytermék csoportot, majd 2010-ben a termékpaleta tapétakínálattal gyarapodott. Laminált padlók a fa természetességét nyújtják, közel 100 különböző mintázattal. Szőnyegek minta, szín, méret, szálhosszúság széles választékában, könnyen tisztíthatók, moshatók. Több, mint 500 féle padlószőnyeg az egyszerűtől a magas minőségig. PVC padlószőnyegek a felhasználási terület alapján lehetnek akár fa, kőmintás utánzatok, vinyl vízálló padlóburkolatok, melegburkolat. Műfű könnyen karbantartható természetes hatású burkolat. Különleges stílusú függönyök több, mint 300 fajtájából választhatsz, méretre készültek, könnyen kezelhetőek. Oldalfalra, plafonra szerelhető  karnisok különféle variácója, többféle alapanyagú, mintázatú, könnyen ragasztható mérettartó tapéták skálája kápráztatja el a vásárlót.

Információk a Diego-ról

Diego kft.1992-ben alakult Magyarországon és külföldön is bővíti hálózatát. 95 magyarországi mellett több, mint 50 áruház mőködik Szlovákiában, Romániában. Diego kereskedelmi hálózat meghatározó szerepet tölt be a padlóburkoĺók és tartozékainak piacán. A vásárlók egyre növekvő igényeit kielégítően bevezette kínálatába a függönytermék csoportot. Fokozatosan jelentek meg újabb és újabb termékcsoportok, ami lehetővé tette komplet lakáskiegészítők forgalmazását. A divat szerepe is egy fontos szempont. A Diego kollekció révén a vásárlók lakásában egyedi hangulat és enteriőr teremthető meg. Diego logisztikai központja Dabason van.

Szeretnél akár 20%-os kedvezménnyel vásárolni? Regisztrálj és légy klubtag! Iratkozz fel a hírlevélre és értesülj a legújabb kedvezményekről. Az eladók szívesen segítenek egy kávé mellett a megfelelő termék kiválasztásában. A termékeket kívánság szerint méretre vágják. Függönyvarrást, szőnyegszegést is vállalnak. Házhozszállítás is igényelhető. A bankkártyás fizetés minden áruházban elfogadott. Minden Diego üzlet parkolójában a vásárlás idejére a parkolás ingyenes. Diegoban vásárolt ajándékkártyával meglepheted hozzátartozóid.

Kellemes vásárlást és lakásfelújítást a Diego termékeivel!