Tiendeo official website

Katalógus Bauhaus

12 nap

  A legjobb Bauhaus ajánlatokat keresed?

  Ha a legnagyobb Bauhaus kedvezményt keresed , akkor jó helyen jársz. Itt a Tiendeo-n az összes katalógus megtalálható, így nem maradsz le egyetlen online promócióról sem a(z) Bauhaus vagy bármely más üzlet a(z) Otthon, kert és barkácsolás kategóriában a városodban. Jelenleg 1 Bauhaus katalógus van on Tiendeo. Böngészd a legújabb Bauhaus katalógust "Katalógus Bauhaus" érvényes: érvényes - 13/5 -tól - 3/6-ig és kezd el a megtakarítást most!

  Találj Bauhaus katalogusok Bauhaus a varosodban

  Más Otthon, kert és barkácsolás kategóriájú katalogusok

  • Logo Merkury Market
  • Logo Milwaukeetool
  • Logo Husqvarna
  • Logo Black Red White
  • Logo Butlers
  • Logo Tupperware

  Valami, ami érdekelhet - Bauhaus

  Bauhaus áruházlánc építőanyagok, berendezések és kiegészítők értékesítésével foglalkozó vállalat

  Bauhaus kínálata

  A Bauhaus a minőség ellenőrzésének köszönhetően kiváló minőségű áruval várja a vásárlókat. Kínálatában találhatók kandallók különféle változata, kályhák, tűzhelyek, gázkazánok, villanykandallók, tüzelőanyagok, szilárd tüzelésű kazánok, hordozható fűtőkészülékek, padlófűtés, klímák, beltéri ajtók, bejárati ajtók, üvegajtók, tolóajtók, kilincsek, ablakok, falicsempék, burkolólapok, üvegtégla. laminált padló, parketta, kültéri és beltéri festékek, ragasztók, tömítőanyagok, csaptelepek, kádak, zuhanyozók, WC, mosdók, vízmelegítők, tárolók, szerszámkészletek, kerti szerszámok, kerti gépek, famegmunkáló gépek, építkezési gépek, világítási kellékek, dekorációk  és még számos más termék

  Információk a Bauhausról

  Bauhaus építőanyagokat, szerszámokat, szerszámgépeket, kerti kiegészítőket forgalmazó vállalat. Első szaküzletét 1960-ban Németországban nyitotta meg, amelynek hálózata azóta is egyre bővül. Bauhaus az a hely, ahová vásárlók millió járnak, hogy egy fedél alatt 15 osztályon meg tudják venni az építőanygoktól a kerti kiegészítőken keresztül mindent, ami az otthon alakításához szükséges. Bauhaus Európa 19 országában 273 szaküzlettel van jelen. A neves márkákon kívül saját márkájú termékeket is kínál.

  Bauhaus nemcsak a hatalmas áruválasztékot kínálja, hanem szolgáltatásokat is nyújt. Szakértő eladók kimerítő információkkal, tanácsokkal látják el a vevőket. A kiválasztott árut a web shopban lefoglalhatod, az üzletben pedig rögtön átveheted. Kedvező áron kölcsönözhetsz utánfutót vagy házhozszállítják a megvásárolt termékeket. Gépkölcsönző szolgálat is rendelkezésre áll. Az áru tulajdonságától függően a szavatossági idő különböző hosszúságú. A kivitelezésben is számíthatsz segítségükre, mert kvitelezik, összeszerelik a félkészárukat, bekötik az elektromos készülékeket, vízcsapot, faárut méretre vágnak, festéket az általad választott színárnyalatra kevernek, gravíroznak stb. Fizetés lehet készpénzben, bankkártyával, online vásárlás esetén banki átutalással vagy nagyobb értékű vásárlásnál részletfizetés is szóba jöhet. Ajándékkártya egy lehetőség, amivel meg tudod ajándékozni hozzátartozóid. Reklamáció az érvényes jogi szabályzat alapján igényelhető.

  Kellemes vásárlást a Bauhaus üzleteiben!