Más Otthon, kert és barkácsolás üzletek -Városod

Más Otthon, kert és barkácsolás online üzletek

Jelentkezz be és nézd meg mikor!

Tervezzük közzétenni a kínálatokat - Mömax

Jelentkezz be és nézd meg mikor!

Találj ajánlatokat Mömax - Városod

Valami, ami érdekelhet - Mömax

Mömax - lakberendezési termékek, bútorok forgalmazója

A mömax kínálatából

A mömax segítségével az egész otthon berendezhető a legmodernebb stílusban. Hálószobába kínál ruhásszekrényeket, ágyakat, ágyrácsokat, polcokat, kozmetikai asztalokat, éjjeliszekrényeket, matracokat, szőnyegeket, világítótesteket, textilkiegészítőket stb. Nappaliba kínál szekrénysorokat, vitrineket, ülőgarnitúrákat, ülőkéket, fotelokat, polcokat, komódokat, dohányzóasztalokat, tárolókat, textilkiegészítőket és még sok mást. Konyhába, étkezőbe javasol elemes konyhabútorokat, székeket, asztalokat, polcokat, tálalási kellékeket, textíliai kiegészítőket, kisgépeket, tárolókat, kosarakat stb. Fürdőszobába, előszobába kínál tükröket, fogasokat, cipőtárolókat, kosarakat, polcokat, kiegészítőket stb. Gyerekszobába a gyerek korának, nemének megfelelő berendezés és kiegészítők bő választéka várja a vásárlót. Dolgozószoba-bútorok és irodai berendzések is bő választékban találhatók. A különböző kiegészítők - szobrok, képek, órák, lámpák - sem maradhatnat ki a kínálatból.

Információ a mömax-ról

Az XXXLutz 2002-ben egy teljesen új bútor és lakberendezési cikkek forgalmazásával foglalkozó üzletláncot hozott létre. Ez az osztrák cég az első mömax áruházat Dornbirnban nyitotta meg. Egymást követték az újabb és újabb áruházak Németországban, Szlovéniában, Magyarországon, Romániában és Horvátországban. Ma már több, mint 60 mömax áruház található Európa szerte, 6 Magyarországon.

A mömax kiváló tanácsadása és Online Shop széles választéka mellett rengeteg inspiráló ötletek találhatók a közösségi média felületein. Innovatív konyhatervező program megtervezi 3D kivitelben az álomkonyhád. A bútorok többsége azonnal elvihető, raktáron van. Az aktuális ajánlatokról, akciókról a hírlevél informál. A mömax törzsvásárlói klub tagjaként számos előny élvezhető. Szállításhoz kedvező áron kisteherautó bérelhető. Térítés ellenében igényelhető a szerelő szolgálat. Fizetés készpénzben, bankkártyával vagy banki átutalással lehetséges. Részletfizetés az online üzletekben nem igényelhető. Hibás vag hiányos áru estén reklamációt az üzlet érvényes szabályzata alapján kell igénybe venni.

Kellemes bevásárlást a mömax üzletekben!

Más Otthon, kert és barkácsolás üzletek -Városod

A TIENDEO sütiket használ szolgáltatásaihoz, a hirdetések személyre szabásához és forgalom elemzéséhez. A beállításokban bármikor módosíthatja az adatvédelem elemeit.