Más felhasználók is megtekintik ezeket a szórólapokat

Figyelmeztetések a Tiendeo-tól

Szeretnék kapni legújabb szórólapokat exluzív kínálatokat a Tiendeo-tól városod

Szintén akarok szórólapokat kapni a "" kategóriából

Adatvédelmi politikánkat

Más Otthon, kert és barkácsolás üzletek a városodban

Valami, ami érdekelhet - XXXLutz

Kika - lakberendezést és kiegészítőket forgalmazó üzletlánc

Kika kínálata

Kika bútoraival, kiegészítőivel berendezheted az otthonod olcsó áron. Konyhába kínál konyhaszekrényeket, polcokat, székeket, asztalokat, tárolókat, szőnyegeket, függönyöket, tálalási kellékeket, dekorációt, órákat stb. Nappaliba is nagy választékban találhatók szekrénysorok, dohányzóasztal, tv asztal, fotelok, ülőgarnitúrák, szőnyegek, függönyök, dekorációk, képek, szobrok stb. Hálószobába kínál ruhásszekrényt, ágyat, matracot, rostot, toalett asztalt, tükröt, függönyt, szőnyeget, párnákat, paplant, ágytakarót stb. Irodabútorok is kellő választékban találhatók. Gyermekszobabútorok a gyermek nemének és korának megfelő változatban kaphatók. A fürdőszoba és előszobabútorok széles skálája minden kiegészítővel együtt fellehető a Kika-ban.

Információk a Kika-ról

1910-ben Rudolf Leiner feleségével átvett egy már létező, ágyakat gyártó vállalatot. Fia 1946-ban, a háborúban tönkrement vállalatot felújította és hozzáfogott matracok és ülőgarnitúrák gyártásához. Az alkalmazottak száma és a gyártás egyre nőtt. Hatvanas években kezdődött a nagy terjeszkedés. A vállalatba belépett a veje is és 1973-ban Bécsben lerakták a Kika áruház alapkövét. Ezzel megkezdődött a Kika külföldi terjeszkedése. Magyarországon ma hat Kika áruház van. Logisztikai központ St. Pöltenben van Leiner központi raktárában.

A kika különböző szolgáltatásokkal is kedveskedik vásárlóinak. A náluk megvásárolt árut kérésre házhoz szállítják. A szállítás díját a vásárolt bútor értéke és a távolság határozza meg. A szerviszcsapat gyorsan és szakszerűen össze is szereli a megvásárolt bútorokat. Az elektromos készülékek csatlakoztatását és a vízcsap felszerelését is megoldják. Az online áruházban vásárolt termék szállításának ideje függ a raktárkészlettől. Fizetési lehetőségek: készpénz, bankkártya, banki átutalás, utánvéttel, részletfizetés, ajándékkártya, Erzsébet és Endred utalvány. Sérülésmentes, bontatlan csomagolású árut 30 napon belül kicserélik, vagy visszaadják a pénzt. Praktikus ajándék a hozzátartozók részére a kika ajándékkártya, amely 5 évig érvényes az ország bármely áruházában. Varrószolgálat segít a textíliák méretre való megvarrásában.

Kellemes vásárlást a kika üzleteiben!