Más Otthon, kert és barkácsolás üzletek -Városod

Más Otthon, kert és barkácsolás online üzletek

Találj ajánlatokat RS Bútor - Városod

Valami, ami érdekelhet - RS Bútor

RS Bútor - bútorokat, lakberendezést forgalmazó üzlethálózat

Az RS Bútor kínálata

Az RS Bútor kínálatában szép, praktikus, klasszikus és modern konyhabútorok, szekrénysorok, székek, asztalok, étkezőgarnitúrák, polcok, elektromos gépek, kiegíszítők széles skálája található meg a konyha széppé varázslásához. Hálószobába kínál ruhásszerényeket, komódokat, ágyakat, matracokat, éjjeliszekrényeket, polcokat. Nappaliba variálható szekrénysorokat, tv asztalokat, polcokat, ülőgarnitúrákat, fotelokat, rattan bútorokat talál a vásárló. Gyerekszobába is a gyerek korának, nemének megfelelő bútorokat találhatunk. Az irodába különböző íroasztalok, székek, tárolók sokasága várja a vásárlót.

Információ az RS Bútor-ról

Reitter Sarok Bútordiszkont néven, 1992-ben Budapesten kezdődött a magyarországi bútorok legnagyobb forgalmazójának története. A Pólya Miklós alapította vállalkozás tőke nélkül indult, egy kultúrházból átalakított diszkontüzletben olcsó bútorok, ülőgarnitúrák, ágyak árusításával. A cég árpolitikája sikeressé vált, így tudta megnyitni egy elhagyatott texitilgyárból átalakított első áruházát. Négy éven belül már rengeteg kizárólag magyar beszállítóval állt kapcsolatban. A generációváltást követően 2016-ban a tulajdonosi kör Pólya Ádám személyével bővült. A nemzetközi tapasztalatokat is szerzett fiatal üzletember új szellemiséggel folytatta apja munkásságát. Megújult a honlap és a web áruház, egyre több közösségi felületen van jelen. A lendületes és modern szemlélettel új fejezet indult az RS Bútor történetében.

Ha feliratkozol a hírlevélre nem maradsz le semmi aktuális kedvezményről. RS Busines Card-al, ha minél többet vásárolsz, annál kedvezményesebb áron jutsz hozzá. Az Új Otthon Kártya tulajdonosa, ha az RS Bútorban veszi meg konyhabútorát, a kártyát 50 000 ft-al töltik fel. Minden áruház akadálymentesített és amíg Te vásárolsz, addig a gyereked a gyereksarokban játékkal töltheti az időt. A 3D programban megtervezheted új konyhád. Ha igényled kérheted az összeszerelési szolgáltatást. Fizetés lehetséges készpénzben, bankkártyával, ajándékkártyával, Erzsébet utalvánnyal vagy hitelre.

Kellemes vásárlást az RS Bútor szaküzleteiben!

Más Otthon, kert és barkácsolás üzletek -Városod

TIENDEO INTERNATIONAL

A TIENDEO sütiket használ szolgáltatásaihoz, a hirdetések személyre szabásához és forgalom elemzéséhez. A beállításokban bármikor módosíthatja az adatvédelem elemeit.