Más felhasználók is megtekintik ezeket a szórólapokat

Találj RS Bútor ajánlatokat RS Bútor a varosodban

Figyelmeztetések a Tiendeo-tól

Szeretnék kapni legújabb szórólapokat exluzív kínálatokat a Tiendeo-tól városod

Szintén akarok szórólapokat kapni a "" kategóriából

Adatvédelmi politikánkat

Más Otthon, kert és barkácsolás üzletek a városodban

Valami, ami érdekelhet - RS Bútor

RS Bútor - bútorokat, lakberendezést forgalmazó üzlethálózat

Az RS Bútor kínálata

Az RS Bútor kínálatában szép, praktikus, klasszikus és modern konyhabútorok, szekrénysorok, székek, asztalok, étkezőgarnitúrák, polcok, elektromos gépek, kiegíszítők széles skálája található meg a konyha széppé varázslásához. Hálószobába kínál ruhásszerényeket, komódokat, ágyakat, matracokat, éjjeliszekrényeket, polcokat. Nappaliba variálható szekrénysorokat, tv asztalokat, polcokat, ülőgarnitúrákat, fotelokat, rattan bútorokat talál a vásárló. Gyerekszobába is a gyerek korának, nemének megfelelő bútorokat találhatunk. Az irodába különböző íroasztalok, székek, tárolók sokasága várja a vásárlót.

Információ az RS Bútor-ról

Reitter Sarok Bútordiszkont néven, 1992-ben Budapesten kezdődött a magyarországi bútorok legnagyobb forgalmazójának története. A Pólya Miklós alapította vállalkozás tőke nélkül indult, egy kultúrházból átalakított diszkontüzletben olcsó bútorok, ülőgarnitúrák, ágyak árusításával. A cég árpolitikája sikeressé vált, így tudta megnyitni egy elhagyatott texitilgyárból átalakított első áruházát. Négy éven belül már rengeteg kizárólag magyar beszállítóval állt kapcsolatban. A generációváltást követően 2016-ban a tulajdonosi kör Pólya Ádám személyével bővült. A nemzetközi tapasztalatokat is szerzett fiatal üzletember új szellemiséggel folytatta apja munkásságát. Megújult a honlap és a web áruház, egyre több közösségi felületen van jelen. A lendületes és modern szemlélettel új fejezet indult az RS Bútor történetében.

Ha feliratkozol a hírlevélre nem maradsz le semmi aktuális kedvezményről. RS Busines Card-al, ha minél többet vásárolsz, annál kedvezményesebb áron jutsz hozzá. Az Új Otthon Kártya tulajdonosa, ha az RS Bútorban veszi meg konyhabútorát, a kártyát 50 000 ft-al töltik fel. Minden áruház akadálymentesített és amíg Te vásárolsz, addig a gyereked a gyereksarokban játékkal töltheti az időt. A 3D programban megtervezheted új konyhád. Ha igényled kérheted az összeszerelési szolgáltatást. Fizetés lehetséges készpénzben, bankkártyával, ajándékkártyával, Erzsébet utalvánnyal vagy hitelre.

Kellemes vásárlást az RS Bútor szaküzleteiben!