Tiendeo official website

Ajánlatok Zara Home

Több mint egy hónap

  Zara Home Kínálatok

  A legjobb Zara Home ajánlatokat keresed?

  Ha a legnagyobb Zara Home kedvezményt keresed , akkor jó helyen jársz. Itt a Tiendeo-n az összes katalógus megtalálható, így nem maradsz le egyetlen online promócióról sem a(z) Zara Home vagy bármely más üzlet a(z) Otthon, kert és barkácsolás kategóriában a városodban. Jelenleg 1 Zara Home katalógus van on Tiendeo. Böngészd a legújabb Zara Home katalógust "Ajánlatok Zara Home" érvényes: érvényes - 14/11 -tól - 14/11-ig és kezd el a megtakarítást most!

  Találj Zara Home katalogusok Zara Home a varosodban

  Más Otthon, kert és barkácsolás kategóriájú katalogusok

  • Logo JYSK
  • Logo Bauhaus
  • Logo IKEA
  • Logo Praktiker
  • Logo Mömax
  • Logo Möbelix

  Valami, ami érdekelhet - Zara Home

  Zara Home - lakáskiegészítők kiskereskedelmi üzlethálózata

  Zara Home kínálata

  A Zara Home kínálata olyan, ahogy azt megálmodta - üde színek, kecses formájú porcelánok, puha tapintású textilkiegészítők, amelyek között említhetők meg a törülközők különböző méretben, színben, mintázattal, ágyneműk számtalan változata, párnák, külöböző tipusú szőnyegek - konyhába, szobába, fürdőszobába, zuhanyfüggöny, függönyök, takarók, abroszok különböző alkalomra, asztali futók, konyharuhák, szalvéták, kötények, otthoni viseletek. Egyéb kiegészítők: étkezőeszközök, üvegpoharak, vázák, tárolók, szobrok, illatgyertyák, tükrök, képek, porcelánáru, kosarak, világítótestek, játékok és még sok minden más. Zara Home szezonális, ünnepi kollekciókkal is megörvendezteti a vásárlókat.

  Információ  Zara Home-ról

  Zara Home a spanyol INDITEX csoport lakás-dekorációs márkája 2003-ban alakult és a legújabb dizájnt képviseli a lakberendezésben. Mára már a Zara Home 48 országban van jelen 437 bolttal. Első magyarországi üzletét a Fashion Streeten nyitotta meg 2014-ben, ahol két emeleten kínálja lakás-dekorációs termékeit, sőt a Zara Home gyerekvonalát is.

  Zara Home megfizethető áron rendszeres kedvezményeket kínál nemcsak üzleteiben, hanem az e-shopokban is. Az e- shopban megrendelt árut postai küldeményként vagy futárral kézbesítik. Az üzletben és az e-shopban rendelt árut is kifizetheted készpénzben, bankkártyával vagy ajándékkártyávál. Az e-shopban rendelés alkamával fokozatosan ügyelj a megadott adatokra, mint pontos lakcím, ajándékkártya száma. Reklamáció esetén, ha hibás az áru, az üzlet érvényes szabályzata alapján igényeld a reklamációt!

  Kellemes vásárlást a Zara Home-nál!