Tiendeo official website

Ajánlatok IKEA

Több mint egy hónap

  IKEA Kínálatok

  A legjobb IKEA ajánlatokat keresed?

  Ha a legnagyobb IKEA kedvezményt keresed , akkor jó helyen jársz. Itt a Tiendeo-n az összes katalógus megtalálható, így nem maradsz le egyetlen online promócióról sem a(z) IKEA vagy bármely más üzlet a(z) Otthon, kert és barkácsolás kategóriában a városodban. Jelenleg 1 IKEA katalógus van on Tiendeo. Böngészd a legújabb IKEA katalógust "Ajánlatok IKEA" érvényes: érvényes - 14/11 -tól - 14/11-ig és kezd el a megtakarítást most!

  Találj IKEA katalogusok IKEA a varosodban

  Más Otthon, kert és barkácsolás kategóriájú katalogusok

  • Logo JYSK
  • Logo Bauhaus
  • Logo IKEA
  • Logo Praktiker
  • Logo Mömax
  • Logo Möbelix

  Valami, ami érdekelhet - IKEA

  IKEA - bútorok, kiegészítők árusításával foglalkozó vállalat

  IKEA kínálata

  Az  IKEA termékek nevét tematikusan adják, például a fürdőszoba termékek svéd tavakról, folyókról kapják nevüket, ebédlőbútorok finnországi földrajzi elnevezésekről, az asztalok, székek férfinevekről, míg a szőnyegek dán földrajzi nevekről. A legtöbb esetben a termékek neve megegyezk az egész világon. Az IKEA-katalógus képekkel és árakkal a világ legnagyobb nyomtatott kereskedelmi kiadványa, amely 29 nyelven jelenik meg. Ebből mindenki kedve szerint válogathat széles kínálatukból. Hálószobába ágyak, matracok, rostok, szekrények, éjjeli szekrények, polcok, szőnyegek, ágynemű, függönyök stb. Nappaliba szekrénysorok széles választéka, fotelok, ülőgarnitúrák, TV asztal, székek, tárolók, polcok. Konyhába szintén konyhaszekrénysorok, asztalok, székek, polcok, függönyök, tálaláshoz, főzéshez szükséges eszközök.Gyerekszobába a gyerek korának, nemének megfelelő bútorok között válogathatsz. Fürdőszobába is találsz szekrényt, tükröt, függönyt, tárolókat, fürdőköpenyt és még sok egyebet. Ezen kívül szerszámokat, kerti bútort, napernyőt, grilezőt, árnyékolót és még sok mást.

  Információk az IKEA-ról

  A vállalatot 17 éves korában 1943-ban alapította Ingvar Kamprad. Kezdetben írószereket, képrámákat, bizsukat, pénztárcákat, órákat árult, amihez olcsón hozzájutott. Bútorokat 1947-től, saját formatervezésű bútort 1955-től kezdett árusítani. Az IKEA nevet nevének és lakhelyánek kezdőbetűiből adta. 1958-ban építették meg az első IKEA áruházat, amely modellként szolgált a következő áruházaknak Svédországban. Másodk áruháza külföldön Norvégiában épült. Első magyarországi áruházát 1990-ben Budapesten nyitotta. Ma Magyarországom három áruháza és on-line áruháza van. Minden áruházban étterem is található.

  IKEA FAMILY klubtagok és IKEA BUSINESS tagok csökkentett áron vásárolhatnak meg egyes termékeket, havonta új ajánlatokkal. A termékeket otthonról is kényelmesen megrendelheted e-mailban vagy telefonon. A megvásárolt árut a megadott címre szállítják, amit utánvéttel, banki átutalással fizethetsz ki. Az új bútoraid összeszerelésében ha igényled  segítenek, amire jótállást is kapsz. Az álomkonyhád 3D - ben megtervezik. Varrószolgálatot is nyújt, a régi bútorod pedig kérésedre elszállítja. A garancia időtartama az áru küldetésétől függően változó. Vásárlás előtt figyelmesen olvasd el a vásárlási feltételeket, hogy szükség esetén pontosan tudd a teendőket!

  Kellemes vásárlást és kényelmes otthont kíván az IKEA!