Más felhasználók is megtekintik ezeket a szórólapokat

Találj Tommy Hilfiger ajánlatokat Tommy Hilfiger a varosodban

Figyelmeztetések a Tiendeo-tól

Szeretnék kapni legújabb szórólapokat exluzív kínálatokat a Tiendeo-tól városod

Szintén akarok szórólapokat kapni a "Ruházat, cipők és kiegészítők" kategóriából

Adatvédelmi politikánkat

Más Ruházat, cipők és kiegészítők üzletek -városod

Valami, ami érdekelhet - Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger - ruhákat, cipőket, kiegészítőket forgalmazó üzletlánc

A Tommy Hilfiger márka kínálata

A Tommy Hilfiger márka főleg a fiatal generációt szólítja meg. Nőket, férfiakat és gyermekeket egyaránt felöltöztet tetőtől talpig. Árukínálatában megtalálhatók: farmerek, rövid- és hosszúnadrágok, alsónadrágok, otthoni öltözékek, ingek, blúzok, mikinik, pulóverek, szoknyák, ruhák, zoknik, harisnyák, melltartók, boxeralsók, kabátok, sportos öltözékek, cipők minden alkalomra - téli, nyári, alacsony-, magassarkúak, táskák különböző nagyságúak, tipusúak, pénztárcák, övek, kendők, sálak, szemüvegek, luxus órák, lakáskiegészítők. Később parfümök is megjelentek a kínálatban, amelyek nagyon kedveltté váltak az egész világon.

Információk Tommy Hilfiger-ről

Tommy Hilfiger 1951-ben az Egyesült Államokban született, aki két bevándorló 9 gyerekének egyike volt. Így nem volt könnyű a karrierének csúcsra jutása. Eleinte farmereket vásárolt, amiket átalakított és az üzletben, ahol dolgozott eladta. Ennek sikerén felbuzdulva saját üzletet nyitott, ami a hurrikánban néhány év múlva tönkrement. Rövid időn belül átköltözött New Yorkba, ahol 1985-ben piacra dobta saját márkáját saját nevén. A ruházat kínálatát bővítve  további új termékei jelentek meg - kiegészítők, órák, parfümök. Magyarországi piacon is jelen vannak a Tommy Hilfiger márkás termékek.

Nemcsak az aktuális szórólapok, katalógusok, de a Tommy Hilfiger web-oldal is értékes tudnivalókkal szolgál. Magyarországon üzletekkel és e-shoppal is jelen van. Egyre kevesebb pénzt költ a nyomtatott szórólapokra, ezért jó feliratkozni a hírlevélre, hogy ne maradj le semmi kedvezményről. Ha hibás a termék, a megvásárolt üzletben kell reklamálni, ahol ha lehet a terméket megjavítják vagy kicserélik. A megvásárolt áru házhozszállítása történhet postai úton vagy futárral, fizetni lehet készpénzzel, bankkártyával, esetleg banki átutalással. Az outlet üzletekben az előző kollekcióból visszamaradt darabok az eredeti ár töredékéért vásárolhatók meg.

Kellemes vásárlást a Tommy Hilfiger üzleteiben!

Ruházat, cipők és kiegészítők további kínálatai

Kövesd Tiendeo-t

Töltsd le a Tiendeo aplikációt

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Jogi figyelmeztetés