Új női kollekció

Több mint egy hónap
Kinyitni

Stradivarius Kínálatok

Találj Stradivarius ajánlatokat Stradivarius a varosodban

Figyelmeztetések a Tiendeo-tól

Szeretnék kapni legújabb szórólapokat exluzív kínálatokat a Tiendeo-tól városod

Szintén akarok szórólapokat kapni a "Ruházat, cipők és kiegészítők" kategóriából

Adatvédelmi politikánkat

Más Ruházat, cipők és kiegészítők üzletek -városod

Valami, ami érdekelhet - Stradivarius

Stradivarius - ruhát, cipőt, kiegészítőket forgalmazó üzlethálózat

Stradivarius kínálata

A Stradivarius ruhakínálatában megtalálod a legújabb trendi divatot a leghíresebb divatmemutatók kifutójáról. Kielégíti a vásárlók napi szükségleteit, minden évszakban biztosítja a legtökéletesebb választást. Egyedülálló kisugárzást biztosít a nőknek. Kínálatában találsz magadnak ruhákat, szoknyákat, blúzokat, topokat, fűzőket, nadrágokat, farmereket, alsóneműt, pulóvereket, pólókat, kabátokat, sapkákat, kalapokat, sálakat, kesztyűket, cipőt minden alkalomra - alacsony, magassarkút, szandált, téli cipőt, táskákat, kozmetikai táskákat, pénztárcákat, öveket, szemüvegeket, hajdíszeket, bizsut és még sok mást. A férfiak is bő kínálatból válogathatnak.

Információ a Stradivarius-ról

A márkás divatáruházlánc Stradivarius 1994-ben a spanyolországi Barcelónában alakult meg. Egyedi stílusával invitálja a fiatal nőket, férfiakat az energia, emóciók, melódia világába. Alakulásának öt éves fennállása után az INDITEX textilvállalat része lett, amely több neves márka tulajdonosa. Stradivarius üzletlánc jelenleg 62 országban Európában, Ázsiában, Amerikában, Afrikában van jelen. Magyarországon a nagy bevásárlóközpontokban találhatod üzleteit.

Stradivarius a legújabb divatot képviseli harmonikus atmoszférát árasztó igényes és kényelmes üzleteiben, ahol a divatos kollekciók exkluzív környezetben jelennek meg. Ne feledd el rendszeresen követni a kínálatot, hogy ne maradj le a jó kínálatokról. Iratkozz fel a hírlevélre! Az otthon kényelméből is vásárolhatsz on-line, amit futár vagy a magyar posta kézbesít. Fizetési lehetőségek: készpénz, bankkártya, banki átutalás. Hibás áru esetén az üzlet aktuális előírásai szerint igényeld a reklamációt. Tetőtől talpig öltözz a Stradivarius termékeibe!

Kellemes vásárlást a Stradivarius üzleteiben!

Kövesd Tiendeo-t

Töltsd le a Tiendeo aplikációt

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Jogi figyelmeztetés