Új férfi kollekció

Több mint egy hónap
Kinyitni

Figyelmeztetések a Tiendeo-tól

Szeretnék kapni legújabb szórólapokat exluzív kínálatokat a Tiendeo-tól városod

Szintén akarok szórólapokat kapni a "Ruházat, cipők és kiegészítők" kategóriából

Adatvédelmi politikánkat

Más Ruházat, cipők és kiegészítők üzletek -városod

Valami, ami érdekelhet - Springfield

Springfield - női és férfi ruházatot forgalmazó üzletlánc

A Springfield kínálata

A Springfield legújabb kínálatát a retro és az etno jegyében álmodta meg, nők esetében egy kis romantikával fűszerezve. Így kerülnek középpontba a habos fehér ingek, föléje húzott bőrmellénnyel, fodros szoknyák vagy hímzéssel díszített könnyed ruhák.  A sztrecsfarmer tornacipővel, nyomatos pólóval kombinálva is igencsak trendi lehet. Az uraknál mindig nyerő a kockás ing, ami elegánsan és lazán is trendi darab. A kockás mellett a tengerészcsíkos akár ing, póló vagy pulóver is jól öltöztet. Nyerő darab a nyári kínálatban a sárga csíkos, vagy virágmintás bermuda. A téli kollekcióban is sok szép darab között lehet böngészni.

Információk a Springfield márkáról

A márkát 1988-ban azzal a célkitűzéssel alapították, hogy a városi és a magát kellőképp kozmopolitásnak valló fiatal férfiakat ruházza. 2006-ban Springfield a női vonalát is elindította. Az álmuk valósággá vált. Manapság a cég tobb, mint 2 000 szakemberből álló gárdával dolgozik együtt, akik a tervezés, gyártás és eladás legkisebb részleteire is odafigyelnek, hogy a textilipar versenyképes cége lehessen. A minőségre nagyon odafigyelnek már az alapanyag kiválasztásánál, így tudják elérni a végtermék tökéletességét. A gyártás  minden mozzanatát monitorozzák. A Springfield ma 45 országban 750 márkakereskedéssel képviselteti magát.

A Springfield márkás ruházat a nagy bevásárlóközpontokban vagy e-shopokban kínálja termékeit, melynek listáját megtalálod a web oldalon. A márka katalógusai jelentős információforrások a vásárlók számára. Sok időszakos kedvezményt nyújt, amiről legkorábban a hírlevél értesít, ha feliratkozol rá. A nem megfelelő terméket a blokk felmutatásával kicserélik vagy visszafizetik értékét. Reklamációt az adott üzlet szabályzata szerint kell érvényesíteni. A futárral kézbesített áru utánvéttel készpénzben, banki átutalással, vagy bankártyával fizetendő.

Kellemes vásárlást a Springfield márkaüzletekben!

Ruházat, cipők és kiegészítők további kínálatai

Kövesd Tiendeo-t

Töltsd le a Tiendeo aplikációt

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Jogi figyelmeztetés