Tiendeo official website
Iratkozz fel a hírlevelünkre
Tervezzük közzétenni a kínálatokat - Springfield.

A legjobb Springfield ajánlatokat keresed?

Ha a legnagyobb Springfield kedvezményt keresed , akkor jó helyen jársz. Itt a Tiendeo-n az összes katalógus megtalálható, így nem maradsz le egyetlen online promócióról sem a(z) Springfield vagy bármely más üzlet a(z) Ruházat, cipők és kiegészítők kategóriában a városodban. Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesülj a(z) Springfield új ajánlatairól és elsőként értesülsz a legjobb online ajánlatokról. Amíg vársz, böngészheted a Ruházat, cipők és kiegészítők kategória legújabb katalógusait, például a Pandora brosúrát "Pre Sale Akár 60% Kedvezmény" érvényes: érvényes - 12/6 -tól - 18/6-ig.

Más Ruházat, cipők és kiegészítők kategóriájú katalogusok

  • Logo Kik
  • Logo Pepco
  • Logo Sinsay
  • Logo New Yorker
  • Logo Zara
  • Logo Orsay

Valami, ami érdekelhet - Springfield

Springfield - női és férfi ruházatot forgalmazó üzletlánc

A Springfield kínálata

A Springfield legújabb kínálatát a retro és az etno jegyében álmodta meg, nők esetében egy kis romantikával fűszerezve. Így kerülnek középpontba a habos fehér ingek, föléje húzott bőrmellénnyel, fodros szoknyák vagy hímzéssel díszített könnyed ruhák.  A sztrecsfarmer tornacipővel, nyomatos pólóval kombinálva is igencsak trendi lehet. Az uraknál mindig nyerő a kockás ing, ami elegánsan és lazán is trendi darab. A kockás mellett a tengerészcsíkos akár ing, póló vagy pulóver is jól öltöztet. Nyerő darab a nyári kínálatban a sárga csíkos, vagy virágmintás bermuda. A téli kollekcióban is sok szép darab között lehet böngészni.

Információk a Springfield márkáról

A márkát 1988-ban azzal a célkitűzéssel alapították, hogy a városi és a magát kellőképp kozmopolitásnak valló fiatal férfiakat ruházza. 2006-ban Springfield a női vonalát is elindította. Az álmuk valósággá vált. Manapság a cég tobb, mint 2 000 szakemberből álló gárdával dolgozik együtt, akik a tervezés, gyártás és eladás legkisebb részleteire is odafigyelnek, hogy a textilipar versenyképes cége lehessen. A minőségre nagyon odafigyelnek már az alapanyag kiválasztásánál, így tudják elérni a végtermék tökéletességét. A gyártás  minden mozzanatát monitorozzák. A Springfield ma 45 országban 750 márkakereskedéssel képviselteti magát.

A Springfield márkás ruházat a nagy bevásárlóközpontokban vagy e-shopokban kínálja termékeit, melynek listáját megtalálod a web oldalon. A márka katalógusai jelentős információforrások a vásárlók számára. Sok időszakos kedvezményt nyújt, amiről legkorábban a hírlevél értesít, ha feliratkozol rá. A nem megfelelő terméket a blokk felmutatásával kicserélik vagy visszafizetik értékét. Reklamációt az adott üzlet szabályzata szerint kell érvényesíteni. A futárral kézbesített áru utánvéttel készpénzben, banki átutalással, vagy bankártyával fizetendő.

Kellemes vásárlást a Springfield márkaüzletekben!