Tiendeo official website

Sale

Holnap lejár

  A legjobb Springfield ajánlatokat keresed?

  Ha a legnagyobb Springfield kedvezményt keresed , akkor jó helyen jársz. Itt a Tiendeo-n az összes katalógus megtalálható, így nem maradsz le egyetlen online promócióról sem a(z) Springfield vagy bármely más üzlet a(z) Ruházat, cipők és kiegészítők kategóriában a városodban. Jelenleg 1 Springfield katalógus van on Tiendeo. Böngészd a legújabb Springfield katalógust "Sale" érvényes: érvényes - 12/2 -tól - 24/2-ig és kezd el a megtakarítást most!

  Más Ruházat, cipők és kiegészítők kategóriájú katalogusok

  • Logo Pepco
  • Logo New Yorker
  • Logo Kik
  • Logo Pandora
  • Logo Zara
  • Logo Humanic

  Valami, ami érdekelhet - Springfield

  Springfield - női és férfi ruházatot forgalmazó üzletlánc

  A Springfield kínálata

  A Springfield legújabb kínálatát a retro és az etno jegyében álmodta meg, nők esetében egy kis romantikával fűszerezve. Így kerülnek középpontba a habos fehér ingek, föléje húzott bőrmellénnyel, fodros szoknyák vagy hímzéssel díszített könnyed ruhák.  A sztrecsfarmer tornacipővel, nyomatos pólóval kombinálva is igencsak trendi lehet. Az uraknál mindig nyerő a kockás ing, ami elegánsan és lazán is trendi darab. A kockás mellett a tengerészcsíkos akár ing, póló vagy pulóver is jól öltöztet. Nyerő darab a nyári kínálatban a sárga csíkos, vagy virágmintás bermuda. A téli kollekcióban is sok szép darab között lehet böngészni.

  Információk a Springfield márkáról

  A márkát 1988-ban azzal a célkitűzéssel alapították, hogy a városi és a magát kellőképp kozmopolitásnak valló fiatal férfiakat ruházza. 2006-ban Springfield a női vonalát is elindította. Az álmuk valósággá vált. Manapság a cég tobb, mint 2 000 szakemberből álló gárdával dolgozik együtt, akik a tervezés, gyártás és eladás legkisebb részleteire is odafigyelnek, hogy a textilipar versenyképes cége lehessen. A minőségre nagyon odafigyelnek már az alapanyag kiválasztásánál, így tudják elérni a végtermék tökéletességét. A gyártás  minden mozzanatát monitorozzák. A Springfield ma 45 országban 750 márkakereskedéssel képviselteti magát.

  A Springfield márkás ruházat a nagy bevásárlóközpontokban vagy e-shopokban kínálja termékeit, melynek listáját megtalálod a web oldalon. A márka katalógusai jelentős információforrások a vásárlók számára. Sok időszakos kedvezményt nyújt, amiről legkorábban a hírlevél értesít, ha feliratkozol rá. A nem megfelelő terméket a blokk felmutatásával kicserélik vagy visszafizetik értékét. Reklamációt az adott üzlet szabályzata szerint kell érvényesíteni. A futárral kézbesített áru utánvéttel készpénzben, banki átutalással, vagy bankártyával fizetendő.

  Kellemes vásárlást a Springfield márkaüzletekben!