Tiendeo official website

Heavy Tools New Arrivals

13 nap

A legjobb Heavy Tools ajánlatokat keresed?

Ha a legnagyobb Heavy Tools kedvezményt keresed , akkor jó helyen jársz. Itt a Tiendeo-n az összes katalógus megtalálható, így nem maradsz le egyetlen online promócióról sem a(z) Heavy Tools vagy bármely más üzlet a(z) Ruházat, cipők és kiegészítők kategóriában a városodban. Jelenleg 1 Heavy Tools katalógus van on Tiendeo. Böngészd a legújabb Heavy Tools katalógust "Heavy Tools New Arrivals" érvényes: érvényes - 29/8 -tól - 14/10-ig és kezd el a megtakarítást most!

Más Ruházat, cipők és kiegészítők kategóriájú katalogusok

  • Logo Pepco
  • Logo New Yorker
  • Logo Kik
  • Logo Pandora
  • Logo Zara
  • Logo Humanic

Valami, ami érdekelhet - Heavy Tools

Haevy Tools márkaüzlet kínálata ruhák, cipők, kiegészítők

Haevy Tools kínálata

Női termékek kínálata a Haevy Tools üzletekben: Pulóverek, kapucnis felsők, rövid és hosszú ujjas pólók, hosszú és rövidnadrágok, ruhák, szoknyák, kabátok, síruházat, fitneszruházat, sapka, sál, kesztyű, zokni, sporttáska, oldaltáska, szemüveg, cipő és egyéb kiegészítők. Férfiak részére is kínál kabátokat, hosszú, rövid nadrágokat, pólókat, pulóvereket, kardigánokat, alsóneműt, síöltözéket, inget, zoknikat, kesztyűket, sapkákat, sálakat, hátizsákokat, táskákat különböző méretben, kivitelben, szemüveget, cipőt és egyéb kiegészítőket. A gyermekeket is minden korosztályban felöltözteti a Haevy Tools.

Információk a Haevy Tools-ról

A Haevy Tools eredete a 70-es évekig nyúlik vissza, amikor egy osztrák testvérpár megalapította a Haevy Tools márkát. Kezdetben szörföket, snowboardokat és kerékpárokat gyártott. A 90-es években megjelenő ruházati kollekció eleinte a sportos öltözetre koncentrálódott. Az utóbbi években a sportos kollekció kezdett átalakulni és megjelent a divatorientált utcai ruházat is. Télen nyáron megtalálhatók a sportoláshoz és utcai használatra is alkalmas kiváló minőségű ruhák. A kiegészítők terén is újdonságokban bővelkedik. Magyarországon a bevásárlóközpontokban van jelen üzleteivel.

A hírelvélre feliratkozás esetén már az elsö vásárlásra 10 százalékos a kedvezény. A törzsvásárlói kártya is kedvezményekre jogosít fel, melynek magassága függ a vásárolt áru értékétől. A web áruházból rendelt áruszállítás ingyenes, ha a megrendelt áru értéke meghaladja a 15 000Ft-t. Fizetni lehet készpénzben, bankkártyával, banki átutalással vagy a Haevy Tools ajádékkártyával. Ha kifogásod van a kézbesített áruval szemben, a reklamáció az érvényes jogi előírások alapján érvényesíthető, ami minden üzlet web oldalán aprólékosan tájékoztat.

Kellemes bevásárlást a Hevy Tools üzleteiben!

Kövesd Tiendeo-t

Töltsd le a Tiendeo aplikációt

Töltsd le a Tiendeo aplikációtTöltsd le a Tiendeo aplikációt

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Jogi figyelmeztetés |
Sütik kezelése