Tiendeo official website

ÜNNEPEK & VENDÉGEK

7 nap

A legjobb Bonprix ajánlatokat keresed?

Ha a legnagyobb Bonprix kedvezményt keresed , akkor jó helyen jársz. Itt a Tiendeo-n az összes katalógus megtalálható, így nem maradsz le egyetlen online promócióról sem a(z) Bonprix vagy bármely más üzlet a(z) Ruházat, cipők és kiegészítők kategóriában a városodban. Jelenleg 7 Bonprix katalógus található a Tiendeón. Böngészd a legújabb Bonprix katalógust "ÜNNEPEK & VENDÉGEK" érvényes: érvényes - 25/4 -tól - 11/10-ig és kezd el a megtakarítást most!

Más Ruházat, cipők és kiegészítők kategóriájú katalogusok

  • Logo Pepco
  • Logo New Yorker
  • Logo Kik
  • Logo Pandora
  • Logo Zara
  • Logo Humanic

Valami, ami érdekelhet - Bonprix

Bonprix - divatárut forgalmazó webáruház

Bonprix kínálata

A nők számára a legújabb divat szerint kínál blézereket, kosztümöket, blúzokat, bolerót, dzsekit, farmernadrágot, kardigánt, pulóvert, nadrágot, overalt, ruhát, szoknyát, topot, bodyt, harisnyát, fűzőt, hálóruhát, kismamadivatot, fehérneműt, fürdőruhát, strandruhát, cipő minden változatát - téli, nyári, alacsony, magassarkú, sapkát, kalapot, sálat, kendőt, táskát, bizsut stb. Divatos férfiruházat kínálatából: ingek, dzsekik, kabátok, farmernadrágok, mellények, kardigánok, pulóverek, pólók, boxeralsók, pizsamák, úszónadrágok, zoknik, cipők elegáns és sportos változatban, nyakkendők, sálak, kesztyűk, órák, övek stb. Gyermekek számára szintén bő a választák felsőruházatból, fehérneműből, cipőből kor és nem szerint. Lakáskiegészítők: ágynemű, ágytakarók, plédek, huzatok, lepedők, szőnyegek, lábtörlők, dekorációk, árnyékolók stb.

Információk a Bonprix-ről

A Bonprix egy nemzetközi divatcég, melynek központja Hamburgban van. A világ kifutóin megjelenő trendeket alakítják mindennapi divattá, 5 saját márkájuk van. A Bonprix Németország vezető 10 internetes áruháza közé tartozik. Nemzetközi téren is sikereket könyvel el. Jelen van Európa, Oroszország, Észak- és Dél Amerika 29 országában.

A Bonprix web áruház központja Lengyelországban van, ügyfélszolgálata Budapesten. Rendelni lehet telefonon, írásban, faxon, vagy az internetes áruházon keresztül. Az árak forintban vannak megadva és az áfát tartalmazzák. A katalógusban megjelölt árhoz hozzá kell adni a szállítási költséget, amit ki lehet fizetni bankkártyával, banki átutalással vagy utánvétellel. A Bonprix klub tagjaként 10% kedvezményt kapsz minden bevásárlásból a tagság ideje alatt. A klubkedvezményt össze lehet vonni más kedvezményekkel. Reklamációt a Bonprix web oldalán leírt információk alapján vedd igénybe!.

 Jó böngészést és kellemes vásárlást a legújabb kínálatból!

Kövesd Tiendeo-t

Töltsd le a Tiendeo aplikációt

Töltsd le a Tiendeo aplikációtTöltsd le a Tiendeo aplikációt

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Jogi figyelmeztetés |
Sütik kezelése