Új férfi kollekció

Holnap lejár
Kinyitni

Figyelmeztetések a Tiendeo-tól

Szeretnék kapni legújabb szórólapokat exluzív kínálatokat a Tiendeo-tól városod

Szintén akarok szórólapokat kapni a "Ruházat, cipők és kiegészítők" kategóriából

Adatvédelmi politikánkat

Más Ruházat, cipők és kiegészítők üzletek -városod

Valami, ami érdekelhet - Bershka

Bershka - női és férfi ruházati márkaüzlet

Bershka kínálata 

Bershka célcsoportja az igényes  fiatalos réteg. A Bershka férfi, női, lány és fiú kollekciókban rendszeresen bemutatja a legújabb trendet követő  divatot trendi színekben. Nők számára itt találsz ruhákat, topokat, szoknyákat, nadrágokat, blúzokat, kabátokat, alsóneműt, parfümöket, bizsut, kiegészítőket. Fiatalos férfiak is találnak itt maguknak nadrágot, inget, pulóvert, kabátot, kardigánt, kiegészítőket, táskát stb. A gyermekek számára is mindez megtalálható kislány és fiús változatban különböző méretben..

Információk a Bershka-ról

A spanyol INDITEX vállalat 1998-ban új márkával jelent meg a piacon. Ez a márka a Bershka. Ennek a textilvállalati óriásnak a spanyol Armancio Ortega a tulajdonosa. A márka először a női divatra orientálódott, később a férfi és gyermekdivatra is. Két év alatt megerősítette a márka nevét 100 üzletében. Jelenleg 62 országban körülbelül 1 000 üzlettel rendelkezik. Múltja rövid, de annál sikeresebb. Minden évben újabb üzleteket nyit a világ összes táján. Bershka egyedülálló az üzlet berendezését és megjelenését tekintően. Magyarországon a nagy bevásárlóközpontokban találhatod meg a Bershka termékeket.

A Bershka boltokat egyedi megjelenés jellemzi. Amíg a vásárlók nézelődnek vagy próbálnak, addig a legújabb slágereket hallgathatják, az üzlet falán láthatják az aktuális trendeket bemutató fotókat. A fiatalos kiszolgálók segítenek a Neked illő termék kiválasztásában. Az interneten keresztül is rendelhetsz olyan web shopból, amelynek kínálatában szerepelnek a Bershka márkájú termékek. Fizetésnél igénybe veheted a készpénzzel való fizetést vagy bankkártyával való fizetést. Online vásárlás esetén a banki átutalás is számításba jöhet. Reklamációt az üzlet szabályzata szerint érvényesítsd, amelyben a terméket vásároltad.

Kellemes vásárlást a Bershka üzleteiben!

Ruházat, cipők és kiegészítők további kínálatai

Kövesd Tiendeo-t

Töltsd le a Tiendeo aplikációt

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Jogi figyelmeztetés