Más Otthon, kert és barkácsolás online üzletek

 • Tupperware
 • Más Otthon, kert és barkácsolás üzletek -Városod

  Valami, ami érdekelhet - Tupperware

  Tupperware - műanyag edényeket forgalmazó cég

  A Tupperware kínálata

  A Tupperware minőségi műanyag tárolók és kiegészítők kínálata: desszertes gyűrű, közepes éléstár, kombiprés, krumplinyomó, mesterfogás szilikon keverő, Micro gourmet, mikrós rizsfőzőedény, különféle térfogatú ökopalackok, turbó aprító, UltraPro edény és fedő különböző méretben, legújabb dizájnú tárolók stb.

  Információk a Tupperware-ról

  A Tupperware története 1946-ban kezdődött Amerikában, amikor a céget alapító Earl Tupper kifejlesztett egy egyedülálló anyagot és ebből megalkotta az első csodatál elnevezésű edényt. Az orlandoi központú cég ma a világ több, mint 130 országában van jelen. A világon összesen 19, Európában 4  /Belgiumban, Farnciaországban, Görögországban, Portugáliában/ Tupperware gyár működik. A cég tanácsadóinak és alkalmazottainak száma meghaladja az 1 500 000-t. A Tupperware termékek tudatos fejlesztés eredményeként kiváló tulajdonságokkal rendelkeznek - praktikusak, nem deformálódnak, nem veszik át a bennük tárolt ételek illatát és mosogatógépben is moshatók. A vállalat tervezői rendszeresen nyernek Európában és Ázsiában rangos formatervezési díjakat.

  A Tupperware termékek közvetlen értékesítés útján kerülnek a használókhoz, amelyek egy bemutató alkalmával a bemutatót vezető tanácsadón keresztül megrendelhetők. A Tupperware termékekre a gyártó 30 év garanciát nyújt, amennyiben a termék küldetésének megfelelően van használva. Ha valamelyik alkatrész meghibásodott azt is a tanácsadón keresztül lehet megrendelni. Bármilyen kérdéssel, ami érdekel a Tupperware termékeivel kapcsolatban fordulj valamelyik tanácsadóhoz!

  Kellemes vásárlást!

  Más Otthon, kert és barkácsolás online üzletek

  TIENDEO INTERNATIONAL

  A TIENDEO sütiket használ szolgáltatásaihoz, a hirdetések személyre szabásához és forgalom elemzéséhez. A beállításokban bármikor módosíthatja az adatvédelem elemeit.