Tiendeo official website

Tupperware akciós

hamarosan lejár

A legjobb Tupperware ajánlatokat keresed?

Ha a legnagyobb Tupperware kedvezményt keresed , akkor jó helyen jársz. Itt a Tiendeo-n az összes katalógus megtalálható, így nem maradsz le egyetlen online promócióról sem a(z) Tupperware vagy bármely más üzlet a(z) Otthon, kert és barkácsolás kategóriában a városodban. Jelenleg 3 Tupperware katalógus található a Tiendeón. Böngészd a legújabb Tupperware katalógust "Tupperware akciós" érvényes: érvényes - 7/9 -tól - 1/10-ig és kezd el a megtakarítást most!

Más Otthon, kert és barkácsolás kategóriájú katalogusok

  • Logo JYSK
  • Logo Bauhaus
  • Logo IKEA
  • Logo Praktiker
  • Logo Mömax
  • Logo Möbelix

Valami, ami érdekelhet - Tupperware

Tupperware - műanyag edényeket forgalmazó cég

A Tupperware kínálata

A Tupperware minőségi műanyag tárolók és kiegészítők kínálata: desszertes gyűrű, közepes éléstár, kombiprés, krumplinyomó, mesterfogás szilikon keverő, Micro gourmet, mikrós rizsfőzőedény, különféle térfogatú ökopalackok, turbó aprító, UltraPro edény és fedő különböző méretben, legújabb dizájnú tárolók stb.

Információk a Tupperware-ról

A Tupperware története 1946-ban kezdődött Amerikában, amikor a céget alapító Earl Tupper kifejlesztett egy egyedülálló anyagot és ebből megalkotta az első csodatál elnevezésű edényt. Az orlandoi központú cég ma a világ több, mint 130 országában van jelen. A világon összesen 19, Európában 4  /Belgiumban, Farnciaországban, Görögországban, Portugáliában/ Tupperware gyár működik. A cég tanácsadóinak és alkalmazottainak száma meghaladja az 1 500 000-t. A Tupperware termékek tudatos fejlesztés eredményeként kiváló tulajdonságokkal rendelkeznek - praktikusak, nem deformálódnak, nem veszik át a bennük tárolt ételek illatát és mosogatógépben is moshatók. A vállalat tervezői rendszeresen nyernek Európában és Ázsiában rangos formatervezési díjakat.

A Tupperware termékek közvetlen értékesítés útján kerülnek a használókhoz, amelyek egy bemutató alkalmával a bemutatót vezető tanácsadón keresztül megrendelhetők. A Tupperware termékekre a gyártó 30 év garanciát nyújt, amennyiben a termék küldetésének megfelelően van használva. Ha valamelyik alkatrész meghibásodott azt is a tanácsadón keresztül lehet megrendelni. Bármilyen kérdéssel, ami érdekel a Tupperware termékeivel kapcsolatban fordulj valamelyik tanácsadóhoz!

Kellemes vásárlást!

Kövesd Tiendeo-t

Töltsd le a Tiendeo aplikációt

Töltsd le a Tiendeo aplikációtTöltsd le a Tiendeo aplikációt

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Jogi figyelmeztetés |
Sütik kezelése