Tiendeo official website

Ajánlatok Mango

Több mint egy hónap

  Mango Kínálatok

  A legjobb Mango ajánlatokat keresed?

  Ha a legnagyobb Mango kedvezményt keresed , akkor jó helyen jársz. Itt a Tiendeo-n az összes katalógus megtalálható, így nem maradsz le egyetlen online promócióról sem a(z) Mango vagy bármely más üzlet a(z) Ruházat, cipők és kiegészítők kategóriában a városodban. Jelenleg 1 Mango katalógus van on Tiendeo. Böngészd a legújabb Mango katalógust "Ajánlatok Mango" érvényes: érvényes - 14/11 -tól - 14/11-ig és kezd el a megtakarítást most!

  Találj Mango katalogusok Mango a varosodban

  Más Ruházat, cipők és kiegészítők kategóriájú katalogusok

  • Logo Intimissimi
  • Logo Tezenis
  • Logo Calzedonia
  • Logo BetterStyle
  • Logo ASOS
  • Logo Women'Secret

  Valami, ami érdekelhet - Mango

  Mango - ruházatot forgalmazó üzletlánc

  A Mango kínálata

  A Mango márka divatja főleg a fiatal generációt szólítja meg kollekcójával, melynek előnye, hogy minden alkalomra felöltöztet - elegánsan munkába, városba, kényelmesen otthon, sporthoz. Nők számára kínál szoknyákat, blúzokat, ruhát, nadrágot, kabátot, alsóneműt, topot, pólót, otthoni öltözéket, cipőt minden alkalomra magas vagy alacsony sarkút, táskákat, különböző kiegészítőket, órákat, pénztárcákat, bizsut, amik még jobban kiemelik, kiegészítik a női szépséget. A férfiak és gyermekek számára is kínál öltözékeket , kiegészítőket tetőtől talpig.

  Információk Mango márkáról

  A Mango vállalatot 1984-ben két tesvér a spanyolországi Barcelónában alapította, akik Törökorszából származó zsidók voltak. Egy év sem telt el és már öt üzletük volt Barcelónában, 1988-ban pedig már 13. Beléptek a külföldi piacra és megnyitották első külföldi üzletüket Portugáliában. 1993-ban már a századik üzletet nyitották. Mango az egyik legsikeresebb vállalat Spanyolországban. 2006 óta sikeresen értékesíti termékeit Amerikában is. Mango a saját termékeit a következő márkákra osztja: 90´sGrunde, Premium, Sport, Office wear, Leather, Blacksmith, Tailored, Back tho schol, Essentalis,  

  Iratkozz fel a hírlevélre és így biztos nem maradsz le a legjobb kínálatokról. Ha az eredeti ár töredékéért szeretnél vásárolni, látogasd meg az outlet üzletet, ahol az előző kollekcióból megmaradt darabokhoz olcsón hozzájutsz. Magyarországon a Mango üzleteket a nagy bevásárlóközpontokban találod meg. Online rendelést is igénybe vehetsz. Fizetésnél elfogadnak készpénzt vagy bankkártyát. Online vásárlás esetén 10 000 Ft feletti megrendelésnél nem számítanak szállítási díjat. Ajándékba kapott ajándékkártyát is felhasználhatod a fizetésnél, vagy jó ajándék a hozzátartozódnak. Reklamációt az üzlet aktuális jogszabályokban lefektetett törvénye szerint érvényesítsd!

  Kellemes bevásárlást a Mango üzleteiben!