Találj Mango ajánlatokat Mango a varosodban

Figyelmeztetések a Tiendeo-tól

Szeretnék kapni legújabb szórólapokat exluzív kínálatokat a Tiendeo-tól városod

Szintén akarok szórólapokat kapni a "Ruházat, cipők és kiegészítők" kategóriából

Adatvédelmi politikánkat

Más Ruházat, cipők és kiegészítők üzletek -városod

Valami, ami érdekelhet - Mango

Mango - ruházatot forgalmazó üzletlánc

A Mango kínálata

A Mango márka divatja főleg a fiatal generációt szólítja meg kollekcójával, melynek előnye, hogy minden alkalomra felöltöztet - elegánsan munkába, városba, kényelmesen otthon, sporthoz. Nők számára kínál szoknyákat, blúzokat, ruhát, nadrágot, kabátot, alsóneműt, topot, pólót, otthoni öltözéket, cipőt minden alkalomra magas vagy alacsony sarkút, táskákat, különböző kiegészítőket, órákat, pénztárcákat, bizsut, amik még jobban kiemelik, kiegészítik a női szépséget. A férfiak és gyermekek számára is kínál öltözékeket , kiegészítőket tetőtől talpig.

Információk Mango márkáról

A Mango vállalatot 1984-ben két tesvér a spanyolországi Barcelónában alapította, akik Törökorszából származó zsidók voltak. Egy év sem telt el és már öt üzletük volt Barcelónában, 1988-ban pedig már 13. Beléptek a külföldi piacra és megnyitották első külföldi üzletüket Portugáliában. 1993-ban már a századik üzletet nyitották. Mango az egyik legsikeresebb vállalat Spanyolországban. 2006 óta sikeresen értékesíti termékeit Amerikában is. Mango a saját termékeit a következő márkákra osztja: 90´sGrunde, Premium, Sport, Office wear, Leather, Blacksmith, Tailored, Back tho schol, Essentalis,  

Iratkozz fel a hírlevélre és így biztos nem maradsz le a legjobb kínálatokról. Ha az eredeti ár töredékéért szeretnél vásárolni, látogasd meg az outlet üzletet, ahol az előző kollekcióból megmaradt darabokhoz olcsón hozzájutsz. Magyarországon a Mango üzleteket a nagy bevásárlóközpontokban találod meg. Online rendelést is igénybe vehetsz. Fizetésnél elfogadnak készpénzt vagy bankkártyát. Online vásárlás esetén 10 000 Ft feletti megrendelésnél nem számítanak szállítási díjat. Ajándékba kapott ajándékkártyát is felhasználhatod a fizetésnél, vagy jó ajándék a hozzátartozódnak. Reklamációt az üzlet aktuális jogszabályokban lefektetett törvénye szerint érvényesítsd!

Kellemes bevásárlást a Mango üzleteiben!

Ruházat, cipők és kiegészítők további kínálatai

Kövesd Tiendeo-t

Töltsd le a Tiendeo aplikációt

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Jogi figyelmeztetés