Tervezzük közzétenni a kínálatokat - Rossmann.

Jelentkezz be és nézd meg mikor!

Más felhasználók is megtekintik ezeket a szórólapokat

Figyelmeztetések a Tiendeo-tól

Szeretnék kapni legújabb szórólapokat exluzív kínálatokat a Tiendeo-tól városod

Szintén akarok szórólapokat kapni a "Gyógyszertárak és szépség" kategóriából

Adatvédelmi politikánkat

Más Gyógyszertárak és szépség üzletek -városod

Valami, ami érdekelhet - Rossmann

Rossmann - kozmetikai és drogériai termékeket forgalmazó üzletlánc

Rossmann drogériák kínálata

A dinamikusan fejlődő Rossmann drogéria üzletlánc üzletei országszerte aktív kampányokkal csábítja vásárlóit széles kínálattal. A család minden korosztálya megtalálja magának a legmegfelelőbb kozmetikumokat. A klasszikus drogéria-parfüméria termékein kívül és a mindennapos hygiénia termékek mellett a dekorkozmetikai cikkeket és a háztartási árucikkeket is magába foglalja. 17 500 különböző árucikket kínál. Olyan jelentős és neves cégekkel állnak kapcsolatban, mint Colgate, Palmolive, Henkel, Belersdorf, GaxoSmidtKline, Hipp, Johnson&Johnson, Klosterfrau, Unilever, Milupa, Nestlé, L´Oreál, Proceter&Gamble. A testápolószereken keresztül a hajápolási készítményeken át, parfümök, rúzsok, szemfestékek, borotválkozási kellékek, babaápoláshoz a pelenka, babasamponok, babatesápoló krémek, babatápszerek minden ami a babaápoláshoz szükséges megtalálható a kínálatban. Ezenkívül széles a kínálat a mosószerekből, tisztítószerekből és egyéb drogériai árukból.

Információk a Rossmann drogériá-ról

 A cég története 1972-ben kezdődött, amikor az akkor 25 éves Dirk Rossmann Hannoverben megnyitotta első drogériáját. A cég 10 éves évfordulójára már 100 üzlettel rendelkezett. Megkezdődött a külföldi terjeszkedés. A Rossmann drogéria üzletlánc első üzletét Magyarországom 1993-ban Debrecenben nyitotta meg. Két évvel később már öt üzlettel van jelen a magyar piacon. 2003-ban már a 100. üzlet nyílt meg Magyarországon, 2012-ben pedig útjára indul az Online Drogéria szolgálatatás. Egy évvel később elindul a Rossmanó Babaprogram. 2017-ben megnyílík a 200. Rossmann üzlet a Flórián üzletközpontban. Kibővített kínálattal és egyedi kialakítással a legnagyobb alapterületű üzlet Magyarországon. A Rossmann üzletek székhelye és logisztikai központja Űllőn van.

Rossmann különleges  ajánlatokkal, akciókkal, vásárlói programokkal, fotoszolgáltatással vonzza vásárlóit. Kérd a pénztárnál a Rossmann kártyát, amivel minden vásárlásnál spórolsz. Lépj be a Rosszmanó Babaprogramba, ami várandós anyukáknak és 3 éves korig nyújt testre szabott akciós csomagokat. Az éppen aktuális akciókra és kedvezményekre a hetente megjelenő Rossmann akciós újság hívja fel a vásárlók figyelmét, érdemes végiglapozni. A készpénzes fizetésen kívül akceptálják a bankkártyával történő fizetést, web áruházban vásárlás esetén a banki átutalást is. Házhoz szállítás lehet postai úton vagy futárral. Reklamációt az üzlet érvényes szabályzata szerint érvényesítsd!

Kellemes bevásárlást a Rosmann drogériákban!

Kövesd Tiendeo-t

Töltsd le a Tiendeo aplikációt

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Jogi figyelmeztetés