Tiendeo official website

Rossmann Altalanos

5 nap

A legjobb Rossmann ajánlatokat keresed?

Ha a legnagyobb Rossmann kedvezményt keresed , akkor jó helyen jársz. Itt a Tiendeo-n az összes katalógus megtalálható, így nem maradsz le egyetlen online promócióról sem a(z) Rossmann vagy bármely más üzlet a(z) Gyógyszertárak és szépség kategóriában a városodban. Jelenleg 2 Rossmann katalógus található a Tiendeón. Böngészd a legújabb Rossmann katalógust "Rossmann Altalanos" érvényes: érvényes - 15/7 -tól - 26/7-ig és kezd el a megtakarítást most!

Más Gyógyszertárak és szépség kategóriájú katalogusok

  • Logo BENU Gyógyszertárak
  • Logo Rossmann
  • Logo Alma Gyógyszertárak
  • Logo Gyöngy Patikák
  • Logo Ofotert
  • Logo DM

Valami, ami érdekelhet - Rossmann

Rossmann - kozmetikai és drogériai termékeket forgalmazó üzletlánc

Rossmann drogériák kínálata

A dinamikusan fejlődő Rossmann drogéria üzletlánc üzletei országszerte aktív kampányokkal csábítja vásárlóit széles kínálattal. A család minden korosztálya megtalálja magának a legmegfelelőbb kozmetikumokat. A klasszikus drogéria-parfüméria termékein kívül és a mindennapos hygiénia termékek mellett a dekorkozmetikai cikkeket és a háztartási árucikkeket is magába foglalja. 17 500 különböző árucikket kínál. Olyan jelentős és neves cégekkel állnak kapcsolatban, mint Colgate, Palmolive, Henkel, Belersdorf, GaxoSmidtKline, Hipp, Johnson&Johnson, Klosterfrau, Unilever, Milupa, Nestlé, L´Oreál, Proceter&Gamble. A testápolószereken keresztül a hajápolási készítményeken át, parfümök, rúzsok, szemfestékek, borotválkozási kellékek, babaápoláshoz a pelenka, babasamponok, babatesápoló krémek, babatápszerek minden ami a babaápoláshoz szükséges megtalálható a kínálatban. Ezenkívül széles a kínálat a mosószerekből, tisztítószerekből és egyéb drogériai árukból.

Információk a Rossmann drogériá-ról

 A cég története 1972-ben kezdődött, amikor az akkor 25 éves Dirk Rossmann Hannoverben megnyitotta első drogériáját. A cég 10 éves évfordulójára már 100 üzlettel rendelkezett. Megkezdődött a külföldi terjeszkedés. A Rossmann drogéria üzletlánc első üzletét Magyarországom 1993-ban Debrecenben nyitotta meg. Két évvel később már öt üzlettel van jelen a magyar piacon. 2003-ban már a 100. üzlet nyílt meg Magyarországon, 2012-ben pedig útjára indul az Online Drogéria szolgálatatás. Egy évvel később elindul a Rossmanó Babaprogram. 2017-ben megnyílík a 200. Rossmann üzlet a Flórián üzletközpontban. Kibővített kínálattal és egyedi kialakítással a legnagyobb alapterületű üzlet Magyarországon. A Rossmann üzletek székhelye és logisztikai központja Űllőn van.

Rossmann különleges  ajánlatokkal, akciókkal, vásárlói programokkal, fotoszolgáltatással vonzza vásárlóit. Kérd a pénztárnál a Rossmann kártyát, amivel minden vásárlásnál spórolsz. Lépj be a Rosszmanó Babaprogramba, ami várandós anyukáknak és 3 éves korig nyújt testre szabott akciós csomagokat. Az éppen aktuális akciókra és kedvezményekre a hetente megjelenő Rossmann akciós újság hívja fel a vásárlók figyelmét, érdemes végiglapozni. A készpénzes fizetésen kívül akceptálják a bankkártyával történő fizetést, web áruházban vásárlás esetén a banki átutalást is. Házhoz szállítás lehet postai úton vagy futárral. Reklamációt az üzlet érvényes szabályzata szerint érvényesítsd!

Kellemes bevásárlást a Rosmann drogériákban!