Tiendeo official website

Ajánlatok DM

Több mint egy hónap

  DM Kínálatok

  A legjobb DM ajánlatokat keresed?

  Ha a legnagyobb DM kedvezményt keresed , akkor jó helyen jársz. Itt a Tiendeo-n az összes katalógus megtalálható, így nem maradsz le egyetlen online promócióról sem a(z) DM vagy bármely más üzlet a(z) Gyógyszertárak és szépség kategóriában a városodban. Jelenleg 1 DM katalógus van on Tiendeo. Böngészd a legújabb DM katalógust "Ajánlatok DM" érvényes: érvényes - 14/11 -tól - 14/11-ig és kezd el a megtakarítást most!

  Más Gyógyszertárak és szépség kategóriájú katalogusok

  • Logo Rossmann
  • Logo DM
  • Logo Ofotert
  • Logo Yves Rocher
  • Logo Scitec Nutrition
  • Logo Vision Express

  Valami, ami érdekelhet - DM

  dm drogériák - drogisztikai termékeket , kozmetikát forgalmazó üzletlánc

  dm drogériák kínálata

  A dm drogériák az általános márkákon kívül saját márkájú termékeket is forgalmaznak. Ilyenek márkák a:183days, Balea, alverde, Balea MEN, babylove, Denkmit, Dontodent, ebelin, Jessa, LVLY, Paradies, Langhaarmädchen, dmBio, DAS Gesunde PLUS, Dein Bestes, Balea Colorniqe. A mindennapi háztartásban szükséges tisztítószereken kívül - mosogatśzerek, mosóporok, öblítők, takarítószerek,súrolóporok - megtalálhatók a hajápoláshoz szükséges samponok, hajlakk, balzsam, hajfesték, vitaminos hajkészítmények, kondicionáló. Testápoláshoz találhatók szappanok, tusfürdők, krémek a bőr tipusnák megfelelő összetételben, parfümök bő választéka. A babaápoláshoz minden ami szükséges - pelenka, hintőpor, krémek, samponok, habfürdő, bébiételek és különböző kiegészítők. Dekorkozmetika keretén belül kínál alapozó krémeket, szempillaspirálokat, szemfestékeket, csipeszt, ecsetet, korektort, rúzst, körömlakkot, kiegészítőket. Ezenkívül kínál állateledelt és egészséges életmódot követő élelmiszereket.

  Információk a dm drogériákról

  Az 1970-es évek elején Németországban a kereskedelmi jogszabályok lehetővé tették drogériai cikkek önkiszolgáló rendszerben történő kiszolgálását és a hatósági rögzített árak felszabadítását. Götz Werner elismert sportoló és szakképzett drogériai kereskedő megérezte az új piaci szabályok adta lehetőséget és elhatározta, hogy egyedi arculattal rendelkező önkiszolgáló jellegű drogéria üzletláncot hoz létre. Mivel nem tudta volna fedezni a költségeket, Günter Lehmann üzletember segítségével, aki fantáziát látott az ötletben, anyagi támogatásával  1973-ban megnyílt az első dm - drogérie markt üzlet nagy sikerrel. Látva a sikert, intenzív terjeszkedébe kezdett, átlépve a határt Ausztriában is megnyitotta üzletét. Fokozatosan további országokban nyíltak meg üzletei - Horvátországban, Szlovákiában, Csehországban, Szlovéniában és fokozatosan a többi európai országokban. Első Magyarországi üzletét 1993-ban nyitotta meg Budapesten. Ma több, mint 13 000 fajta terméket forgalmaz 260 üzletében.

  A dm drogériák különféle szolgáltatásokkal is várják a vásárlót. Hosszantartó alacsony, akciós árakkal kedveskedik. Ajándékba vásárolt termékeket díszcsomagolásba öltöztetik. Ha nincs ötleded az ajándékra, vásárolj ajándékkártyát és így a megajándékozott kedve szerint válogathat a dm drogéria termékei között. Némely üzletben megtalálod a sminkes szolgáltatást, akik szebbé varázsolnak és tanácsot adnak. A vásárolt árut készpénzzel, bankkártyával, üzletekben mobillal is kifizethetsz, on line rendelés esetén utánvétellel, vagy banki átutalással. Reklamációt szükség esetén a törvényben lefektetett  szabályok szerint érvényesítsd!

  Kellemes vásárlást és szépítkezést a dm drogériák termékeivel!