dm magazin majus

6 nap
Kinyitni

Figyelmeztetések a Tiendeo-tól

Szeretnék kapni legújabb szórólapokat exluzív kínálatokat a Tiendeo-tól városod

Szintén akarok szórólapokat kapni a "Gyógyszertárak és szépség" kategóriából

Adatvédelmi politikánkat

Más Gyógyszertárak és szépség üzletek -városod

Valami, ami érdekelhet - DM

dm drogériák - drogisztikai termékeket , kozmetikát forgalmazó üzletlánc

dm drogériák kínálata

A dm drogériák az általános márkákon kívül saját márkájú termékeket is forgalmaznak. Ilyenek márkák a:183days, Balea, alverde, Balea MEN, babylove, Denkmit, Dontodent, ebelin, Jessa, LVLY, Paradies, Langhaarmädchen, dmBio, DAS Gesunde PLUS, Dein Bestes, Balea Colorniqe. A mindennapi háztartásban szükséges tisztítószereken kívül - mosogatśzerek, mosóporok, öblítők, takarítószerek,súrolóporok - megtalálhatók a hajápoláshoz szükséges samponok, hajlakk, balzsam, hajfesték, vitaminos hajkészítmények, kondicionáló. Testápoláshoz találhatók szappanok, tusfürdők, krémek a bőr tipusnák megfelelő összetételben, parfümök bő választéka. A babaápoláshoz minden ami szükséges - pelenka, hintőpor, krémek, samponok, habfürdő, bébiételek és különböző kiegészítők. Dekorkozmetika keretén belül kínál alapozó krémeket, szempillaspirálokat, szemfestékeket, csipeszt, ecsetet, korektort, rúzst, körömlakkot, kiegészítőket. Ezenkívül kínál állateledelt és egészséges életmódot követő élelmiszereket.

Információk a dm drogériákról

Az 1970-es évek elején Németországban a kereskedelmi jogszabályok lehetővé tették drogériai cikkek önkiszolgáló rendszerben történő kiszolgálását és a hatósági rögzített árak felszabadítását. Götz Werner elismert sportoló és szakképzett drogériai kereskedő megérezte az új piaci szabályok adta lehetőséget és elhatározta, hogy egyedi arculattal rendelkező önkiszolgáló jellegű drogéria üzletláncot hoz létre. Mivel nem tudta volna fedezni a költségeket, Günter Lehmann üzletember segítségével, aki fantáziát látott az ötletben, anyagi támogatásával  1973-ban megnyílt az első dm - drogérie markt üzlet nagy sikerrel. Látva a sikert, intenzív terjeszkedébe kezdett, átlépve a határt Ausztriában is megnyitotta üzletét. Fokozatosan további országokban nyíltak meg üzletei - Horvátországban, Szlovákiában, Csehországban, Szlovéniában és fokozatosan a többi európai országokban. Első Magyarországi üzletét 1993-ban nyitotta meg Budapesten. Ma több, mint 13 000 fajta terméket forgalmaz 260 üzletében.

A dm drogériák különféle szolgáltatásokkal is várják a vásárlót. Hosszantartó alacsony, akciós árakkal kedveskedik. Ajándékba vásárolt termékeket díszcsomagolásba öltöztetik. Ha nincs ötleded az ajándékra, vásárolj ajándékkártyát és így a megajándékozott kedve szerint válogathat a dm drogéria termékei között. Némely üzletben megtalálod a sminkes szolgáltatást, akik szebbé varázsolnak és tanácsot adnak. A vásárolt árut készpénzzel, bankkártyával, üzletekben mobillal is kifizethetsz, on line rendelés esetén utánvétellel, vagy banki átutalással. Reklamációt szükség esetén a törvényben lefektetett  szabályok szerint érvényesítsd!

Kellemes vásárlást és szépítkezést a dm drogériák termékeivel!

Kövesd Tiendeo-t

Töltsd le a Tiendeo aplikációt

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Jogi figyelmeztetés