Más felhasználók is megtekintik ezeket a szórólapokat

Figyelmeztetések a Tiendeo-tól

Szeretnék kapni legújabb szórólapokat exluzív kínálatokat a Tiendeo-tól városod

Szintén akarok szórólapokat kapni a "Sport" kategóriából

Adatvédelmi politikánkat

Más Sport üzletek -városod

Valami, ami érdekelhet - Decathlon

Decathlon - sportszereket és sportruházatot értékesítő áruházlánc

Decathlon árukínálata

Decathlon széles skálában kínál sportruházatot és sporteszközöket minden sporthoz, mint például fitneszhez, jógához, turisztikához, testépítéshez, síeléshez, kiránduláshoz, kempingezéshez női, férfi és gyermekváltozatban. Sportszerek kínálatában taláható eszközök: fitneszgépek, futópad, szobakerékpár, lépcsőzőgép, edzőpadok, súlyok, sífelszerelés, kempingfelszerelés, labdák stb. Ruházati kínálat: felsőruházat, alsónemű, bakancs, papucs, strandcipő, fürdőruha, póló, sál, sapka, kesztyű, nadrág téli, nyári változatban, nők, férfiak és gyermekek számára egyaránt. Számos kiegészítő is van a kínálatban, mint lépésszámláló, sebességmérő, lámpa, kamera, masszírozó, távcső, táskák, szemüvegek, érmek, kupák és még sok más.

Információk a Decathlonról

A Decathlon francia eredetű üzletlánchálózat, amely nevét a decathlon - tízpróba szóból kapta. Decathlon a világon a második, Európában a legnagyobb sportszerkereskedő vállalat. Magyarországon 2005-ben nyitotta meg az első áruházat és 2008 óta piacvezető. Saját márkás termékeit egyre többen ismerik világszerte. Ár és minőség arányával hamar a vásárló kedvencévé váltak a termékek. A Decathlonnál vlágszerte 80 000, Magyarországon 1500-an dolgoznak nap, mint nap azért, hogy a sportolás örömét egyre szélesebb réteg számára elérhetővé tegyék. A Decathlon Magyarország négy alkalommal nyerte el a legjobb munkahelynek járó címet nagyvállalati kategóriában. Magyarországon 24 Decathlon áruház működik.

Decathlon sportközösség célja egyszerűbbé, élvezetesebbé tenni a vásárlást extra tartalommal. Ha szívesen csatlakoznál a Decathlon közösséghez, megteheted a Decathlon applikációján keresztül, honlapon vagy az áruházak terminálján. Ha regisztrálva vagy nem kell elraknod a blokkokat, mert a rendszer elektronikusan tárolja vásárlásaid, így nem lesz problémád a reklamációnál, ha esetleg reklamálsz. Az online megrendelések személyesen is átvehetők. 20 000 forint feletti rendelés esetén a házhozszállítás ingyenes. Online vásárlás során elfogadott fizetési eszközök: bankkártya, Decathlon ajándékkártya, E-kupon, promóciós kód, utánvét. Az üzletekben ezen kívül fizethetsz egyéb utalványokkal is, mint az Erzsébet utalvány, OTP Cafetéria kártya, Erzsébet PLUSSZ Kártya, Multi-Pay kártya, Edenred kártya. Ha nem találod meg a megfelelő ajándékot a hozzátartozódnak, ajádékozz neki ajándékkártyát, amelyet bármely Decathlon üzletben levásárolhat.

Kellemes vásárlást és jó sportolást a Decathlon üzletekben vásárolt felszerelésben!

Kövesd Tiendeo-t

Töltsd le a Tiendeo aplikációt

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Jogi figyelmeztetés