Más felhasználók is megtekintik ezeket a szórólapokat

Figyelmeztetések a Tiendeo-tól

Szeretnék kapni legújabb szórólapokat exluzív kínálatokat a Tiendeo-tól városod

Szintén akarok szórólapokat kapni a "" kategóriából

Adatvédelmi politikánkat

Más Sport üzletek a városodban

Valami, ami érdekelhet - Nike

Niké - márkás sportcipőket és ruházatot forgalmazó üzletlánc

Niké árukínálata

Niké a sportcipők kínálatán kívül, amik különböző sporttípusokra vannak kifejlesztve nemcsak, nők, férfiak, hanem gyermekek számára is, sportruházatot és kiegészítőket is forgalmaz. A férfiak számára kínál pólókat, kabátokat, mellényeket, nadrágokat, sortokat, úszónadrágokat, pulóvereket, alsóneműket, sportáskákat, hátizsákokat, zoknikat, sapkákat, kesztyűket, pénztárcákat, öveket, szemüvegeket, sisakokat stb. A hölgyek számára is kínál topokat, nadrágokat, legineket, füdőruhákat, szoknyákat, ruhákat, nadrágokat, mellényeket, pulóvereket, kabátokat, sortokat, sálakat, kendőket, kesztyűket, sapkákat, alsóneműt, táskákat, hátizsákokat, szemüvegeket stb. Ugyanezek a termékek megtalálhatók kislány és fiú változatban is minden méretben. Nike a termékeit a következő márkanevek alatt is forgalmazza: Nike Golf, Air Forcel, Nike Dunk, Nike Pro, Nike+, Air Jordan, Nike Blaqzers, Air Max, Foamposite.

Nike története

Nike története Amerikában kezdődött, amikor két sportkedvelő japán tornacipők értékesítésével kezdett fglalkozni. Később kezdeték átalakítani a cipőket a sportok jellegének megfelelően és elkezdték a saját gyártást. Niké istennő inspirálta őket a márka névre, amit 1971-ben regisztráltattak és a mai napig is ezen a néven működik. Később a kínálatot bővítették sportruházattal és sporteszközökkel. A Nike márka termékeit sok híres sportoló viseli és teszi híressé. Ma a világ egyik leghíresebb márkája, központja Oregon államban van, a világon körülbelül 900 üzlettel, beleértve Magyarországot.

Kövesd rendszeresen a szórólapokat, web oldalakat, hogy mindig aktuális kínálatokat találj a Nike márkától. Minden bevásárlóközpontban találsz Nike márkaüzletet, de ha otthon kényelméből szeretnél vásárolni, akkor megtehed az online üzletekben. Szállítást a magyar posta vagy a futárszolgálat biztosítja be a megrendelt áru súlyától, méretétől függően. A szállítási díj nagyságáról a vásárolt áru értéke dönt. Fizethetsz készpénzben utánvétellel, banki átutalással vagy bankkártyával. Nike ajándékutalványokat is értékesít, amivel hozzátartozóid ajándékozhatod meg, akik kedvük szerint vásárolhatják le a Nike szaküzletekben. A nem megfelő árut /méret, szín, fazon nem megfelelő/ készégesen kicserélik.

Kellemes vásárlást és sportolást a Nike termékeiben!

Sport további kínálatai