Tiendeo official website

Ajanlatok Intersport

8 nap

Intersport Kínálatok

A legjobb Intersport ajánlatokat keresed?

Ha a legnagyobb Intersport kedvezményt keresed , akkor jó helyen jársz. Itt a Tiendeo-n az összes katalógus megtalálható, így nem maradsz le egyetlen online promócióról sem a(z) Intersport vagy bármely más üzlet a(z) Sport kategóriában a városodban. Jelenleg 1 Intersport katalógus van on Tiendeo. Böngészd a legújabb Intersport katalógust "Ajanlatok Intersport" érvényes: 2023/05/25 -tól 2023/06/06-ig és kezd el a megtakarítást most!

Más Sport kategóriájú üzletek

  • Logo Decathlon
  • Logo Adidas
  • Logo Sports Direct
  • Logo Hervis
  • Logo BioTech USA
  • Logo Nike

Valami, ami érdekelhet - Intersport

Intersport - sportruházatot és sporteszközöket értékesítő üzletlánc

INTERSPORT árukínálata

INTERSPORT-ban megvásárolható márkák termékei: ADIDAS, ATOMIC, FISCHER, HEAD, PUMA, NIKE, UVEX, SPEEDO, REBOK, WILSON, ALPINE, BAUER, ELAN, GIRO, MARKER, NORDIKA, PRINCE, ROXY, LOWA, SHIMANO, Jack Wolfskin és még egyéb márkák. Az áruskálában kínál női, férfi, gyermek ruházatot, cipőt minden korosztálynak minden méretben az űzött sportnak megfelelően. A téli sportöltözéken kívül kínál téli sport űzéséhez szükséges sporteszközöket is, mint sítalpakat, síbotokat, szánkókat, korcsolyákat, hokibotokat, sisakokat és kiegészítőket. Túrázáshoz kínál hátizsákokat, táskákat, sátrakat, hálózsákokat, világítótesteket, túrabotokat, hegymászáshoz eszközöket, pulzusmérőt stb. Kerékpározáshoz női, férfi, gyermek kerékpárokat, elektromos kerékpárokat, rollert, sisakokat, szemüvegeket, láthatósági kiegészítőket stb. Vizisportokhoz kínál strandruhákat, fürdőruhákat, csónakokat, búvárfelszerelést, úszógumikat stb. További sportok űzéséhez is minden, ami szükséges megtalálható az INTERSPORT üzleteiben.

Információk az INTERSPORT-ról

INTERSPORT vállalat 1968-ban volt alapítva tíz európai szervezet által. A cég ma kb. 5 800 áruházat működtet több, mint 45 országban. Magyarországon 13 áruházzal, 150 alkalmazottal van jelen.

Az INTERSPORT törzsvásárlási kártyával számos előny és exkluzív ajánlat élvezhető, amely minden magyarországi üzletben igényelhető. Minden bevásárlásnál az összeg nagyságának megfelően gyarapodnak a pontok, bónuszok, ami a következő bevásárlásnál beváltható. A nem megfelelő áru cseréjére 60 nap áll rendelkezésre. Az ajándékkártya minden  magyarországi üzletben levásárolható bármilyen árura. INTERSPORT a termékek szervizelését is vállalja. A megvásárolt árut készpénzben, bankkártyával, esetleg testre szabott részletfizetéssel is lehet fizetni. Jótállás időtartama az áru jellegétől függ.

Kellemes bevásárlást és sportolást az INTERSPORT-ban vásárolt eszközökkel!

Kövesd Tiendeo-t

Töltsd le a Tiendeo aplikációt

Töltsd le a Tiendeo aplikációtTöltsd le a Tiendeo aplikációt

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Jogi figyelmeztetés |
Sütik kezelése