Hervis Kínálatok

Más felhasználók is megtekintik ezeket a szórólapokat

Figyelmeztetések a Tiendeo-tól

Szeretnék kapni legújabb szórólapokat exluzív kínálatokat a Tiendeo-tól városod

Szintén akarok szórólapokat kapni a "Sport" kategóriából

Adatvédelmi politikánkat

Más Sport üzletek -városod

Valami, ami érdekelhet - Hervis

Hervis - sportruházati termékeket, sporteszközöket forgalmazó üzletlánc

Hervis üzletek kínálata

Hervis kínálatából: blúzok, ingek, dzsekik, kabátok, fitneszruházat, fürdőruhák, kesztyűk, kiegészítők, nadrágok, sortok, túraruházat, pólók, pulóverek, ruhák, szoknyák, sapkák, zoknik, különböző sporthoz tartozó öltözékek, fitnesz és terem cipők, focicipők, futócipők, korcsolyák, sícipők, szabadidőcipők, téli cipők, teniszcipők, túracipők, túrabakancsok, cipőápolók, fitneszgépek, hátizsákok, botok, kerékpár és kiegészítők, labdák, sátrak, sisakok, görkorcsolyák, sportórák, navigációs eszközök, lámpák, rollerek, kempingezési eszközök és még sok minden más női, férfi változatban. Ezek a termékek a legismertebb márkákat képviselik a piacon.

Információk a Hervis üzletekről

A Hervis Sport- és Divatkereskedelmi kft. 100%-ban a SPAR tulajdonában lévő vállalkozás. Az anyavállalat a SPAR Ausztria egy ausztriai székhelyű, közép - európai kereskedelmi konszern, amely 1954-ben Tirol és Salzburg tartományban kezdte meg működését. 1973-ban nyílnak meg az első Hervis üzletek Ausztriában. Ma pedig már hét országban van jelen - Ausztria, Olaszország, Szlovénia, Magyarország, Horvátország, Románia, Németország. Három nagy működési területet ölel fel - élelmiszerkereskedelem, bevásárlóközpontok tervezése és a sportszer-, sportruházati kereskedelem. Jelenleg 191 áruházzal van jelen a piacon. Magyarországon a székhelye Budapest.

Ha mindig informált akarsz lenni a legújabb kínálatról iratkozz fel az online hírlevélre. A vásárló elegedettsége érdekében számos szolgáltatást is nyújt a Hervis. A biztonság érdekében a sportszereknek is szükség van időnkénti ellenőrzésre. Ha kisebb problémád van a kerékpárral azt rögtön megjavítják, ha nagyobb akkor is átveszik javításra. Online rendelés esetén a terméket a legközelebbi áruházban átveheted, ebben az esetben szállítási díjat nem számláznak. Kérdésed van egy új termékkel kapcsolatban? Segítenek a szakképzett eladók. Ha nem jó az online rendelt termék mérete probléma nélkül kicserélik. A vásárolt árut fizetheted készpénzzel, bankkártyával, ajándékutalvánnyal és egyéb utalványokkal.

Kellemes vásárlást és sportolást a Hervis termékeivel.

Kövesd Tiendeo-t

Töltsd le a Tiendeo aplikációt

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Jogi figyelmeztetés