Találj ajánlatokat Adidas - Városod

Valami, ami érdekelhet - Adidas

Adidas - sportruhákat és sportszereket forgalmazó üzletlánc

Adidas termékajánlata

Adidas széles árukínálatából válogathatsz az űzött sport jellegétől megfelelően. Kínálatában találsz beltéri, kültéri, nyári, téli, vízi sportok űzéséhez megfelelő öltözéket, sportszereket, kiegészítőket. Adidas cipők változatai: futócipők, futballcipők, edzőcipők, teniszcipők, golfcipők, evezőcipők, turistacipők, szabadidőcipők, szandálok, strandpapucsok női, férfi és gyermekváltozatban, minden méretben. Ruházati termékek kínálata: nadrágok, sortok, ruhák, szoknyák, topok, pólók, kabátok, pulóverek, mellények, kardigánok, fürdőruhák, strandruhák, legínek, zoknik, sálak, kesztyűk, sapkák, sisakok, szemüvegek és egyéb kiegészítők női, férfi és gyermekváltozatban.

Adidas története

A vállalat kezdete 1920-ra vezethető vissza, amikor Adolf Dassler legyártotta az első cipőt. A vállalat azonban csak 1948-ban lett elnevezve nevének kezdőbetűiről. Egy évvel később regisztráltatta a vállalatot és márkáját, mint három csíkot. Bátyja az üzlettel, Adolf a fejlesztéssel foglalkozott. Kézzel varrt cipői készítéséhez akkor még csak kettő cipészt alkalmazott. Fejleszteni kezdte az eltérő sportokhoz, eltérő cipőket. Hét év múlva már 25 cipésszel napi 100 pár cipő készült. Néhány évvel később a német sportolók túlnyomó része Dassler cipőit hordta. Az igény egyre növekedett, az ötvenes évek végén új gyárat nyit Németországban és Franciaországban. A termékskálát bővítették kézzel varrt labdákkal. 1978-ban Adolf Dassler meghalt, majd 1987-ben Horst Dassler is, de ennek ellenére a vállalat családi kezekben maradt. 1997-ben a vállalat megveszi a Salamon Group-ot, később a Reebok-ot, így újabb márkákhoz jutott a vállalat. Ma Európában az egyik legnagyobb sportcipő és ruházat gyártója.

Adidas szaküzletek Magyarországon minden nagyobb városban megtalálhatók. Mindig a legújabb kollekcióval és árkedvezményekkel várja a vásárlókat. Ha időt akarsz spórolni, az otthon kényelméből pár kattintással megrendelheted a kiválasztott árut. Online vásárlás esetén a házhozszállítás postai vagy futárral. Fizetni lehet utánvétellel, készpénzzel, vagy banki átutalással. Magyarországon vásárolt ajándékkártyával is fizethetsz az ország bármely üzletében. Hibás vagy sérült áru reklamálását az üzlet érvényes törvénybe fektetett szabálya alapján érvényesítsd.

Kellemes vásárlást és sportolást az Adidas termékekben!

Más Sport üzletek -Városod

Több kínálat a - Sport

A TIENDEO sütiket használ szolgáltatásaihoz, a hirdetések személyre szabásához és forgalom elemzéséhez. A beállításokban bármikor módosíthatja az adatvédelem elemeit.